Board index Razni Sportovi Rukomet

Domaći rukomet - Lige, transferi, aktuelnosti, zanimljivosti

Re: Domaci rukomet - transferi, aktueknosti, zanimljivosti .

Postby - Gokhan SAKI - » 11 Jul 2011, 16:02

Iako je postojala želja, crno-beli su daleko od dovođenja odličnog Šijana. Inače, sad mi je Vučko pustio poruku, Stojan Radanović je imao udes u Pančevu, srećom ništa ozbilnjo se nije desilo, Stojan se samo ugruvao, dok ostali imaju neke prelome ali Bogu hvala svi su van životne opasnosti.

Шијан: Не долазим у Партизан

11 јул, 2011

Image

Као кад стане на гол онако корпулентан, тако је загрмео и глас Данета Шијана (34) главног пика за гол црту шампиона Србије. Хоћемо ли Вас поново видети у црно-белом?

– Нема од тога ништа, не долазим у Партизан. Имам уговор са Виборгом на још најмање две године, ако не и три. Већ сам имао понуде и из Шпаније и Немачке, али Данци нису хтели ни да чују да ме пусте.

Данци вас сада чувају као највеће благо?

– Лепо сам се снашао, два пута сам проглашаван и за најбољег голмана, 2006. и 2008. године. Ово је други пут да сам у Виборгу, био сам прво четири године, па две у Фленсбургу, а онда сам се опет вратио. Прошле сезоне, на жалост, нисмо били бајни, на крају смо били девети.
- Gokhan SAKI -

Postby - Gokhan SAKI - » 12 Jul 2011, 11:23

Ћубела у Наиси
12 јул, 2011

Искусни леви бек и некадашња репрезентативка Србије, Сузана Ћубела је одлучила да после годину дана проведених у Јагодини подигне сидро. На адресу сјајног шутера су стизале многобројне понуде из земље и иностранства, али је Ћубела решила да ове године не напусти земљу.

Image

Тако је после неколико дана размишљања одлучила да потпише једногодишњи са Наисом чије боје ће бранити следеће сезоне.

- Gokhan SAKI -

Postby Tumbas » 12 Jul 2011, 12:49

@ SAKI Au, ala je Brnjas smrsao! Odakle im ova slika? :lollol:
Moj tata je vaš kolega!
Tumbas

Postby - Gokhan SAKI - » 12 Jul 2011, 13:48

Tumbas wrote:@ SAKI Au, ala je Brnjas smrsao! Odakle im ova slika? :lollol:

Ne znam brate šta je ovo, bile su dve normalne slike, sad ću da pogledam šta se desilo :)

Menjao se server, verovatno se nešto pomešalo, sad je sređeno. VUČKO_88 :okk:
- Gokhan SAKI -

Postby Stoxan » 14 Jul 2011, 14:57

"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby Stoxan » 16 Jul 2011, 12:07

Vidim da se Vučko malo ulenjio :D

Звезда хоће Партизановог Голубовића

15 јул, 2011
Image
Није се баш нешто наиграо у дресу Партизана протекле сезоне, као ни у дресу Обилића (играо на двојну регистрацију), али је Ђорђе Голубовић (19), ипак, велики потенцијал српског рукомета.

Слободан Јокановић, нови тренер панчевачког Динама, заинтересован је за Партизановог десног бека, а и Обилић би да и наредну сезону Голубовић игра на Врачару. А, чује се да би неки и да га воде и преко границе.

Ипак, препрека за све је обештећење од 12.500 евра. Али, и то што је Партизан, чини се, после интересовања осталих, сада спреман да задржи Голубовића.
Окрећемо се нашој деци! То је филозофија клуба. Гледамо да задржимо наше, а појачамо се искуснијима, који су већ прошли црно–белу школу – наводи спортски директор тима из Хумске Стојан Радановић.

Значи, Голубовић остаје?
Близу смо да потпишемо нови уговор на четири године. Ђолетов останак би био његов, али и успех Партизана. Имао би најјаче утакмице, најбоље тренинге, а уз Ненада Максића би могао још много да научи, што играчки што људски. Сад, да ли би остао још две, три или четири године, то би било на њему, имао би после довољно времена да оде у иностранство, пронађе клуб који би задовољио његове амбиције. Али, тренутно у Партизану може да добије највише што се самог рукомета тиче.

Једино остаје питање колико би имао места да игра поред искусног Ненада Максића, можда и најбољег играча Партизана у протеклој сезони.

http://www.zurnal.rs/2011/07/15/zvezda- ... index.html
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby Tumbas » 16 Jul 2011, 14:22

U ovom naslovu pise: "Zvezda hoce..." Ali ja u vesti nigde ne vidim da se pominje RKCZ! Udarila vrucina u zgradi Politike! :mukica:
Moj tata je vaš kolega!
Tumbas

Postby - Gokhan SAKI - » 16 Jul 2011, 17:13

Tumbas wrote:U ovom naslovu pise: "Zvezda hoce..." Ali ja u vesti nigde ne vidim da se pominje RKCZ! Udarila vrucina u zgradi Politike! :mukica:

Pa u novinama je bilo, pisalo je kako će Zvezda pokušati da ga dovede kao zamenu za Zelenovića itd. Ne znam zašto su ovi na sajtu to izbacii.
- Gokhan SAKI -

Postby Tumbas » 16 Jul 2011, 17:45

- Gokhan SAKI - wrote:
Tumbas wrote:U ovom naslovu pise: "Zvezda hoce..." Ali ja u vesti nigde ne vidim da se pominje RKCZ! Udarila vrucina u zgradi Politike! :mukica:

Pa u novinama je bilo, pisalo je kako će Zvezda pokušati da ga dovede kao zamenu za Zelenovića itd. Ne znam zašto su ovi na sajtu to izbacii.

Nisam citao novine pa me ovo zbunilo! :thankyou:
Moj tata je vaš kolega!
Tumbas

Postby - Gokhan SAKI - » 16 Jul 2011, 18:03

Tumbas wrote:Nisam citao novine pa me ovo zbunilo! :thankyou:

Pa ja sam mislio da ubacim, ali videh da ne piše o Zvezdi na sajtu, pa sam preskočio :roll:

Reče mi Vučko da je Đukić iz Kragujevac otišao u Borac iz Banja Luke.

Милан Ђукић у Борцу
17 јул, 2011

Поред тога што је покупио двојицу најбољих играча Звезде, Срђана Тривунџу и Бојана Љубишића Борац је овог лета довео још једно појачање из српских клубова. Реч је о десном крилу Милану Ђукићу из крагујевачког Радничког.

Image

За разлику од Тривунџе и Љубишића који су се вратили кући, повремени репрезентативац Србије ће морати да се привикне на нову средину.

Крагујевчани су до сада ангажовали Милана Вучићевића (Бенфика) и Зорана Николића (ПКБ), нови тренер је Славиша Лаковић. Језеро су напустили поред Ђукића, Милош Тица (Израел), Зоран Радојевић (Спортинг) док Бојан Брњас још трага за новим клубом

Гавриловић мења Ђукића

17 јул, 2011

Иако је све указивало на то да ће Милан Ђукић и на даље предводити Крагујевчане, Бањалука, тачније, Борац је ново одредиште овог сјајног 26 – огодишњег играча.

Image

Одлазак Ђукића, свакако је озбиљан ударац за крагујевачки тим. Ипак, неуморни генерални секретар Иван Миливојевић је муњевито реаговао и празнину на десном крилу, попунио ангажовањем Срђана Гавриловића.

У прошлој сезони, овај играч био је један од кључних у остваривању суперлигашког опстанка Врања, а претходно је са великом успехом, као први стрелац, две сезоне бранио боје румунског Минаура из Баија Мареа.

- Са Гавриловићем смо договорили сарадњу на једну сезону, с опцијом продужетка. У њему смо сигурно добили квалитетног играча, који ће имати тежак задатак да одмени Ђукића, али сматрамо да је кадар да то учини. На крају зато смо се и одлучили за њега. Што се тиче даљих активности у прелазном року, у потрази смо за левим беком, у контакту смо са појединим играчима, још је рано за имена – казао је Миливојевић.

- Gokhan SAKI -

Postby - Gokhan SAKI - » 20 Jul 2011, 11:15

Пилиповић и Андрејевић нове Кравице

20 јул, 2011

Image

Обећано – испуњено! Руководство Кравица и тренер Срђан Рундић обећали су да ће по завршетку одмора доћи до конкретнијих ангажовања нових играча.

После одласка младог левог крила Вање Илића у Партизан у супротном смеру ће Александар Пилиповић. Лако су нашли заједнички језик тако да се одлично крило враћа у старо јато. Исти случај је са пивотменима, пошто се Зоран Николић преселио у Раднички брзо је нађена замена. Кадетски репрезентативац Србије и играч Земуна Душан Андрејевић ће са Николом Шљиванчанином чинити пар на црти Кравица.

Добра вест за све симпатизере ПКБ-а је и останак Ђорђа Михаиловића у плаво-белом табору.

- Са Пилиповићем и Андрејевићем смо обавили разговоре, остало је само да се то стави на папир. Михаиловић ме је звао и потврдио да остаје у клубу – рекао је Рундић.

