Koga zanima moze da pogleda pricu o Leedsu. Leeds, Leeds, Leeds. Svi delovi su na YT. Od Riva, Klafa, do O' Lirija, o sjajnim generacijama fudbalera, sa po kojim ludakom, nereda u Turskoj, ligi sampiona...Sve u svemu ko voli ima sta da vidi.
Nadam se da ce se vratiti u Premijer ligu sto pre...Secam se da kada sam bio bas mali uz Romu Lids najvise video...Viduka mi je ostao u pamcenju...Odlicna emisija.
Koga interesuje tematika o WW2 , avionima,tenkovima i slicno preporucio bi ovaj youtbube kanal http://www.youtube.com/user/SuperiorHistory/videos . Naravno ima ih jos, ovaj je poslednji na koji sam naisao a da me je zainteresovao.
We're all in the same game just different levels dealing with the same hell just different devils.
Ja se malo zeznuo na pola filma. Devojka bila nervozna, nije verovala da je istinita prica, pa ja na Wikipediju i malo mi pokvari iznenadjenje. Ali nema veze, opet je bio odlican.
Imas trejler salim se... Nestao decak, nadjen u Spaniji, tj. neko drugi se predstavio kao on, doveden u SAD, prihvacen od porodice.... Ma, Crazy, gasi svetlo i pustaj.
Odgledah ga i skoro pa mi je neverovatno da se to moze desiti u pravom zivotu a sto mi je jos bizarnije posle toga je imao jos par takvih slucaja ...Lik je kralj na neki nacin ma da mu je sumnjiva porodica pri tome mnogo pomogla ...
Time of our lives, emisija sa skaja, bas ima dobrih i zanimjlivih epizoda. Price koje ne zastarevaju i uvek mogu da se pogledaju. Alan Smit, Pol Merson i Rej Parlor, o danima u Arsenalu, duhu tog vremena, o Dzordzu Grejemu, Toniju Adamsu, Vengeru, Boldu, Endiju Lininghanu (dobar fudbaler jos bolji vodoinstalater), o finalima, par lepih anegdota, ima sta da se cuje...