Board index Košarka Evropska košarka

Evroliga

Re: Evroliga

Postby Oglala » 12 May 2013, 22:45

AirBall wrote:Ruku na srce Olympiacos je postao sampionski tim kad se otarasio Teodosica... :D

Da, Spanulis uopste nije privatnik :D
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Dok ste živi, bićete mi krivi
Oglala

Postby Unexpected » 12 May 2013, 22:46

Image
euroleague.net
The End.
Unexpected

Postby AirBall » 12 May 2013, 22:47

Oglala wrote:Da, Spanulis uopste nije privatnik gubitnik :D
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Hezonja » 12 May 2013, 22:48

Slazem se :)

Na kraju po rezultatu se moze reci da je Oly rutinski uzeo ovogodisnju EL.
Na obe utakmice je pitanje pobednika reseno par minuta pre samoga kraja.

Energija koju su uneli Pero, Hajns i Slukas je vratilia Oly i mozda odlucila mec.Nastavili su da igraju strasnu odbranu, usled te odbrane, poceli su i promasaji Reala, a i Laso se pogubio malo.

Predugo je drzao Drejpera, koji nista nije uradio, Rejes je bio uzasan i predugo je drzan u igri.
Ubica igreReala veceras je bio Rodrigez, narocito u drugom poluvremenu, kada je silovao onu loptu.Imao je 22 indeks, ali jedini kosevi dok je bio on u igri, narocito u drugom poluvremenu su bili kosevi koje je on postizao.Svi ostali napadi su zavrsavali bez realizacije, u odbrani je bio uzasan.

Kerol isto jako los, na njemu je Oly napravio najvecu razliku, Lou ga je jednostavno ubio, u odbrani je bio kao stolica.

Svakako velika pobeda Oly, velika titula.Sve cestitike jos jednom!

@Humska 1 Ok, mi onda imamo drugaciji pogled na to sta je vrhunski igrac.
Hezonja

Postby Oglala » 12 May 2013, 22:48

AirBall wrote:

touche :biggrin:
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Oglala

Postby Блок_64 » 12 May 2013, 22:50

Какво финале.После утакмице за треће место и ове вечерас човек не може да каже да постоји лепши спорт на свету од кошарке.У борби за треће место је свакако било лепших потеза али то треће место не доноси ништа али зато у финалу утакмица каква се само пожелети може.
Олимпијакос осим спанулиса нема изразито добре појединце али сви играчи заједно чине један одличан тим који је изгледа немогуће победити.Дефинитивно су вечерас имали већу жељу од реала да се опет домогну трофеја у у томе су и успели.
АВАНГАРДА-ФОРУМ ГРОБАРА СВИХ БОЈА

Не јебе леп него Боби.
Блок_64

Postby Блок_64 » 12 May 2013, 22:51

Oglala wrote:
AirBall wrote:

Невероватно колико морате да усерете сваки топик навијачким глупостима.

Не јебе леп него Боби.
Блок_64

Postby Hezonja » 12 May 2013, 22:51

Блок_64 wrote:Какво финале.После утакмице за треће место и ове вечерас човек не може да каже да постоји лепши спорт на свету од кошарке.У борби за треће место је свакако било лепших потеза али то треће место не доноси ништа али зато у финалу утакмица каква се само пожелети може.
Олимпијакос осим спанулиса нема изразито добре појединце али сви играчи заједно чине један одличан тим који је изгледа немогуће победити.Дефинитивно су вечерас имали већу жељу од реала да се опет домогну трофеја у у томе су и успели.

Pa ne slazem se bas.Mislim da je ova tekma bila mnogo lepsa za gledanje.
Hezonja

Postby AirBall » 12 May 2013, 22:53

Блок_64 wrote:Невероватно колико морате да усерете сваки топик навијачким глупостима.

To si dobro primetio... Ja sam u kosarkaskim krugovima poznat kao neko ko organski ne podnosi CSKA... Sigurno su me bili kidnapovali dok sam ziveo u Moskvi pa sam pod prisilom isao da gledam njihove utakmice... :D

Nema to nikakve veze sa navijackim stvarima, vec mora redovno da se djubri, jer malo je potrebno pojedincima kad Teo siluje Albu, ili Bamberg da krenu da se frljaju sa frazama najbolji plej Evrope i slicno...

Iz tog razloga mora da se potencira uloga Spanoulisa, Diamantidisa i ostalih velikana...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby kondor » 12 May 2013, 22:55

Bravo braco, bravo cigani :hatman: Jesu bili blagi favoriti, ali nisam ni slutio da ce ovako pocistiti Real. Sve bitne utakmice su dobijali davljenjem protivnika, sve, osim ove. Briljantna igra svih igraca, steta je nekoga izdvajati. Ne treba smetnuti sa uma i da je ovaj tim sigurno jaci od onoga prosle godine, i tad su dobili CSKA(bolji za klasu od ovogodisnjih protivnika) i Barcelonu. Perperoglu, kao stvoren za ove utakmice(odigras vrhusku odbranu, pogodis 2-3 trojke), je dosao na mjesto neupotrebljivog Keselja, veci izbor na visokim pozicijama i godina vise za uhodavanje. Imali su 2 pada tokom sezone, ali su na kraju bili najbolji kad je najvise trebalo.

Nadam se da postoji neka sansa da ostanu na okupu i naredne sezone, bila bi velika steta da se ova ekipa raspadne. Ovo se desi jednom u 20-30-50 godina, namjesti ti se generacija koja ima sve da bude pobjednicka i nista ih ne moze zaustaviti na tom putu. Bice velika steta ako braca ne ucine sve da zadrze blago koje imaju. Ostalo je da osvoje ligu, gledajuci iz ove perspektive bice velika senzacija ako to ne naprave.

Ne zaboravite, sve je krenulo od Pere i one trojke preko ruke na -17, ipak je on najzasluzniji :D
kondor

Postby Oglala » 12 May 2013, 22:57

Блок_64 wrote:
Oglala wrote:
AirBall wrote:

Da li ti misliš da je meni stalo do toga za koji tim navija jedan reprezentativac moje zemlje? Shvati ovo kao retoričko pitanje, jer mi nije do ulaženja u ostrašćene rasprave; veče je isuviše lepo.
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Oglala

Postby Hezonja » 12 May 2013, 22:58

Marko Kešelj ‏@keselj11 36m
Ruši se spomenik Aleksandru Makedonskom u Skoplju i postavlja se statua brata @antic12pero !
Hezonja

Postby Блок_64 » 12 May 2013, 23:00

Oglala wrote:
Блок_64 wrote:
Oglala wrote:
AirBall wrote:

Da li ti misliš da je meni stalo do toga za koji tim navija jedan reprezentativac moje zemlje? Shvati ovo kao retoričko pitanje, jer mi nije do ulaženja u ostrašćene rasprave; veče je isuviše lepo.

Одакле ти идеја да са тобом желим да се расправљам :biggrin: твоја крв је ипак црвена.

Са другим делом могу да се сложим и не морам јер си ипак искористио прилику да пљуцнеш по репрезентативцу наше земље а не на пример по најкориснијем играчу вечерашње утакмице.Ништа лично ово немој да схватиш овде је ипак место где треба да пишемо о еуролиги а да неке навјачке страсти оставимо по страни.

Не јебе леп него Боби.
Блок_64

Postby Diktator » 12 May 2013, 23:01

U evro kosarci ne postoji tim sa puno zvezda...ustvari,takav tim ne postoji ni u NBA..Sve su to maks 2-3 zvezde i 10 zidara :biggrin:
Poslednji evro timovi sa dosta zvezda,bar sto se mene tice je ona Pesiceva Barselona-Bodiroga,Navaro,Jasekevicujus,..a tu je negde i PAO od pre par godina sa Diamantidisom,Spanulisom,Siskom,Batistom & co..te CSKA sa Papalukasom,Holdenom,Siskom,Smodisem,Andersonom..
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby Блок_64 » 12 May 2013, 23:03

Aleksa wrote:U evro kosarci ne postoji tim sa puno zvezda...ustvari,takav tim ne postoji ni u NBA..Sve su to maks 2-3 zvezde i 10 zidara :biggrin:
Poslednji evro timovi sa dosta zvezda,bar sto se mene tice je ona Pesiceva Barselona-Bodiroga,Navaro,Jasekevicujus,..a tu je negde i PAO od pre par godina sa Diamantidisom,Spanulisom,Siskom,Batistom & co..te CSKA sa Papalukasom,Holdenom,Siskom,Smodisem,Andersonom..

Баш то,треба само све то добро уклопити и резлута не може да не дође сам по себи.

Не јебе леп него Боби.
Блок_64

PreviousNext

Return to Evropska košarka