Раније је договорен и трансфер десног бека Нове Пазове Зорана Милојевића. Поред младих Илића и Николића клуб је напустио капитен Ненад Радосављевић, од следеће сезоне узданица Војводине. Ипак, костур екипе је остао, стога и не чуди оптимизам и задовољство тренера Рундића:

- Неколико момака је отишло, доведене су адекватне замене, прикључићемо и талентоване играче из наше школе. Радосављевић нас је напустио, довели смо младог Милојевића, ту је и Лековић, тако да имамо адекватну замену на десном беку, мало ћемо морати да коригујемо игру. Прелазни рок дуго траје, можда дође још неко – остао је загонетан стратег ПКБ-а.

Припреме за нову сезону Кравице почињу 1. августа.

- Тренираћемо у Београду, у првој недељи лагани улазак у тренинг, потом појачавамо, два тренинга дневно. Следи селидба у прошлогодишњу базу, Крупањ, тамо смо од 18. августа. Ово је најтежи и најважнији део јер се ствара темељ за све остало.

- Gokhan SAKI -

Postby bekrinjo » 25 Jul 2011, 17:09

Poginuo bivsi igrac PKB Marinko Kelecevic...
bekrinjo

Postby Stoxan » 27 Jul 2011, 19:51

bekrinjo wrote:Poginuo bivsi igrac PKB Marinko Kelecevic...

IN MEMORIAM - Marinko Kelečević

Image
U saobraćajnoj nesreći u subotu uveče u Beogradu, poginuo je reprezentativac Bosne i Hercegovine, Marinko Kelečević. Dvadesetpetogodišnji rukometaš je ovog leta potpisao dvogodišnji ugovor sa slovenačkim Celjem Pivovarnom Laško, a pripreme sa novim klubom, trebalo je da započne narednog ponedeljka.

U svojoj karijeri, nastupao je za PKB, u kome je stekao punu igračku afirmaciju. Rukometni put, odveo ga je 2009. godine u Debrecin, odakle je prošlog leta otišao u budimpeštanski FTC.

Nastupao je i za reprezentaciju Srbije u rukometu na pesku, a pre godinu dana, odlučio je da prihvati poziv i zaigra za reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Porodici Marinka Kelečevića, izražavamo najdublje saučešće, kao i svima koji su ga poznavali.

http://www.balkan-handball.com/balkan/p ... -kelecevic
Stoxan

Postby Stoxan » 29 Jul 2011, 10:56

Otpao i Mijatović iz kombinacije za golmana Partizana. Ide u Tursku
Stoxan

Postby Stoxan » 30 Jul 2011, 16:40

Шесторка стиже у Црвену звезду

30 јул, 2011
Притајили су се у Звездином табору, готово цело лето, грдне муке су имали током целе сезоне због беспарице. Некако су изгурали до краја, завршили на другом месту у првенству, играли финале Купа, али и остали дужни играчима осам плата. Почеле су и да стижу упозорења пред тужбе, прво од Владимира Ђурића, потом и Ђорђа Пешића и Драгољуба Перовића…

За понедељак у 13 часова најављена је у просторијама клуба у Љутице Богдана промоција новог тима.

Како незванично сазнајемо међу појачањима су два некадашња играча црвено-белих, десни бек Филип Шћепановић и десно крило Милан Вукас. Шћепановић је у прошлој сезони играо у швајцарској другој лиги, а Вукас је већ био договорио наставак сарадње са румунским Тургужиуом, али је због финансијске кризе тај договор раскинут.

Међу новајлијама биће наводно и леви бек Божидар Надовеза (Вардар), лево крило Предраг Вујадиновић (Клуж),Словенци, пивот Петер Пуцељ (Босна Сарајево) као и голман Јуре Јерај (Цимос Копер).

По завршетку сезоне клуб су напустили капитен Срђан Тривунџа, Бојан Љубишић (Борац), Ђорђе Пешић (Селеста), Обрад Радуловић (Антекјера), Немања Зеленовић (Цеље), Владимир Ђурић…

Приде још на наплату по тужбама чекају Владимир Перишић последњу рату, а до септембра би требало да буду исшплаћена и дуговања Илији Сладићу, Милошу Милошевићу, Бојану Томићу и Милану Ћоровићу.

У наредној сезони вицешампион Србије такмичиће се на четири фронта, поред два домаћа такмичења, већ у другом колу Купа ЕХФ за противника има шампиона Црне Горе Мојковац, а у Регионалној лигу 10. септембра дочекује другопласирани тим хрватског првенства Нексе.

http://www.zurnal.rs/2011/07/30/sestork ... index.html
Stoxan

PreviousNext

Return to Rukomet