civor wrote:Ja stvarno ne znam odakle ce kroz koju godinu Partizan i Zvezda da crpe domace igrace posto presusuje baza talenata kod nas
StefNS wrote:Nije presušila baza talenata, već se smanjila država. Samo uz crnogorce to bi još uvek bila reprezentacija od koje bi se očekivale medalje, a da ne pričam o "staroj" državi.
StefNS wrote:Nije presušila baza talenata, već se smanjila država. Samo uz crnogorce to bi još uvek bila reprezentacija od koje bi se očekivale medalje, a da ne pričam o "staroj" državi.
civor wrote:StefNS wrote:Nije presušila baza talenata, već se smanjila država. Samo uz crnogorce to bi još uvek bila reprezentacija od koje bi se očekivale medalje, a da ne pričam o "staroj" državi.
To je hiljadu puta ponovljena floskula da se smanjila drzava objasni mi onda Crnu Goru jer trenutno igraju bolje od nas i objasni Litvaniju koja ima 3 puta manje stanovnika od Srbije a i dallje izbacuje igrace kao na traci
Lucarelli wrote:Litvanci imaju neki čudan sistem rada, non stop igraju na dva koša, čak i kada su pripreme, i stalno šutiraju na koš, objašnjavao to Vlade Đurović. Umesto da, poput nas, šalju ekipe na dvomesečna planinska riljanja. Nema veze što posle ne mogu da pogode ni otvoren šut, važno da su im pluća puna svežeg vazduha... Tako uspešno stvaramo nove Pauniće, Markoviće, Milosavljeviće, Dangubiće i ostale Tepiće koji su van reketa opasni poput krezube ajkule.
Doktor Mo wrote:Lucarelli wrote:Litvanci imaju neki čudan sistem rada, non stop igraju na dva koša, čak i kada su pripreme, i stalno šutiraju na koš, objašnjavao to Vlade Đurović. Umesto da, poput nas, šalju ekipe na dvomesečna planinska riljanja. Nema veze što posle ne mogu da pogode ni otvoren šut, važno da su im pluća puna svežeg vazduha... Tako uspešno stvaramo nove Pauniće, Markoviće, Milosavljeviće, Dangubiće i ostale Tepiće koji su van reketa opasni poput krezube ajkule.
Ceniš da bi izašao na kraj sa krezubom ajklulom?
balkanski spijun wrote:civor wrote:StefNS wrote:Nije presušila baza talenata, već se smanjila država. Samo uz crnogorce to bi još uvek bila reprezentacija od koje bi se očekivale medalje, a da ne pričam o "staroj" državi.
To je hiljadu puta ponovljena floskula da se smanjila drzava objasni mi onda Crnu Goru jer trenutno igraju bolje od nas i objasni Litvaniju koja ima 3 puta manje stanovnika od Srbije a i dallje izbacuje igrace kao na traci
bolje rade sa mladim igracima.
Users browsing this forum: No registered users and 15 guests