Board index Košarka Evropska košarka

Evroliga

Re: Evroliga

Postby Oglala » 16 May 2013, 09:47

Ovo sto Mesina radi je kvarno i bezobrazno. Najlakse je pod voz pobacati igrace. On je iskljucivi krivac sto je CSKA izgubio. Igru je ove sezone potpuno podredio Teodosicu koji kada je naleteo na krsten skauting nije mogao da mrdne brkom, jer nije spreman da na taj skauting odgovori necim neocekivanim (u krajnjem slucaju i seljakanjem po pozicijama ili na klupu). U ovoj situaciji Mesina je ispao kao Muta.
P.S. Poseban bezobrazluk je tresovanje Micova.
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Dok ste živi, bićete mi krivi
Oglala

Postby nolinjo » 16 May 2013, 09:53

ma nasi novinari ili su kopirali ili serendaju ...jeste izaci ce javno da kaze da mu ne valja ovaj ili ovaj ,no way man
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby AirBall » 16 May 2013, 10:03

Nema nikakvog spora da je Krstic zabagovao na f4, ali su centri deficitarna roba i oni jednostavno na trzistu ne mogu pronaci boljeg igraca od njega... Sto se Teodosica tice on jeste lucidan igrac koji ima kosarku u malom prstu, ali nije pobednik i za nekoga ko raspolaze sa kolicinom novca s kojom raspolaze CSKA Spanoulis je sasvim logican izbor... Koliko se secam njemu istice ugovor na kraju ove sezone i nema nikakve sumnje da ce Zalizani pokusati da pomeri standarde kada je visina ugovora u pitanju...

Za nekoga ko ima budzet kao CSKA je apsolutno svejedno da li placa igraca 2 ili 4 miliona, oni sta vise ne zele da zbog ta dva miliona izgube titulu koji su za njih sitnina...

Svako od nas da ima svoj klub uvek bi pre uzeo Daimantidisa i Spanoulisa nego Tea, a sve ostalo je najobicnije zamajavanje...

Sto se Ercega i Micova tice oni su "role" igraci, to jest imaju svoju ulogu u sistemu... Mada se opet vracam na pocetnu pricu da onaj ko ima puno novca ima i velike apetite... Morali su bolji tim da naprave za ove pare, a i sasvim je logicno sto Messina koristi situaciju da pocisti sve sto mu ne treba za narednu sezonu...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Napredpartizan » 16 May 2013, 10:04

Jeste Teo odigrao ocajan F4, ali da nije bilo njega oni taj F4 ne bi videli...
Napredpartizan

Postby AirBall » 16 May 2013, 10:06

Napredpartizan wrote:Jeste Teo odigrao ocajan F4, ali da nije bilo njega oni taj F4 ne bi videli...

Mislis da ga ne bi videli da je umesto njega igrao Diamantidis ili Spanoulis?
AirBall

Postby Napredpartizan » 16 May 2013, 10:11

AirBall wrote:
Napredpartizan wrote:Jeste Teo odigrao ocajan F4, ali da nije bilo njega oni taj F4 ne bi videli...

Mislis da ga ne bi videli da je umesto njega igrao Diamantidis ili Spanoulis?

Pricam o trenutnom sastavu i o ovogodisnjoj ekipi, nemoj njih dvojicu da ubacujes u pricu... Ja se aposlutno slazem sa tobom su oni bolji igraci, ali se Teo ne ceni u dovoljnoj meri, imao je on sjajne partije ove godine, odigrao je sjajan TOP 16 i sam se secas koliko si bio u cudu kako je igrao...Ali jbg, F4 odlucuje o svemu, ali mi se ne svidja nacin na koji ga teraju...
Napredpartizan

Postby Oglala » 16 May 2013, 10:13

Slazem se. Kroz sezonu igra CSKA nije licila ni na sta dok je on bio na klupi. Mozemo da pricamo o tome kako Teodosic nema mentalitet pobednika, ali ne mozemo dozvoliti da se iza te price krije i covek koji za polufinale nije spremio apsolutno nista. Njemu je isti taj Todosic igrao 30 minuta utakmicu koja je vec u prvom poluvremenu bila brodolom.
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Oglala

Postby AirBall » 16 May 2013, 10:14

To je nacin na koji oni posluju i to sam napisao i na LIVE temi tokom utakmice kad mi je jedan od clanova objasnjavao kako ga sigurno nece oterati...

Ziveo sam neko vreme u Moskvi, znam nacin na koji razmisljaju, nesto identicno je uradio tadasnji predsednik CSKA Kushenko koji je u to vreme zajedno sa svojom porodicom isao na letovanje sa Dudom Ivkovicem i otpustio ga je bez trunke grize savesti nakon sto nisu osvojili f4 koji se igrao u Moskvi...

Nema tu apsolutno nikakvih emocija, jer oni novac i dobijaju da bi bili najbolji...

A uvek se zrtvuje onaj koga je najlakse zameniti...
AirBall

Postby Oglala » 16 May 2013, 10:15

Zato i ne mogu do titule.
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Oglala

Postby Nikola » 16 May 2013, 21:19

Morali su Rusi da dovedu mnogo ozbiljnijeg igraca od Jacksona. Posle su pokusali da tu greske isprave dovodjenjem Papaloukasa, ali to nije to
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby irriducibili » 16 May 2013, 22:39

Cak i CSKA ce imati problem da potpise Spanulisa. On ima sada status bozanstva medju navijacima Olimpijakosa, a Angelopulosi su u mogucnosti da finansijski pariraju svakoj ponudi. Iskreno sumnjam i da se njemu samom ide od kuce u hladnu Moskvu...
irriducibili

Postby Hezonja » 16 May 2013, 22:43

Nikola wrote:Morali su Rusi da dovedu mnogo ozbiljnijeg igraca od Jacksona. Posle su pokusali da tu greske isprave dovodjenjem Papaloukasa, ali to nije to

Dzekson je strasan igrac, ali jako lose iskoriscen.
Hezonja

Postby Napredpartizan » 16 May 2013, 22:56

Aleksa9 wrote:
Nikola wrote:Morali su Rusi da dovedu mnogo ozbiljnijeg igraca od Jacksona. Posle su pokusali da tu greske isprave dovodjenjem Papaloukasa, ali to nije to

U CSKA je uglavnom igrao odbranu i postao iskljucivo igrac zadatka.. Totalna suprotnost od perioda kada je igrao za Bilbao gde je bio medju 2-3 glavne napadacke opcije i bio je kljucan igrac...
Napredpartizan

Postby Hezonja » 16 May 2013, 23:01

Napredpartizan wrote:
Aleksa9 wrote:

U CSKA je uglavnom igrao odbranu i postao iskljucivo igrac zadatka.. Totalna suprotnost od perioda kada je igrao za Bilbao gde je bio medju 2-3 glavne napadacke opcije i bio je kljucan igrac...

Mesina ga je katastrofalno koristio.On je morao da ga priprema kroz sezonu da menja Tea, kada na ovom naprave pritisak i kada ga ne ide, ali ne...U finalu mu igra 23 minuta, a tokom sezonu u proseku 6-7 minuta manje.
On je hteo u finalu da Dzekson izvuce, ali je bilo nemoguce, jer cele sezone nema veliku ulogu u napadu.
Protiv Barse je pokazao o kakvom se igracu radi.
Hezonja

Postby AirBall » 16 May 2013, 23:12

Koliko znam u Grckoj su izuzetno povecani porezi i ukoliko bi trazio 4 miliona neto mislim da bi jos toliko, ako ne i vise morali da plate porez...

Sve u svemu CSKA ce i sledece sezone imati budzet oko 40-45 miliona evra i njima je lakse i 5 miliona da izdvoje ako treba, tim pre sto je ponuda igraca ocajna, jer sve sto vredi od Evropljana je ili u NBA, ili pod ugovorom...

Njemu je Zalizani menadzer i ono sto je izvesno je da ce prihvatiti finansijski najbolju ponudu...
AirBall

PreviousNext

Return to Evropska košarka