Board index Razni Sportovi Vaterpolo

Vaterpolo - Srpski klubovi na evro-sceni, Evro lige i kupovi

Re: Partizanov pohod na evropsku titulu

Postby VMJunior » 03 Jun 2011, 21:52

71:70 wrote:
U koliko sati je mec?
Mada moram na svadbu od 19h tako da verujem da necu pratiti u svakom slucaju :cmizdr:

Sutra u 21h

Brate,nemoj ovo da shvatis pogresno,ali zar te toliko mrzelo da procitas vesti na sajtovima koji su objavili(evo recimo Mondo sam postavio)??

Sve brate pise i da je finale sutra i u koliko i kako smo igrali ako nisi gledao..Nemoj da se blamiras,ja te smatram za velikog grobara! ;)

Ne zameri! :dunno:
VMJunior

Postby Unexpected » 03 Jun 2011, 22:00

irriducibili wrote:Reagovao sam na prenesen komentar, koji upravo ilustruje ono sto dosta grobara, mislim ipak nepravedno oseca. Meni je neshvatljivo da se neko raduje zbog Novakovog poraza, kao da je on kriv sto mi nismo u prilici da gledamo vaterpolo ili kosarku. Kao sto nije kriv ni zato sto zaradjuje ogroman novac, a ni za to sto vaterpolisti krpe kraj sa krajem. Totalno pogresna adresa...

Verovatno misliš na ono što sam ja ostavio na tenisu. Ne znam, mene je komentar prilično nasmejao, čak mislim da ni taj lik nema ništa protiv Novaka, ali je jednostavno više popizdeo, kao u ostalom i svi mi ovde.
Ključni deo komentara je po meni:
mi ne mozemo da gledamo ni fudbal, ni final 4 u kosarci, ni final 4 u vaterpolu, ni finale NLB lige, ni polufinale domaceg prvenstva u kosarci!!!

Treba li da napomenem da ne možemo u suštini da gledamo Partizan. Preče su slagalice, kojekakve babe, orlovi, rođaci i ko zna šta još.

Opet napominjem, nema to veze sa Noletom. Za njega uvek navijam i navijaću.
The End.
Unexpected

Postby AirBall » 03 Jun 2011, 22:04

Inace ne sumnjam da ce VK Partizan sutra biti vest dana, jer je ponuda ostalih sportova vrlo slaba...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby DON » 03 Jun 2011, 22:05

Kako je igrao Đoković?

Kakve su nam sutra šanse, šta mislite?
DON

Postby irriducibili » 03 Jun 2011, 22:06

@ Unexpected

Naravno da nisi sporan ti, nisam cak ni obratio paznju ko je to preneo. Rekoh vec, za sve to sto smo uskraceni, glavni krivac moze biti samo Tijanic...
irriducibili

Postby VMJunior » 03 Jun 2011, 22:08

Ceo mec..
VMJunior

Postby AirBall » 03 Jun 2011, 22:08

VUČKO_88 wrote:Kakve su nam sutra šanse, šta mislite?

Jedino sto nam ide na ruku je pritisak koji postoji u glavama igraca Pro Recco-a da moraju da osvoje titulu...

Plasim se izuzetno sudjenja, jer se prosle godine pokazalo i da 4-0 koliko smo vodili protiv njih u polufinalu nije bilo dovoljno za pobedu...

Mozda ce sada biti lakse, jer je pritisak svakako manji i svi smo svesni da nismo favoriti...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby VMJunior » 03 Jun 2011, 22:10

Nigde ne mogu da te pokradu kao u vaterpolu..Samo se sudjenja plasim,a mi sigurno mozemo da dobijemo taj mec.
Last edited by VMJunior on 03 Jun 2011, 22:12, edited 1 time in total.
VMJunior

Postby DON » 03 Jun 2011, 22:11

Ma podavićemo ih :funbat:

Sudije...

