У Финску без Јотановића
Марија Вученовић је на Светском јуниорском првенству у Барселони у бацању копља дошла до бронзане медаље резултатом 57,12 метара
jabukamen wrote:Kakva fenomenalna trka Amele Terzic. Junacka borba sa Kenijkama i Etiopljankama i na kraju srebro sa seniorskim rekordom 4,07,59. Devojka je visoka i dugog koraka, ekstremno inteligentna trka, svaka cast.
jabukamen wrote:Na EP u Novom Sadu pre tri godine Spanovic je skakala 6,71, Jelaca je bacila koplje 60,35, a Mila Andric je trcala 400 prepone 57,55. Nijedna od njih trenutno nije ni blizu tog rezultata (Jelaci i Mili su to jos uvek licni rekordi), a trebalo bi da su daleko bolje
Na Prvenstvu Srbije za mlađe seniore Tatjana Jelača je u diciplini bacanje koplja rezultatom 60,89m oborila svoj lični rekord i državni koji je iznosio 60,35m.
Prethodni rekord Jelača je postavila pre tri godine, jula 2009. godine.
"Presrećna sam zbog ovog rezultata. Ovo je za mene veliki uspeh i već neko vreme sam imala osećaj da mogu da prebacim 60m. Pre nedelju dana na treningu sam imala hitac od 59m", rekla je Jelača.
Srpska atletičarka se zahvalila svom treneru i samo više sampouzdanja ide na Olimpijske igre u Londonu,
"Od početka godine vredno sam radila, sanirala sam povredu ramena i odlično se osećam. Ovo mi je veliki podstrek za nastup na OI u Londonu. Zahvalila bih se mom treneru Dragiši Đorđiću koji je bio uz mene kad mi je bilo najteže i naravno porodici i prijateljima koji su mi velika podrška. Nastaviću da treniram i radim i verujem da će ubrzo doći još bolji rezultati", rekla je Tatjana Jelača.
Milutinov Tata wrote:Kritika urodila plodom![]()
jabukamen wrote:Zakasnila je 7 dana, a i kad bi se prijavljivalo do poslednjeg dana opet ne bi isla na OI zato sto je Muncan "uzvratila udarac" i posle dva dana vratila rekord u svoje vlasnistvo - 4,06,48.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest