Fudbaloman wrote:U pravu je grobar, nije problem kada se izmedju dve selekcije odlucis za jednu, ali kad je promenis nakon sto si vec obukao dres jedne, onda to ostavlja mucan utisak. Za Pavlovica se pisalo da mu je majka Nemica, ne znam na kraju da li je to istina, ako jeste onda je bilo jasno da nije bilo promil sanse da igra za nas, meni je samo krivo ako su mu oba roditelja nasi, pa bez obzira gde je rodjen i rastao, neko sa tim imenom i prezimenom bi logicno trebao biti odgajan u nasem duhu i igrati za nas, nevezano ko mu je sta dao ili nije. Kod tih pola-pola a koji su rodjeni i odrastaju u onoj drugoj polovini sebe, kao sto sigurno znamo da je Bajcetic, ne mozemo da racunamo da imamo takvog igraca, vec bi izbor za Srbiju bio samo premija. E kad su igraci 100% Srbi, onda mi je tesko prihvatiti da igraju za neku drugu drzavu gde god bili. U svakom slucaju, nisam bio za to da otpisemo Bazdara, ali posto je odlucio tako kako jeste, da zalimo nemamo sta. Samo neka se nama nasi klinci razvijaju i konacno da dobijemo vise izgradjenih A igraca nego rubriku propalih talenata kao sto je cesce bio slucaj u proslosti i imacemo jaku reprezentaciju. A vala toliki dunsteri su nesto uspevali da urade u tom fudbalu, pa cemo valjda jednom i mi, zakonom prirode ne moze da nas zaobidje, samo cemo se nacekati, tj. cekamo vec toliko dugo.
Спахић је управо потврдио да је Баждар лагао у мају, када је причао да за њега постоји само Србија и да је то био дио плана да се добије на времену.
Као што написах,малац је испао сисица, таква ће му и бити каријера.