A Pro Reko može da se pozdravi sa titulom ;)
DON

Postby CRNO_BELI » 03 Jun 2011, 22:17

Odnos medija prema Partizanu prelazi svaku granicu tolerancije. Samo se pitam sta li ce nacionalna televizija sutra naci da emituje u terminu utakmice? Za dnevnik i slagalicu je kasno, vjerovatno neki film. :argument:

Slazem se da niko ne treba da okrivljuje Noleta za ovo sto se desilo. Nole je nas ponos i ne treba da ispasta zbog ovog idiotizma RTS-a. Prosto je nevjerovatno da ta sugava televizija najavi direktan prenos vaterpola u sportskom pregledu u 12 sati, a da sve nas (Grobare) isfura. Ma napravi budalu od svih nas, kao i od vaterpolista ponizavajuci, samim tim, njihov uspjeh. :funbat:

Mislim da sve ovo ima neku pozadinu. Pa zamislite samo koliko bi se njih radovalo eventualnom sutrasnjem neuspjehu. Zato momci sutra na pobjedu i titulu, u inat svima. :D

Partizan iznad svega
Nije najveća budala onaj koji ne umije da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina. - Andrić

Ako hoćeš da budeš najbolji, moraš da trčiš sa najboljima. - Dule
CRNO_BELI

Postby Stoxan » 03 Jun 2011, 22:24

AirBall wrote:Ne znam na osnovu cega si zakljucio da je bilo ko kivan na Novaka...

Ja koliko primecujem ljudi su razocarani time sto sve druge sportske vesti su u senci njegovih rezultata, kao da sem toga nista drugo ne postoji... Te Australia Open, te Indian Wells, te Miami, pa Beograd, pa Madrid, onda Rim, sad RG, a za par dana ce vec biti nesto drugo... Od 365 dana u godini on je vest dana bar 50 dana i bas danas kad smo se plasirali u finale EL u vaterpolu vesti se nalaze negde u dnu stranica, otkucane malim slovima, da mu slucajno i danas ne bi uzeli slavu...

Meni smeta novinarstvo po direktivi, dupeuvlakastvo u jednom individualnom sportu u kome je zaradio basnoslovan novac porazom, dok vaterpolsiti u ovoj zemlji ni ne primaju svoje jadne plate i opet igraju iz ljubavi, dok im protivnici cupaju jaja pod vodom...

:bravo:

Da će biti navlačenja za njih, to se ne postavlja pitanje.. Danas smo imali dosta realno suđenje. Sutra će biti krađa u bazenu. Pro reko mora da osvoji tu titulu. Mnogo su uložili u to. Jedno su samo prevideli, da ih tamo čeka Partizan. Verujte da se oni više boje nas, nego mi njih.

U finalu se sutra sastaju dve ubedljivo najbolje ekipe današnjice. Po imenima oni su favoriti, po formi, šanse su pola-pola. Prešli smo tu barijeru - polufinale. Titula je naša. Ko sumnja, sutra ne mora ni da gleda.

Inače očekuje se još veća podrška Grobara nego danas. Ne sumnjam da ćemo biti glasniji od Talijana.
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby 71:70 » 03 Jun 2011, 22:40

VMJunior wrote:
71:70 wrote:
U koliko sati je mec?
Mada moram na svadbu od 19h tako da verujem da necu pratiti u svakom slucaju :cmizdr:

Sutra u 21h

Brate,nemoj ovo da shvatis pogresno,ali zar te toliko mrzelo da procitas vesti na sajtovima koji su objavili(evo recimo Mondo sam postavio)??

Sve brate pise i da je finale sutra i u koliko i kako smo igrali ako nisi gledao..Nemoj da se blamiras,ja te smatram za velikog grobara! ;)

Ne zameri! :dunno:

Ne zameram ni malo, i mene iritira kada neko neku lako dostupnu informaciju trazi na forumu od drugih, ali nisam imao kontakt sa desavanjima par dana, sada sam u velikoj guzvi, tako da samo listam neprocitane postove i gledam da ugrabim sta mogu od vesti!
Jbg, malo je nedostajalo da budem uz vaterpoliste u italiji, a sada ne mogu ni sekund ni na tv da pogledam!
71:70

Postby B.B.B » 03 Jun 2011, 22:46

Cestitke na zaluzenoj pobjedi.

Kad je sutra finale, to cu gledati i navijati za Partizan svakako. Nadam se da ce srediti ove arogantne Talijane..
B.B.B

Postby VMJunior » 03 Jun 2011, 23:06

http://www.sportal.rs/news.php?id=52233

Rađen: Rušimo tradiciju i pišemo novu istoriju! (VIDEO)
VMJunior

Postby Neozbiljni pesimista » 04 Jun 2011, 00:15

Sutra da ispisemo jos jednu stranicu bogate istorije naseg slavnog VK-a :cheers:
"I da slavimo, uz sampanjac i kavijarac"
"U FK Partizan rade ozbiljni ljudi..." :copa1:
Neozbiljni pesimista

PreviousNext

Return to Vaterpolo