Burke wrote:Врхунски одрађено.

kako vi ovo vidite, meni ne šljaka, kaže, samo za usa
Prenaglaseno sasavo, nasilno cool, razbaruseno usiljeno i sistematski spontano, sa jedva par simpaticnih momenata. Krace receno - dosadno u picku materinu.
@harper, +100
ja nešto slično napisala na tamo jednom forumu (sa koga si pobegao onomad

) pa me lično vrhunska vlast nalepila

... mora da su neki britanofili u pitanju
otvaranje jeste kao neka opuštenija fora trebalo da bude, ali su se brate zaglavili u kičerici žešće, sa vrhuncem u vidu iskakanje ružičaste bakute iz aviona
mislim da je nemoguće spojiti predstavu za stadion i predstavu za tv gledaoce na taj način, zato su po mom mišljenju otvaranja tipa kineskog primerenija ovakvim manifestacijama.
meni je žao što neko ne iskoristi malo iskustva totalitarnih sistema sa tim masovnim perfomansima ali naravno, sa drugačijom porukom.
sve to može da se izvede da bude moderno, optimistično, da veliča olimpijski duh, lepotu i snagu tela i duha, ali to ne može neko tipa bojl, u drugu profesiju to spada.
ako su oi za ceo svet, onda bi bilo korektno jedino koristiti univerzalni jezik, a to je pokret, muzika, svetlo.
hebeš ti to kad meni treba tumač da skapiram šta je pisac hteo da kaže. i šta će na stadionu kenet brana (koga inače obožavam), on mi je zanimljiv u filmu i u pozorištu.
meri popins, pa šta onaj iz afrike zna o tome ?
leteći kreveti ??? kusta rula ...
radujem se brazilskom otvaranju unapred, a mislim muška populacija pogotovo
meni najlepši (i najsnažniji ) deo bi izlazak tih prelepih mladih ljudi pod svojim zastavama.