Board index Košarka Mlađe kategorije

Juniorska Evroliga

Re: Juniorska Evroliga

Postby Raoul Duke » 24 Feb 2013, 15:03

Већ је 20 разлике.
Наше ће сјене ходати по Бечу, лутати по двору, плашити господу.
Raoul Duke

Postby Napredpartizan » 24 Feb 2013, 15:06

Zvezda je dobila Albu 54 razlike, Treviso 42 razlike, Megu 39, Insep 15 i sad ovde vec 20, a nije ni poluvreme..Mnogo su bolji od svih ostalih...
Napredpartizan

Postby Unexpected » 24 Feb 2013, 15:18

Image
The End.
Unexpected

Postby ОГИ » 24 Feb 2013, 16:40

Image
Полети високо птицо бијела
огласи свима својим криком
нека те чује Европа цијела
да земљу своју не дамо ником!
ОГИ

Postby Baron » 24 Feb 2013, 16:46

Najbolji strelac,mvp, neki info?
Baron

Postby ОГИ » 24 Feb 2013, 16:52

Najefikasniji igrači osvajača turnira bili su centar Dušan Ristić (21, 7 sk) i plejmejker Nikola Rebić (17, 5 as). Istakli su se i Marko Tejić (15, 7 sk) i Marko Gudurić (15, 6 sk, 6 as).

Najbolje da sačekamo Aira sa izvještajem.
Полети високо птицо бијела
огласи свима својим криком
нека те чује Европа цијела
да земљу своју не дамо ником!
ОГИ

Postby Baron » 24 Feb 2013, 16:53

Mislim da je bio jos neko sem Aira, pa bih rekao da sacekamo izvestaje :)
Baron

Postby licimur » 24 Feb 2013, 16:56

Air je izasao na pol, a ja nisam docekao dodelu nagrada, tako da ne znam ko je pokupio titule za MVP igraca itd. Kao sto sam vec rekao , mnogo smo jaci od svih i nema sta mnogo da se doda na to. Ne moze ni da se vidi koliko ko moze kada si u proseku za bar 20 razlike jaci od svih.
ko vas jebo godinama ...
licimur

Postby Baron » 24 Feb 2013, 16:58

NIsta, onda cemo morati da te saljemo u London...nadam se da ce koplja ukrstiti Salic i Ristic...
Baron

Postby lockdown » 24 Feb 2013, 18:15

Jos neke slike ...

Spoiler: pokaži
KKP

Vasilije Pusica
Image

Andrej Magdevski
Image

Aleksa Jugovic
Image

Nikola Jokic
Image

CZT

Dusan Ristic
Image

Nikola Rebic
Image

Petar Vorkapic
Image

Vuk Jovanovic
Image

Image

Tim
Image

Image
Mega Vizura

Milenko Veljkovic
Image

Rade Zagorac
Image

EDIT : Izgleda je greska na Euroleague sajtu, ono nije Ristic vec Rebic valjda?
Danju fin, noću Čarli Šin.
lockdown

Postby AirBall » 24 Feb 2013, 18:31

Da napisem i ja par reci o onome sto sam danas video... Za pocetak mislim da bi ubuduce ovaj turnir trebao da se igra u nekoj vecoj dvorani, jer kao i prosle godine ljudi su bukvalno sedeli jedni drugima na glavama, sve je zasnovano na principu ko pre devojci njemu devojka, dok Bodiroga, Tarlac i jos neki velikani bukvalno nisu imali gde da sednu... Vrvilo je od skauta, domacih i stranih, dosta poznatih kljunova poput Dzikica, Zeravice, Sijana i Glige iz Partizana, cak je i Lauvergne bio...

Sto se tice takmicenja u zakucavanju jasno je bilo jos na zagrevanju da apsolutno niko nema sanse protiv crnoputog Francuza sa brojem 8 koji bukvalno skace kao da je na federima... Ova nasa klincadija je nesto pokusavala, ali to je otprilike kao kad bi gicu prasicu stavili da se takmici u umetnickom klizanju... Bukvalno izgledaju kao da se bave drugim sportom, ovaj Francuz izgleda kao da je na korak od NBA, a ovi nasi kao da su sa nekog skolskog igralista...

Sutiranje za tri poena je takodje bilo dosadno, pobedio je Djukanovic iz Zvezde, ali ni on nije nesto posebno sutirao, ako sam dobro upamtio imao je 16 poena u 1. i 14 poena u 2. seriji... Ostali klinci tesko da bi se proslavili i na sutiranju trojki ispred moje zgrade...

Sto se samog finala tice razlika u klasi je ogromna i bilo je jasno nakon par minuta da je mec resen, jer su Zvezdasi znatno kvalitetniji i prevashodno uigraniji, dok u Megi ima potencijala, ali ni blizu koliko sam mislio da ima... Klipa znatno kvalitetnije vodi ovu generaciju Zvezde od Mandarica i bez obzira sto su prosle godine bili kvalitetniji, prevashodno zbog Jankovica, ove godine igraju mnogo brzu i kvalitetniju kosarku...

Sto se samih igraca tice, pretpostavljam da vas to najvise zanima, ono sto sam mogao zakljuciti na osnovu jednog odgledanog poluvremena je sledece...

Najvise u odnosu na proslu sezonu su napredovali Tejic (koga sam tada zbog mekane ruke nazvao novi Djekic) i Guduric... S tim da je Tejic u medjuvremenu nabacio masu, a nije izgubio sut tako da je bio najkorpulentiji igrac na terenu... Uz pravilan razvoj mogao bi da napravi ozbiljnu karijeru i da zaseni neke od kojih se mozda u ovom trenutku vise ocekuje... Sto se tice Gudurica fakat je da je znatno formiraniji od svojih vrsnjaka i nesto najblize seniorskom igracu sto se moglo videti danas... Ristic ima izvrsne poluhoroge i levom i desnom rukom, ali je jos uvek mekan, ne moze da ostvari dominaciju ni u juniorskoj konkurenciji i mislim da treba da radi jos mnogo da bi prevashodno fizicki parirao snaznijim igracima... Rebic mi se uopste ne dopada iako su mnogi puni reci hvale, jer mi se cini da je vrlo slicne konstitucije kao Cvetkovic, ne moze da iznese prodor do kraja, solidno sutira sa poludistance, ali je sutirao i Cvele pa opet nista ne moze da uradi u seniorskoj konkurenciji... Sto se Brane tice igrao je svega par minuta, ima prelep izbacaj, ali dosta nekosarkaskih elemenata poput ocajnog ball handlinga zbog koga ne moze da ima minute na poziciji 1, a gradja mu je daleko od dvojke u seniorskoj kosarci... Kaplanovic solidan u skoku, ovo ostalo klincadija koja nije vredna jos uvek ni pomena...

Sto se Mege tice na mene je utisak ostavio samo Rade Zagorac, ne toliko zbog pokazanog, koliko zbog kosarkaskih atributa... Ima sjajnu gradju za poziciju dva (dosta podseca na Nicolasa Bauma), uska ramena, ogroman raspon ruku, vrlo krakat sa lepim izbacajem i ukoliko se pravilno bude razvijao moze da napravi zbilja ozbiljnu karijeru...

Za mene je najvece razocarenje Jokic... Nema igru ledjima prema kosu, sutira sa zemlje i bez obzira na vrlo mekanu ruku vrlo tesko uspeva da se izbori za poziciju za sut cak i pored igraca kakav je Ristic... Podseca malo na Stimca iz polupokretnih dana... Igrac sa brojem 11 Simeunovic ima fizikalije, ali ne i znanje, dok je Ognjen Jaramaz klasican predstavnik te porodice, znaci obican kamenjar koji ispaljuje plotune bez bilo kakvog osecaja, bukvalno su ga razbili u zonskom presingu, imao je problema sa prenosom lopte, vrlo nesiguran, ali snazan za ovaj stepen takmicenja... Onaj centar Veljkovic od 215 cm izgleda kao junak iz crtanog filma, samo sto se ne raspadne kad potrci, izgleda kao kombinacija Silje i Pinokija... Inace highlight utakmice mi je Zalizani menadzer koji je u prvim par minuta dok je Mega bila u igri svaki kos svojih propratio sa osmehom tipa, da ovo su moji dolari... :D Kad su poceli da ih guze opalo mu je i raspolozenje...

Sve u svemu cini mi se da nam je kosarka svake godine sve slabija...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby rankoro » 24 Feb 2013, 19:09

Vidjeh na twitteru onog Dzonatana Givoria sa NBAdraft.neta-a da je tvitovao da je Vasa Micic najbolji dodavac kojeg je gledao ove godine(ako ovaj post nije za ovu temu premestite)
rankoro
Guest

Postby Raoul Duke » 24 Feb 2013, 21:01

rankoro wrote:Vidjeh na twitteru onog Dzonatana Givoria sa NBAdraft.neta-a da je tvitovao da je Vasa Micic najbolji dodavac kojeg je gledao ove godine(ako ovaj post nije za ovu temu premestite)

Не плаћа Зализани џабе курве и хотеле :nargile:
Наше ће сјене ходати по Бечу, лутати по двору, плашити господу.
Raoul Duke

Postby rankoro » 24 Feb 2013, 21:29

Raoul Duke wrote:
rankoro wrote:Vidjeh na twitteru onog Dzonatana Givoria sa NBAdraft.neta-a da je tvitovao da je Vasa Micic najbolji dodavac kojeg je gledao ove godine(ako ovaj post nije za ovu temu premestite)

Не плаћа Зализани џабе курве и хотеле :nargile:

Bogami za Micica ne treba placat,decko je talenat pravi a ne nabedjeni kao mnogi kod nas,na kupu protiv Partizana je pokazao sta zna bio je bolji od svih Duletovih supertalenata
rankoro
Guest

PreviousNext

Return to Mlađe kategorije