Reaper wrote:StefNS wrote:Da je Grgić otišao mi ne bi imali ni ovu jednu medalju što imamo, u tome se radi. Jasna Šekarić nije ugurana umesto ovoga, već je otišla kao naš 9. najbolje rangiran strelac, jer za Grgića nije bilo mesta jer je očajno pucao zadnjih godinu dana, daleko lošija od Mikeca i Zlatića, o tome se jedino radi.
Da je Grgić mogao da puca u nekoj drugoj disciplini, išao bi, ali pošto je limitiran samo na tu jednu, mesta nije bilo.
A odluka je opravdana pošto je Zlatić uzeo medalju.
Je li Sucak, ti li si

Kakve veze ima Zlaticeva medalja sa Grgicem?
A šta je to toliko teško shvatiti da je u ovom trenutku gori i od Zlatića i od Mikeca u vazdušnom pištolju, i da je tako konstantno bilo u poslednjih godinu dana. A na OI nema mesta za trojicu u jednoj disciplini. Problem je taj što niko ne shvata da Jasna nema veze sa Grgićevim ne igranjem, već ova konstatacija koju sam naveo prethodno.
A što se tiče ovih "kritika" tenisera, mene je samo sramota što ima takvih koji kritikuju tenisere koji su doneli najviše našem sportu u prethodnih par godina i invidualno i za reprezentaciju (Nole već ima olimpijsku medalju, ekipno smo imali DC, a žene igraju finale FED kupa). Malo naših sportista je više pokazalo patriotizam od njih. A i svi su odreda opravdali učešće i na ovim OI, jedino je Noletu preostalo da ubere jednu medalju. Čak se ne bi složio ni da je dubl podbacio, možda jesu protiv Francuza, ali u prethodnom kolu su izbacili bolji par od njih.
A uostalom i svi ste čuli oduševljenje na otvaranju kada je Nole poneo zastavu, ovacije kakve nisu dobijali ni Bodiroga, ni Milanović, ni Jasna kad su nosili zastavu, to je nešto što je sigurno dotatno popravlja sliku ove zemlje, čak i više nego 5-6 medalja na OI.
A čak imam osećaj da bi neki ovde bili srećniji da Novak ne osvoju medalju, samo da bi mogli da seruckaju ovde

Realno stanje je takvo da su jedini koji zasad zaslužuju kritike na OI rukometaši, jer su u prvom i trećem meču napravili toliko gluposti i u pojedinim trenutcima delovali toliko nonšalatno da je to neverovatno. Iako nisu bili "favoriti" ni u jednom od prva tri meča, ipak su prokockali svoje šanse koje su im nuđene u tim mečevima, tek su u poslednjih 5 minuta protiv Danaca spasili malo obraz. Doduše još imaju tananu nadu da se provuku do 1/4, a tamo ko zna. Ali svakako vredi verovati.