Board index Razni Sportovi Vaterpolo

Vaterpolo - Vesti, aktuelnosti...

Re: Vaterpolo - Vesti, aktuelnosti...

Postby 71:70 » 22 Sep 2012, 20:42

@stoxan
Zasto mu je toliko stalo da se tako nesto napravi ubanja luci ili kg kada je imao otvorenu ponudu partizana sa kojim je mogao da juri evropu?
71:70

Postby AirBall » 22 Sep 2012, 21:51

71:70 wrote:@stoxan
Zasto mu je toliko stalo da se tako nesto napravi ubanja luci ili kg kada je imao otvorenu ponudu partizana sa kojim je mogao da juri evropu?

Mislim da u Partizanu niko ne moze da garantuje ni 2 hiljade evra...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Milutinov Tata » 23 Sep 2012, 04:42

За Раднички ће наредне сезоне играти: Вања Удовичић, Филип Филиповић, Борис Злоковић, Дамир Бурић, Александар Ћирић, Славко Гак, Енди Стивенс, Борис Поповић, Душан Марковић, Игор Лазић, Ђорђе Филиповић, Војислав Чупић, Ђорђе Башић и Ведран Ћирковић.

Sigurno najjaci sastav u Srbiji. Problem ce im biti uigravanje, ali cak i da ne budu prvi u prvenstvu, u play off-u ce biti prvi favoriti. Naravno ako finansije budu OK.
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby Unexpected » 23 Sep 2012, 09:59

nedelja 23.09.2012 | 10:27
Filipović: Nepristojna ponuda CZ
Izvor. B92, Sport | JT

Najbolji vaterpolosta sveta u 2011. godini Filip Filipović istakao je da niko nije očekivao da će se odlučiti da pojača redove kragujevačkog Radničkog.

Filipović je pre desetak dana potpisao za Radnički i zajedno sa Vanjom Udovičićem, inače inicijatora projekta u Kragujevcu, će predoviti tim snova Šumadije.

Drugi klubovi u Srbiji, pa i u inostranstvu, nisu očekivali ovakav rasplet. Bilo je i nepristojnih ponuda”, rekao je Filipović, “Sa predsednikom Partizana Aleksandrom Šoštarom sam imao jasan, konkretan i otvoren razgovor. Finansijska situacija u kojoj je moj matični klub nije dozvoljavala povratak. Sa čelnicima Crvene zvezde sam takođe razgovarao. Ponuda je bila nepristojna. Nisam mogao da je prihvatim. Želeo sam da se vratim, da igram u Srbiji. I najzad, srećan sam što sam ovde”.

Na pitanje kako se u igri pojavio Radnički, Filipović je rekao:

Sve se odigralo u kratkom roku od mesec dana. Vanja Udovičić je pokrenuo inicijativu da se što brže formira što jača ekipa. Mislim da je ogroman uspeh već napravljen. Pokazali smo da je moguće napraviti ovakav sastav u današnje vreme. Pre svega, drago mi je da sam deo celog ovog projekta i da sam se vratio u otadžbinu. Srpski vaterpolo zaslužuje ovakav Radnički, prvenstvo koje će bez svake sumnje biti jako i treba da bude ponosan na ovo što je napravljeno u Kragujevcu”.

Filipović je, takođe, istakao da mu je čast što će igrati za Radnički.

Bilo je dovoljno odvažnosti da se stvori ovakav tim. Realno, delom ga čine igrači koji su vodeći u svojim reprezentacijama. Kragujevcu i Srbiji biće čast da gledaju ovakav tim, a nama da igramo za Radnički”, naglasio je Filipović.
The End.
Unexpected

Postby Unexpected » 26 Sep 2012, 19:30

Stoxan wrote:Jug je ove sezone ono što je Pro reko bio prošlih. Jedina dva tima koja mogu da im pariraju su Radnički i Primorije, ali oba ne igraju Evroligu. Možda bi Zvezda imala više šanse da se utakmica igrala kasnije, ali da se ne zavaravamo ni Jug još nije skroz uigran

Ti si upućeniji.
Koliko je meni poznato Viktor kada je krenuo sa celom pričom, iz razgovora sa njim delovalo mi je da je u sve ušao čista srca. Čini mi se da je nekako gurnut u stranu, i da se opet pokušava preko noći doći do rezultata. Da ne kažem na silu. Medijska pompa, navijači koji su do juče nipodaštavali vaterpolo kao sport... Možda i bude nekog uspeha, ali čini mi se da će preko noći upropastiti nešto što je neko dobro zamislio, i krenuo pravim putem.
The End.
Unexpected

Postby Stoxan » 26 Sep 2012, 19:47

Nije gurnut u stranu. Tu je on. Viktor je vodio pregovore sa većinom ovih što su došli. Jednostavno posle završetka prošle sezone nije ličilo da će ovako biti u Zvezdi. Otišao je Gojko Pjetlović jer nije imao garancije da će biti finansijski biti ispraćen koliko treba. U međuvremenu u Srbiji su se desile političke promene, a u evropskom vaterpolu neke druge promene. Poklopilo im se da dovedu dobre igrače za malo para. Videli su šansu da sruše Partizan i osvoje titulu u Srbiji i dođu do F4. Tada je uleteo Radnički i sigurno im malo pokvario planove. Poleteli su zvezdini navijači mnogo što se tiče vaterpola. Videlo se danas koliko oni zaostaju za jednom vrhunskom ekipom.

Vaterpolo je sport gde uz malo para dobiješ vrhunski tim i uz dobru medijsku pažnju dobijaš jeftine poene. Čini mi se da je to više bio slučaj u Radničkom, nego u Zvezdi. Mada odjednom u Srbiji svi prate vaterpolo, a do juče nisu znali dva igrača da nabroje (naravno jedan je Vanja Udovičić).
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby Неша » 02 Oct 2012, 10:40

Fajnal for Lige šampiona u Srbiji?

Imamo tri kluba u eliti, od toga su dva u krugu kandidata za najviši plasman – prenosi utiske sa Kongresa LEN generalni sekretar vaterpolo saveza Stefanović

Srbija želi organizaciju završnog turnira Lige šampiona. Ovakva mogućnost je najavljena tokom Kongresa LEN, održanog minulog vikenda u Lisabonu.

- Izrazili smo želju da završnica elitnog takmičenja bude baš u našoj zemlji. Imamo tri kluba u eliti, od toga su dva u krugu kandidata za najviši plasman - rekao je za „Sport“ Marko Stefanović, generalni sekretar Vaterpolo saveza Srbije.

Srbija će možda da priredi veliki sportski događaj, na proleće sledeće godine, a u nešto daljoj budućnosti i jedan sportsko-diplomatski.

- Razgovarali smo i na temu organizacije Kongresa LEN 2016. Reč je o izbornom kongresu. Te godine smo i domaćini Evropskog šampionata, kvalifikacionog takmičenja za Olimpijske igre. Bar bi trebalo da budemo.

Nedavno se Stefanović obratio javnosti, gotovo vapajem, jer iza organizacije EP 2016. još nisu stali ni Beograd, ni Republika. Da li čelnici LEN gube strpljenje.

- Ne. Do kraja godine bi trebalo da potpišemo zvaničan dokument o organizaciji, a do tada moramo da obavimo konsultacije sa gradskim i državnim instititucijama. LEN ima razumevanja za našu situaciju, zna se da smo u međuvremenu imali i izbore. Prećutno su nam produžili rok.

Kongres u Lisabonu je doneo i veliko priznanje srpskom vaterpolu. Aleksandar Šoštar je izabran u Biro LEN, najviše izvrno telo ove organizacije, Dejan Perišić će i u trećem mandatu biti član Tehničkog vaterpolo komiteta, dok je sagovornik "Sporta" izabran u Komisiju za marketing.

- Još od vremena čuvenog Ante Lambaše, godinama prvog čoveka LEN, nismo imali čoveka u Birou. Tačno 22 godine. Izbor Aleksandra Šoštara je izuzetno važan, ne samo za vaterpolo, već i za sve vodene sportove u Srbiji. Šoštar može da bude spona za afirmaciju i traženje boljih uslova za vaterpolo, plivae, sinhrono plivanje, skokove u vodu...

I na kraju, marketing.

- Počašćen sam tim izborom. U komisiju me je postavio Paolo Bareli, predsednik LEN. Ovo priznanje shvatam kao potvrdu mog rada, ali i rada saveza. Sve što se događalo u Lisabonu je dokaz da VSS vodi pravilnu međunarodnu politiku - rekao je Marko Stefanović.
Кафана је озбиљна институција...

"Инат, непокорност и тврдоглавост код српског војника могу се претворити у оружје победе!"
Неша

Postby KKP » 02 Oct 2012, 10:56

Kada se igra 2. kolo LŠ?
KKP

Postby Milutinov Tata » 03 Oct 2012, 06:28

U sredu pocinje prvenstvo Srbije, Radnicki gostuje Vojvodini, Partizan igra sa Beogradom, CZV je slobodna.

LS je za vikend.
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby KKP » 03 Oct 2012, 07:33

Milutinov Tata wrote:U sredu pocinje prvenstvo Srbije, Radnicki gostuje Vojvodini, Partizan igra sa Beogradom, CZV je slobodna.

LS je za vikend.

:thankyou:
KKP

Postby Napredpartizan » 06 Oct 2012, 08:59

Oliver Dulic,predsednik upravnog odbora Zvezde je uhapsen,vazno da je cist projekat :roll: :biggrin:
Napredpartizan

Postby AirBall » 06 Oct 2012, 21:11

Jedna informacija od mog drugara, bivseg vaterpoliste koji i dalje igra u ligi veterana i poznaje skoro sve nase igrace i privatno da je po recima ljudi iz vaterpola Vujasinovic jos bolji trener nego sto je igrac bio...

Izuzetno je ''zivcan'' i kad nesto objasnjava igracima, a oni ne razumeju u pola treninga uskoci u bazen da im pokaze...

Ovaj moj drug i ako veliki Zvezdas kaze da bez obzira sto je Partizanov tim mlad i finansijski inferioran za njega su oni prvi favoriti za domacu titulu...

Videcemo na kraju sezone koliko je bio u pravu...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Talicni Tom » 06 Oct 2012, 21:12

A može podsjećanje zaašto je Milanović napustio klupu. Meni se činio posebnim, dosta boljim od Udovičića.
AirBall wrote:Partizana niko ne sme da krade...
Talicni Tom

Postby veljos » 06 Oct 2012, 21:14

Talicni Tom wrote:A može podsjećanje zaašto je Milanović napustio klupu. Meni se činio posebnim, dosta boljim od Udovičića.
porodicni problemi
veljos

Postby Unexpected » 06 Oct 2012, 21:15

Talicni Tom wrote:A može podsjećanje zaašto je Milanović napustio klupu. Meni se činio posebnim, dosta boljim od Udovičića.

Koliko sam upoznat, u pitanju su privatni, porodični razlozi. Ne znam tačno o čemu je reč.
The End.
Unexpected

PreviousNext

Return to Vaterpolo