Board index Košarka Američka košarka

NBA vesti, transferi, aktuelnosti

Re: NBA vesti, transferi, aktuelnosti

Postby Napredpartizan » 11 Jul 2012, 10:33

Golden State je poslao Dorella Wrighta u Filadelfiju za pika sa narednog drafta...Tako su oslobodili 4 miliona u salary capu..

Jerryd Bayless u Memfisu...
Napredpartizan

Postby nolinjo » 11 Jul 2012, 12:21

delgado wrote:Uf, koliko se slazem sa tobom. Darko je jedna lencuga koji je igrao u klubu bez nekih ambicija, ali da dodje u Majami postrojio bi ga King dok kazes keks, ostajao bi u teretani celu noc i pitao je li treba jos. Samo sto Darko igra samo za pare, prsten vec ima :biggrin: Ali 4/5 top pikova sa drafta 2003. , bilo bi sjajno. Da ga Minesota amnestira i mi da ga pokupimo nakon sto penzionisemo Milera, Jonesa i sutnemo Dexu i Juwana..

alonzo, zasto je Kobe ostao u obdanistu ? :biggrin:

pazi brat darko ima titulu,to je to fali im jos malo iskustva :D

sa druge strane dare ima valjda oko 5 milki a haslem 4 .al bi majamiju mnogo vise znacio darko nego haslem ...a darko da oce da trenira odma iza howarda -samo sto se ni howard ne bi nikad naigrao protiv skoncentrisanog darka potpisuem
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby MorningGlory » 11 Jul 2012, 12:22

Daretu je posle ovakve sezone cena prilicno pala.
Djumicu mars iz svetinje
MorningGlory

Postby nolinjo » 11 Jul 2012, 12:29

MorningGlory wrote:Daretu je posle ovakve sezone cena prilicno pala.

sto znaci da su sanse da ga vidim u majamiju prilicno porasle :tambura: ]

jel moze haslem za darka evo ja ga nudim umesto peta rajlija
Jedaj moj brat
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby MorningGlory » 11 Jul 2012, 12:32

Ma moze anyone za Darka..Adelman je skroz razocaran u Darkelu i to sa debelim razlogom.
Djumicu mars iz svetinje
MorningGlory

Postby DON » 11 Jul 2012, 12:47

delgado wrote:Zaboravili ste Roja

U prebrojavanju belaca? :biggrin:

Budo on je odradio vec dosta treninga i testova sa mnogim ekipama, nisam siguran da li je stavio paraf, ali to je gotova stvar.

Ako dovedemo Batuma - Darko ce biti amnestiran 99%, Vebster ce biti poslat negde, Bizli odlazi i eto nas na istom kao prosle sezone. Tako da moze Majami da ga uzme za dzak krompira, ionako vise ni nemate, a ni on ne vredi dva dzaka :D
DON

Postby kecman » 11 Jul 2012, 12:55

Jel ste vi ozbiljni sa ovim pričama o Darku? :ajdejebote:

Što kaže brat Vučko, dajte mu džak krompira jer ne vredi ni dva džaka.. Pa njega bi LBJ izbacio iz tima posle nedelju dana.. Kakav je to epski komad budale
SVAKOJ VLASTI VERNI, SVAKOJ VLASTI ODANI...
kecman

Postby nolinjo » 11 Jul 2012, 13:00

kecman wrote:Jel ste vi ozbiljni sa ovim pričama o Darku? :ajdejebote:

Što kaže brat Vučko, dajte mu džak krompira jer ne vredi ni dva džaka.. Pa njega bi LBJ izbacio iz tima posle nedelju dana.. Kakav je to epski komad budale

bi djoku ,darko je za sve te centarske polutane doktor iako ladi jaja--- . obavi brat lebron jedan razgovor sa darkom predoci mu plan i kaze kako treba da igra i eto darka u vrelini
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby MorningGlory » 11 Jul 2012, 13:05

Darkela srpski Christian Bale :D

Image
Djumicu mars iz svetinje
MorningGlory

Postby Tegi » 11 Jul 2012, 13:13

nolinjo wrote:

bi djoku ,darko je za sve te centarske polutane doktor iako ladi jaja--- . obavi brat lebron jedan razgovor sa darkom predoci mu plan i kaze kako treba da igra i eto darka u vrelini

Ne mogu da verujem da jos uvek nisi shvatio koliki je Darko idiot :tap: ! Niko 9 godina ne moze da ga promeni, a sada ce da uspe Lebron uz koju casicu chivasa.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby nolinjo » 11 Jul 2012, 13:25

Tegi wrote:
nolinjo wrote:

Ne mogu da verujem da jos uvek nisi shvatio koliki je Darko idiot :tap: ! Niko 9 godina ne moze da ga promeni, a sada ce da uspe Lebron uz koju casicu chivasa.

lebron mu predoci da sa darkom zeli u istoriju ,jeste igrace kod nekog adelmana u nekim sprdnja mecevima ,boli ga resa ...

(samo mislim da bi odavno darko igrao sa lebronom da je lebron teo darka i ono big3 bilo bi big4 :laugh: )
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby delgado » 11 Jul 2012, 13:26

Kad bi ga Lebron jednom mrko pogledao , pobacao bi sve stapove u pacifik i krenuo vredno da trenira. Mora Darko doci u svoje jato, ipak su tu njegove tri kolege sa cuvenog drafta :nargile: Bolje centarsko resenje od njega ne vidim.
Teske price iz hooda!
delgado

Postby DON » 11 Jul 2012, 13:29

Ako i kada bude amnestiran on ce dobiti svoj novac, stoga Majami ili neko drugi nece morati da mu daje puno novca - na to sam aludirao. Koliko vredi pokazuje sta o njemu misle svi bivsi i sadasnji saigraci i treneri.

Bio bi odlicno resenje za Majami. Kada je gusto, kada se budu igrali vazni mecevi Hit ce izaci sa sf - pf - c postavom Luis, LBJ i Bos. Darko tada nece imati sta na parketu da trazi. Ali, duga je sezona, on i sa svom svojom nekonstantom moze da bude velika pomoc Spoovoj ekipi jer nemaju nikakvu korektnu opciju na centru.
DON

Postby mali_buda » 11 Jul 2012, 13:33

Izgleda da ce Joel Freeland naredne tri sezone igrati u Portlandu... Ostalo je da se dogovori sa Unikahom oko otkupne klauzule...
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby nolinjo » 11 Jul 2012, 13:38

mali_buda wrote:Izgleda da ce Joel Freeland naredne tri sezone igrati u Portlandu... Ostalo je da se dogovori sa Unikahom oko otkupne klauzule...

matere mi hteo sam da napisem da je joe spreman za nba ,gledo sam ga protiv francuza i sa spancima ,dominiro je
Jedaj moj brat
nolinjo

PreviousNext

Return to Američka košarka