Sony wrote:Ja se sad obezbjedjujem za Gulbisa, Viktora i Simona, moze?
lord_slawe_ wrote:Naravno, za sve je potreban moderator, imali smo jednog dobrog..![]()
AirBall wrote:lord_slawe_ wrote:Naravno, za sve je potreban moderator, imali smo jednog dobrog..![]()
Mislim da je ovo najbolje resiti na isti nacin na koji smo resili na svim ostalim podforumima... Moj predlog je da se napravi moderatorski tim ljudi koji ce raditi zajedno i koji ce nam pomoci da od ovog pdf-a napravimo oazu kakva i treba da bude to jest pdf za primer...
Mada mislim da ne treba zuriti, jer ljudi su tek dosli pa ima vremena za to...
Liv wrote:+1
kad smo vec kod organizacije, jel Avangarda Caffe 'svashtara'? ako jeste zashto nije u Chit-Chatu?
Monsieur Poirot wrote:I ja podrzavam ovu reorganizaciju, jer mi ne smeta da se na zajednickim turnirskim temama komentarisu oba pola, a ako bude potrebe(postova) svakako imamo mogucnost da se zenski tenis ponovo izdvoji. Ostale teme, off court, fan teme, igrice, neka idu u zaseban deo
Moj predlog za nazive; prvi neka bude ATP&WTA Tour, drugi Tennis off court, tennis chat ili tako nekako
Liv wrote:@ Air
Meni je po nazivu chit-chat zvuchao kao neshto gde ce biti 'prichaonica' kad ono nije je biloKako to najvazhnija tema da bude na dnu foruma
Shalim se, nije to mnogo bitno samo treba istrazhiti.
Potrudicu se da narednih dana otvorim teme za nashe devojke. Odmah da ti kazhem - da mi ne shaljesh Anu u udavache!![]()
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests