StefNS wrote:Nije nejgova krivica što pojedinci ne žele da igraju
StefNS wrote:civor wrote:ivkovic je izgubio kompas definitivno ovo EP je za nas gotovo i prije nego je krenulo
Nije nejgova krivica što pojedinci ne žele da igraju, njegovo je da ih pozove. Jedina mrlja je Milosavljević, ali ja sam ubeđen da će biti uvršten naknadno, dali posle Univerzijade ili pre, to je najmanje bitno.
StefNS wrote:Kako izgleda kada se odazovu oni koji se nećkaju, i koje ne znaju da li im se piški ili im se ne piški sasvim dovoljno smo se nagledali 2004. i 2005. U reprezentaciji trebaju da budu oni koji to 100% žele, bez obzira ko je selektor, ko su mu saigrači i da li će pripreme trajati 2 meseca.
Uostalom Duda je prošle godine sa Olimpijakosom zapušio usta svima, pa i sa onim srebrom u Poljskoj. To ne može da napravi neko kome je prošlo vreme.
StefNS wrote:Ja sam ubeđen da su nas povrede sasekle u Litvaniji, a ne loše vođenje. Teodosić nije mogao sam protiv Rusa, da se nisu povredili Tepić i Rašić, siguran sam da bi Ruse dobili. Jednostavno splet loših okolnosti, kao i oni tursko gaženje linije u 1/2 SP.
Users browsing this forum: No registered users and 31 guests