Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Fudbalska Reprezentacija Srbije

Postby Loka » 15 Oct 2024, 19:04

Има смисла убрзати напад, Митровић је баш спор али неопходан, што се видело против Швајцарске.
Али како довући лопту до напада када су само три играча нападачки орјентисана у тиму. Добро може и Бирманчевић напдачки добро да одигра али ће више бити посвећен одбрани.
Loka

Postby Bojdo » 15 Oct 2024, 19:08

Opet nelogičan sastav. Sa tri defanzivna vezna se branimo protiv Švajcaraca a napadamo sa dva napadača daleko jači tim Španaca.

Opet cemo igrati bez sredine terene. Mnogo logicnije bi bilo da su Andrija Maksimovic i Samardzic na terenu protiv Španije, a Joveljic da je nakupi.
Република Српска је Пијемонт српства!
Bojdo

Postby Loka » 15 Oct 2024, 19:16

Зато што је Пискију било важно да не изгуби у Лесковцу. Овде је опуштенији али ми састав нема претарано смисла осим изговора.
Loka

Postby Loka » 15 Oct 2024, 21:49

Срећа да су Данци на крају извукли бод у Швајцарској па имамо прилику за опстанак у А групи ЛН. Мада ће нам одбрана бити жестоко ослабљена кући против Швајцараца.
Победом против Швајцараца нам се отвара и друго место али пораз од 3 разлике нас може одвестио на зачеље групе.

Игра је лоша.
Није била пуно боља нити против Швајцарске.
Loka

Postby Demokratski rob » 15 Oct 2024, 21:56

Је л' Јовић био последњи у живом зиду. Тешко га је било пребацити. :biggrin:

Осећања увек прођу, љубав према Звезди никада.
Demokratski rob

Postby Loka » 15 Oct 2024, 21:58

Одбрана против Швајцарске у великом проблему због картона.
Не знам хоће ли се Вељковић опоравити.
Loka

Postby Baxter Stockman » 16 Oct 2024, 07:59

Loka wrote:Срећа да су Данци на крају извукли бод у Швајцарској па имамо прилику за опстанак у А групи ЛН. Мада ће нам одбрана бити жестоко ослабљена кући против Швајцараца.
Победом против Швајцараца нам се отвара и друго место али пораз од 3 разлике нас може одвестио на зачеље групе.

Игра је лоша.
Није била пуно боља нити против Швајцарске.

Ček, jel se gleda h2h kod uefe ili gol razlika?
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Tegi » 16 Oct 2024, 12:15

h2h
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby fontaneros » 22 Oct 2024, 10:49

I da ne veruješ, tako mi u Torinu nešto klopali,
U sred zalogaja zvonim, umalo da se zadavim.
Vidim +381, možda majka me treba,
Ili neko od mojih sa sela, ko me zove u sred jela?
Kad neki nepoznat glas kaže, znaš ti ko je ovde,
Ti se tu zajebavaš, dok se naši ovde bore!

Reprezentacija ima važne utakmice 15. i 18. novembra u Švajcarskoj u Cirihu i u Leskovcu protiv Danske, samo će teren sad biti idealan, a ne blatnjav, i igraće se na predivnom stadionu. Koliko sam razumeo, i Vlahović i Ivan Ilić, Gudelj, Mladenović, svi koji nisu bili će se odazvati pozivu. Mislim da ih je selektor već pozvao. Mislim da je tako, poručio je Vučić.
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Niksicanin » 22 Oct 2024, 10:53

Bože sačuvaj.
Da poredim Psiha sa bilo kojom sličnom personom danas, ne vjerujem da ćemo naći išta slično.
Možda neko iz prošlosti sličnih svezapitajućih afiniteta.
Niksicanin

Postby Fudbaloman » 27 Oct 2024, 13:43

Nadam se da ce osim sto se vraca, nastupiti motivisan i zeljan da grize. Grozno zvuci cinjenica da nas najzvucniji igrac u reprezentaciji je poslednje golove dao jos u martu prosle godine, i u slucaju da ne da u novembru u LN, proci ce najmanje pune dve godine kada sledece prolece krenu kvalifikacije za SP bez njegovog gola! Nedopustivo! Naravno sve ovo je pre svega iz razloga sto je puno okupljanja propustao a na EP je bio zrtva nakaradne Piksijeve taktike kojom ni on sam nije znao sta je hteo da postigne. Ajde Duca, razbij maler, i razbij kozojebe, oprostena su ti sva propustanja!

https://www.b92.net/sport/fudbal/srpski-fudbal/71525/potvrdeno-je-vlahovic-se-vraca-u-reprezentaciju/vest
Fudbaloman

Postby Dembele » 27 Oct 2024, 13:51

Konacno sa Vlahom da proba da se probije jedna stabilna reprezentacija bez strmoglavosti iz vrha kao Danska, a da nije preofanzivna kao Svajcarska, Portugal i u padu!!
Dembele

Postby Fudbaloman » 27 Oct 2024, 14:45

Navodno vracaju se i SMS i Gudelj. Prvi zadatak im je da odbrane ovo trece mesto i ostanu u A ligi, to bi s obzirom na kvalitet ali i igracki kadar s kojim smo raspolagali 2/3 ove LN bio uspeh. Drugi je naravno da pokusaju eventualno protiv Danske da reziraju neku dramu za drugo mesto sto bi bio ogroman uspeh u ovom trenutku, ali bi pre svega bio kljucan za zreb za SP jer bi nas svrstao u prvi sesir i otklonio sve najvece favorite kao protivnike. Poznavajuci koliko smo kilavi, bice tesko i ovo prvo, ovo drugo da ne pricam, ali ako postoji neka nada, to je sto ce ocigledno tim biti u nekom punom sastavu i sto smo Spaniju prosli, a obe ove selekcije igraju sa njom. Doduse, mac sa dve ostrice je i sto je pitanje koliko ce Spanija koja je vec obezbedila svoje imati energije i volje da zapne protiv njih.
Fudbaloman

Postby Fudbaloman » 29 Oct 2024, 10:12

Konacno Mirko Topic u reprezentaciji! Medjutim opet bez Vanje i Sergeja, iako je bio najavljen povratak. Nikako ne mozemo da skupimo najjaci sastav, ne vredi. Jeste da je Rajko trenutno golman broj 1 ali desi li se bilo sta sa njim, Vanja je taj koji jedini moze da ga zameni adekvatno. Sto se Sergeja tice pretpostavljam da ostaje ono sto slutim, dogovor da preskoci celu LN i vrati se za kvalifikacije.
Fudbaloman

Postby Baxter Stockman » 29 Oct 2024, 10:17

Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja