isključeno čak osam igrača Zvezde i samo jedan košarkaš Partizana. A, incident su izuzetno grubim nasrtajem na Skoknića započeli košarkaši crno-belih, u tuči je učestvovalo mnogo više košarkaša Partizana, ali je isključen samo Milutinov. Zašto?
Nije tačno da je Pušica prišao da pruži ruku Skokniću koji je ležao ispod koša, već je krenuo da ga šutne.
Raoul Duke wrote:Ово последње нисам ни прочитао.
Опет, да нећете да кажете да је после онаквог фаула мали Пушица пришао да се лепо извини? Па немојте да се зезамо сад ...
Raoul Duke wrote:Ово последње нисам ни прочитао.
Опет, да нећете да кажете да је после онаквог фаула мали Пушица пришао да се лепо извини? Па немојте да се зезамо сад ...
Raoul Duke wrote:Важи. И после Човић спинује и лаже.
Raoul Duke wrote:Важи. И после Човић спинује и лаже.
Unexpected wrote:Raoul Duke wrote:Ово последње нисам ни прочитао.
Ja bih prišao, ne vidim što ne bi i on. Takvih faulova ima malte ne jedan po utakmici. Već sam ti pomenuo Nelsonov, tu je i onaj Vukov na kucanju Gordića, par Lučićevih zbog kojih su hteli glavu da mu skinu, o onom idiotskom Čakarevića da ne pričam. Nagađam, čini mi se da mu je Milutinov objasnio šta je uradio, i da je ovaj krenuo da se izvini.
Sigurno nije prišao da ga šutne.Raoul Duke wrote:Важи. И после Човић спинује и лаже.
Priča oko isključenja je klasično spinovanje, ovaj deo oko šutiranja je već i laganje.
Raoul Duke wrote:Unexpected wrote:Raoul Duke wrote:Ово последње нисам ни прочитао.
Ja bih prišao, ne vidim što ne bi i on. Takvih faulova ima malte ne jedan po utakmici. Već sam ti pomenuo Nelsonov, tu je i onaj Vukov na kucanju Gordića, par Lučićevih zbog kojih su hteli glavu da mu skinu, o onom idiotskom Čakarevića da ne pričam. Nagađam, čini mi se da mu je Milutinov objasnio šta je uradio, i da je ovaj krenuo da se izvini.
Sigurno nije prišao da ga šutne.Raoul Duke wrote:Важи. И после Човић спинује и лаже.
Priča oko isključenja je klasično spinovanje, ovaj deo oko šutiranja je već i laganje.
А део око невиности ваших у целој причи чисто лицемерје.
Oglala wrote:Raoul Duke wrote:Важи. И после Човић спинује и лаже.
Ne samo posle, nego i pre i za vreme. Budi iskren i reci da li ti se cini da je krenuo da ga sutne? (uzmi u obzir da je ka njemu krenuo tek nakon rasprave sa Milutinovim, gotovo 10 sec kasnije; da je bio besan ucinio bi to odmah)
Crveno-beli su vodili tokom većeg dela meča, a najveće vođstvo iznosilo je šest poena. Međutim, Skoknić je u jednom prodoru veoma grubo zaustavljen faulom od strane Pušice. Sudije su dosudile nesportsku ličnu grešku posle koje je trebalo da se izvedu dva slobodna bacanja, a lopta bi ponovo pripala crveno-belima. Marko Tejić je potrčao da pridigne saigrača, ali u tom trenutku došlo je do koškanja igrača dva tima, potom i do tuče u kojoj su učestvovali Marko Tejić iz Zvezde i Pušica, Milutinov i Andrić iz Partizana.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests