Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Fudbalska Reprezentacija Srbije

Postby Fudbaloman » 02 Nov 2024, 18:14

U pravu je grobar, nije problem kada se izmedju dve selekcije odlucis za jednu, ali kad je promenis nakon sto si vec obukao dres jedne, onda to ostavlja mucan utisak. Za Pavlovica se pisalo da mu je majka Nemica, ne znam na kraju da li je to istina, ako jeste onda je bilo jasno da nije bilo promil sanse da igra za nas, meni je samo krivo ako su mu oba roditelja nasi, pa bez obzira gde je rodjen i rastao, neko sa tim imenom i prezimenom bi logicno trebao biti odgajan u nasem duhu i igrati za nas, nevezano ko mu je sta dao ili nije. Kod tih pola-pola a koji su rodjeni i odrastaju u onoj drugoj polovini sebe, kao sto sigurno znamo da je Bajcetic, ne mozemo da racunamo da imamo takvog igraca, vec bi izbor za Srbiju bio samo premija. E kad su igraci 100% Srbi, onda mi je tesko prihvatiti da igraju za neku drugu drzavu gde god bili. U svakom slucaju, nisam bio za to da otpisemo Bazdara, ali posto je odlucio tako kako jeste, da zalimo nemamo sta. Samo neka se nama nasi klinci razvijaju i konacno da dobijemo vise izgradjenih A igraca nego rubriku propalih talenata kao sto je cesce bio slucaj u proslosti i imacemo jaku reprezentaciju. A vala toliki dunsteri su nesto uspevali da urade u tom fudbalu, pa cemo valjda jednom i mi, zakonom prirode ne moze da nas zaobidje, samo cemo se nacekati, tj. cekamo vec toliko dugo.
Fudbaloman

Postby Bojdo » 03 Nov 2024, 18:01

Бог је се смиловао фудбалској Србији! :blue:

Република Српска је Пијемонт српства!
Bojdo

Postby grobar_Zvornik » 03 Nov 2024, 18:04

Fudbaloman wrote:U pravu je grobar, nije problem kada se izmedju dve selekcije odlucis za jednu, ali kad je promenis nakon sto si vec obukao dres jedne, onda to ostavlja mucan utisak. Za Pavlovica se pisalo da mu je majka Nemica, ne znam na kraju da li je to istina, ako jeste onda je bilo jasno da nije bilo promil sanse da igra za nas, meni je samo krivo ako su mu oba roditelja nasi, pa bez obzira gde je rodjen i rastao, neko sa tim imenom i prezimenom bi logicno trebao biti odgajan u nasem duhu i igrati za nas, nevezano ko mu je sta dao ili nije. Kod tih pola-pola a koji su rodjeni i odrastaju u onoj drugoj polovini sebe, kao sto sigurno znamo da je Bajcetic, ne mozemo da racunamo da imamo takvog igraca, vec bi izbor za Srbiju bio samo premija. E kad su igraci 100% Srbi, onda mi je tesko prihvatiti da igraju za neku drugu drzavu gde god bili. U svakom slucaju, nisam bio za to da otpisemo Bazdara, ali posto je odlucio tako kako jeste, da zalimo nemamo sta. Samo neka se nama nasi klinci razvijaju i konacno da dobijemo vise izgradjenih A igraca nego rubriku propalih talenata kao sto je cesce bio slucaj u proslosti i imacemo jaku reprezentaciju. A vala toliki dunsteri su nesto uspevali da urade u tom fudbalu, pa cemo valjda jednom i mi, zakonom prirode ne moze da nas zaobidje, samo cemo se nacekati, tj. cekamo vec toliko dugo.

Спахић је управо потврдио да је Баждар лагао у мају, када је причао да за њега постоји само Србија и да је то био дио плана да се добије на времену.
Као што написах,малац је испао сисица, таква ће му и бити каријера.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby ИлићКапитен22 » 03 Nov 2024, 18:12

Аха, верујемо бошњама кад то одговара нашем ставу :laugh:
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby Bojdo » 03 Nov 2024, 18:16

Kako su onda neki Bosnjaci vec odavno znali i pisali da je Bazdar njihov? Lupetali po forumima pa slucajno pogodili? :roll:
Bojdo

Postby Fudbaloman » 03 Nov 2024, 18:22

grobar_Zvornik wrote:
Fudbaloman wrote:U pravu je grobar, nije problem kada se izmedju dve selekcije odlucis za jednu, ali kad je promenis nakon sto si vec obukao dres jedne, onda to ostavlja mucan utisak. Za Pavlovica se pisalo da mu je majka Nemica, ne znam na kraju da li je to istina, ako jeste onda je bilo jasno da nije bilo promil sanse da igra za nas, meni je samo krivo ako su mu oba roditelja nasi, pa bez obzira gde je rodjen i rastao, neko sa tim imenom i prezimenom bi logicno trebao biti odgajan u nasem duhu i igrati za nas, nevezano ko mu je sta dao ili nije. Kod tih pola-pola a koji su rodjeni i odrastaju u onoj drugoj polovini sebe, kao sto sigurno znamo da je Bajcetic, ne mozemo da racunamo da imamo takvog igraca, vec bi izbor za Srbiju bio samo premija. E kad su igraci 100% Srbi, onda mi je tesko prihvatiti da igraju za neku drugu drzavu gde god bili. U svakom slucaju, nisam bio za to da otpisemo Bazdara, ali posto je odlucio tako kako jeste, da zalimo nemamo sta. Samo neka se nama nasi klinci razvijaju i konacno da dobijemo vise izgradjenih A igraca nego rubriku propalih talenata kao sto je cesce bio slucaj u proslosti i imacemo jaku reprezentaciju. A vala toliki dunsteri su nesto uspevali da urade u tom fudbalu, pa cemo valjda jednom i mi, zakonom prirode ne moze da nas zaobidje, samo cemo se nacekati, tj. cekamo vec toliko dugo.

Спахић је управо потврдио да је Баждар лагао у мају, када је причао да за њега постоји само Србија и да је то био дио плана да се добије на времену.
Као што написах,малац је испао сисица, таква ће му и бити каријера.

Ispao je ono sto i jeste. Ni ne ocekujem da svaki musliman igra za Srbiju, mora biti i onih koji ce prebeci tamo gde misle da treba. Imamo primere Masovica i Ljajica, tako da ne moze sve. Mlad pa ga to spasava, ali videcemo kako ce mu teci karijera, pogotovo u reprezentaciji. Bosna nema prakticno nikakvu perspektivu, i kad im se poklopila generacija iznad svih, izborili su samo jedno SP, sa sve Pjanicem, Dzekom, Lulicem, Begovicem, Misimovicem, Salihovicem, Ibisevicem, Kolasincem u zenitu. A sada? Jad i beda od golmana preko odbrane, sredine do napada koji jedino dise zbog ovih Demirovica i Tabakovica. Kad ode Dzeko, nece ostati nijedno posteno ime. Tako da, nece se on takmicenja nagledati sa Bosnom, a pitanje i sam kakav ce status imati i koliko ce uopste meceva i golova zabeleziti. Kazem, jedino ga vadi sto je mlad i ima pred sobom mnogo, ali tek cemo videti. Setite se pompe oko Djurdjevica kada je prebegao u CG, s tom razlikom da je on bio mnogo stariji u tom trenutku nego sad Bazdar, ali ne samo da nije dao gol, nego je prestao da dobija i pozive. Jednokratna upotreba bez ucinka.
Fudbaloman

Postby grobar_Zvornik » 03 Nov 2024, 18:23

ИлићКапитен22 wrote:Аха, верујемо бошњама кад то одговара нашем ставу :laugh:

Ако ти је то лакши начин да нам кажеш како је случај Баждар срушио твој мит о лојалним Бошњацима из Рашке. Ок.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

grobar_Zvornik

Postby ИлићКапитен22 » 03 Nov 2024, 18:28

grobar_Zvornik wrote:
ИлићКапитен22 wrote:Аха, верујемо бошњама кад то одговара нашем ставу :laugh:

Ако ти је то лакши начин да нам кажеш како је случај Баждар срушио твој мит о лојалним Бошњацима из Рашке. Ок.

Адем Љајић, Армин Синанчевић, Амела Терзић, Елзан Бибић, Асмир Колашинац, Хена Куртагић, Алем Тоскић, Ерхан Машовић, Ален Смаилагић (који је Тутинац) и још многи.

Тај твој паризер национализам Аце Вучића можеш неком другом да продајеш.
ИлићКапитен22

Postby grobar_Zvornik » 03 Nov 2024, 18:32

Овим постом си само потврдио колико не познајеш неке ствари. То није први пут.
Људи ти крајње коректно данима пишу зашто и због чега, а ти вртиш своју теорију и на крају још тим дјечијим увредицама показујеш да ти его не дозвољава да признаш да ниси у праву.
Што се национализма тиче, ја свој не морам нигдје доказиват, када је требало дјелима , то сам радио.
Боље да овдје престанем.

grobar_Zvornik

Postby Bojdo » 03 Nov 2024, 18:35

U procenutalnom smislu Bošnjaci iz Raške oblasti su davali najvise dobrovoljaca u BIH. U jeku rata na stationu u Novom Pazaru se skandiralo Bosna, Bosna.
Bojdo

Postby Fudbaloman » 03 Nov 2024, 18:36

Bojdo wrote:Бог је се смиловао фудбалској Србији! :blue:

Golcina! Bravo mali! Razmisljam nesto. Zamislite na sledeca dva velika takmicenja, SP 2026. i EP 2028., eto da ne idemo dalje od toga, da tu ostanemo. A mi na golu jos uvek pouzdane i golmane u najboljim godinama Rajkovica i Vanju uz mozda Svilara ako se predomisli, u odbrani Blekija koji je sazreo i Engleska ga klese u stenu, Kalabu koji gine a dodatno je takticki do tada unapredjen u Italiji, ovog Majstorovica iz Dinamo Moskve, Simica koji verujem opet ide u veliki klub nakon Anderlehta, Nedeljkovica i Mimovica, uz mozda cak i ovog Adema Avdica na bekovima, plus Terzic ako ga malo puste vise te povrede. Pa onda sredina puna mladosti i kreative u vidu Maksimovica, Kostova koji nadolazi, Mirka Topica koji izrasta u igraca, Birmancevica u zenitu karijere sa nekim vecim klubom nadam se, Sergeja u jos uvek dobrim godinama, Ivana Ilic u najboljim, Samardzica kao konacno izgradjenog igraca, i gde ide onda napad sa Mitrom koji daje poslednju rec, Vlahovicem koji ce uci u najbolje godine, moooozda resetovanim Jovicem (ajde u ovo najmanje verujem), i recimo jos dva ekstra napadaca u vidu npr. Vanje Vlahovica i mozda ovog Cvetkovica iz Cuke koji je zaista talenat, ili bilo ko drugi da iskoci, videcemo Lukovic kako ce se snaci konacno u Strazburu, a ne treba otpisati ni Matiju Popovica, ko zna sva sve moze da se desi. Jedna onako moja licna projekcija, spoj mladosti i iskustva, gde je svaka linija tima na visokom nivou, uz nadam se zaista kvalitetnog selektora, taktickog maga koji bi sve to sto bi imao na raspologanju znao da iskoristi i izvuce ono najbolje. Eh mastam, ali ko zna, nije to tako nerealno.
Last edited by Fudbaloman on 03 Nov 2024, 18:42, edited 2 times in total.
Fudbaloman

Postby Fudbaloman » 03 Nov 2024, 18:39

grobar_Zvornik wrote:Овим постом си само потврдио колико не познајеш неке ствари. То није први пут.
Људи ти крајње коректно данима пишу зашто и због чега, а ти вртиш своју теорију и на крају још тим дјечијим увредицама показујеш да ти его не дозвољава да признаш да ниси у праву.
Што се национализма тиче, ја свој не морам нигдје доказиват, када је требало дјелима , то сам радио.
Боље да овдје престанем.

Ja i dalje ne mogu da verujem da sam onaj dan dobio ban nakon sto sam uzvratio na uvrede doticnog, a on koji je prvi poceo sa istim bez ikakvog razloga je video sam komotno nastavio da pise bez sankcija. Da ne kazem kako se pajsercina ispalila pre neki dan, pa pomesao Marka Ilica iz Zvezde i Veljka Ilica iz TSC, "mudro" konstatujuci da se morao pozvati golman Zvezde samo da bi se izjednacilo sa pozivom Jovanovica iz Partizana. Pajser ne kapira da je pozvan Veljko a ne Marko Ilic. Zato ga je najbolje ignorisati, posto blage veze sa fudbalom nema, to je dokazao, zna samo da napada i vredja, e sad ostaje pitanje zbog cega bez posledica, ali na to odgovor treba da da moderator, ako ga ima uopste.
Fudbaloman

Postby ИлићКапитен22 » 03 Nov 2024, 18:47

grobar_Zvornik wrote:Овим постом си само потврдио колико не познајеш неке ствари. То није први пут.
Боље да овдје престанем.

Слушај сероња.

То што ви са оне стране Дрине мислите да сте највећи Срби, највећи Гробари/цигани и највећи све остало, то види сам са собом.

Први си помињао мој миз о лојаним Бошњацима и ја сам ти навео пример многих који су играли. Тако да тај твој празилук национализам можеш да продајеш неком другом. Кад ти се одговори одмах спинујеш као класична СНС ботуља као и што јеси.

И овај твој саборац Бојдо исто. Имало је Бошњака који су положили своје животе на Кошарама за Србију и шта ћемо сада?

А овог имбецила изнад не вреди ни коментарисати.
ИлићКапитен22

Postby Fudbaloman » 03 Nov 2024, 18:52

Da li ce moderator konacno reagovati ili sta treba da uradimo? Daje se za razne gluposti ban po 7 dana a ovo se tolerise? Cemu? Svi ovde imamo postovanja jedni prema drugima i dosli smo da razmenimo misljenja o fudbalu, a retardirana majmuncima ovde dolazi da vredja, provocira i priziva da Siptari daju 5 golova Srbiji i pokazu orla celom stadionu u Leskovcu. I vi to tolerisete? Treba da vas je bruka i sramota! Aj sad samo cekam opet meni ban, pokazite svoje pravo lice. A imbecilu pruzite crveni tepih da nastavi jos vise. Za Bojda i grobara, jednostavno majmuna koji ne razlikuje ni dva golmana u reprezentaciji ne treba vise nikad konstatovati, time je sam sebe diskreditovao za bilo sta na ovoj temi. Ostaje da posao obave moderatori konacno.
Last edited by Fudbaloman on 03 Nov 2024, 18:54, edited 1 time in total.
Fudbaloman

Postby grobar_Zvornik » 03 Nov 2024, 18:53

Реаговаће.

grobar_Zvornik

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja