On je baš mnogo mlad i toliko toga je već napravio. Ima sjajnog trenera i tim po mjeri.
Plašim se za Topića kad se oporavi Oklahoma je najgore što mu se moglo desiti.
Nadam se i da Đurišić dobije neku šansu ove sezone.
bwa wrote:Micko Talijan
СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Na širem spisku selektora Pešića su: Aleksa Avramović (CSKA), Stefan Jović (Valensija), Dušan Ristić (Elan Šalon), Nikola Milutinov (Olimpijakos), Uroš Trifunović (Tofaš), Marko Gudurić (Fenerbahče), Dušan Beslać (Avtodor), Uroš Plavšić (Bešiktaš), Aleksa Radanov (Legija), Boriša Simanić (Igokea), Stefan Lazarević (FMP), Mihailo Petrović (Mega), Filip Jović (Mega), Bogoljub Marković (Mega), Ognjen Dobrić (Crvena zvezda), Dejan Davidovac (Crvena zvezda), Filip Petrušev (Crvena zvezda), Andrej Kostić (Crvena zvezda), Arijan Lakić (Partizan), Balša Koprivica (Partizan), Aleksej Pokuševski (Partizan), Mario Nakić (Partizan), Dušan Miletić (Spartak), Asim Đulović (OKK Beograd).
Radonjaa wrote:Asim Đulović me iznenadio, nisam gledao OKK ove godine, znao sam da ima talenta, ali je bio za klasu najbolji na terenu. Posle vidim da je 9 puta u 20 utakmica ove sezone ubacivao 20+, nekoliko puta i 30+, vrijedno pažnje iako je u KLS cirkus ligi. Tek 30. jula puni 20 godina, odnosno samo je godinu stariji od npr Kostića i Bošnjakovića. Ne znam oće li ga Miško povući u Megu ili će ići nekim zaobilaznim putem, ali bi mogao da napravi solidnu evropsku karijeru, pogotovo ako popravi šut.
Olimp wrote:Ne razumijem čemu je i zvao ove etablirane igrače, sad im ne trebaju povrede, bila je prilika da sve odigraju klinci i ovi iz drugog plana.
Users browsing this forum: Google [Bot] and 18 guests