Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby Oglala » 09 Jul 2012, 22:58

Bas tako.
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Dok ste živi, bićete mi krivi
Oglala

Postby Moebius » 10 Jul 2012, 02:50

Oglala wrote:I ovo oko Micova je bilo kukumakanje bez razloga. Ispade da nije Duda taj koji je "lagao" ili sta god...

I šta si ovim želeo da kažeš? Da je kukumavčenje to što je Duda najpre pozvao Nikolića da mu bude pomoćnik, pa ga je onda na najodurniji način odjebao.

Ili da je to možda laganje?

Nemam nikakve posebne simpatije prema Gagiju, ali ovaj Ivkovićev potez je najblaže rečeno pederski. Još kada sam saznao da je toj odluci kumovao njegov sin (!?) koji - koliko mi je poznato - nema nikakve veze sa KSS-om...

Ma, da li je uopšte potrebno komentarisati? Neka mu bude pomoćnik koga želi (Peca), neka su krivi igrači koji se ne odazivaju, samo kada je on :copa1:

Uostalom, može mu se. Osvojio je sve što se ove godine moglo osvojiti, uključujući i golubarski kup Atine, tako da - sve i da nećemo - možemo samo da mu pljunemo pod prozor.
Moebius

Postby nolinjo » 10 Jul 2012, 08:43

micov je ljudina za razliku od nekih a usput je nasa najbolja trojka
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Oglala » 10 Jul 2012, 10:08

Moebius wrote:
Oglala wrote:I ovo oko Micova je bilo kukumakanje bez razloga. Ispade da nije Duda taj koji je "lagao" ili sta god...

I šta si ovim želeo da kažeš? Da je kukumavčenje to što je Duda najpre pozvao Nikolića da mu bude pomoćnik, pa ga je onda na najodurniji način odjebao.

Ili da je to možda laganje?

Nemam nikakve posebne simpatije prema Gagiju, ali ovaj Ivkovićev potez je najblaže rečeno pederski. Još kada sam saznao da je toj odluci kumovao njegov sin (!?) koji - koliko mi je poznato - nema nikakve veze sa KSS-om...

Ma, da li je uopšte potrebno komentarisati? Neka mu bude pomoćnik koga želi (Peca), neka su krivi igrači koji se ne odazivaju, samo kada je on :copa1:

Uostalom, može mu se. Osvojio je sve što se ove godine moglo osvojiti, uključujući i golubarski kup Atine, tako da - sve i da nećemo - možemo samo da mu pljunemo pod prozor.

Pa zapravo i nisam. Na tu se vest nisam osvrnuo, ovlas sam je procitam. Da je Duda izgubio kredibilitet na neki nacin, jeste, ali time se ne bavim. Mene zanimaju igraci i njihov odnos prema reprezentaciji. Oni su osnov ostalih prica.

Micov se upinjao da je spreman kad su za njega rekli da zbog povrede nije na spisku, flertujuci sa recima "laz" i "tendencija". Da bi posle sleganja prasine dosao i rekao "ljudi, verovatno necu moci da igram". Meni to mirise na ovaj scenario koji je Zlaja pomenuo. Ne mogu da tvdim nista, niti coveka znam koliko Nolinjo (garant mu je neki brat) pa da mogu da tvrdim da je ljudina ili da to pak nije; ali mogu da kazem na sta mi to lici. Ispada da se gurao da mu ime bude na spisku. Ne sumnjam u njegove patriotske pobude, ni u to da bi igrao da moze, samo se pitam cemu sve ovo?

edit:1. Slazem se da je on u ovom trenutku jedan od nasih najboljih spoljnih igraca i da treba da bude u reprezentaciji. Kao i vecina ovde, bio sam kivan kada mu nisam video ime na onom prvom spisku na kom su se nasli razni Milutinovici i Jaramazi.
2.Mobi opusti se, ne budi agresivan :biggrin:
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Oglala

Postby Moebius » 10 Jul 2012, 13:35

Oglala wrote:
Moebius wrote:2.Mobi opusti se, ne budi agresivan :biggrin:

:stani:

Ja biti opušten, ti ne razumeti dobro moj dimni signal. Ja samo govoriti o poglavici Golubovo Pero i njegovom duhu koji bledi. Kada bih ti rekao da si bufalojebač to bi značilo da ja biti agresivan. Ja nikada svoju braću iz Dakote Južne ne bih gađao vatrenom granom i nije lepo da ti meni govoriti da se ja opustiti. Ratna sekira ostaće zakopana, jer su me dakotska braća više puta vadila iz mnogih nevolja, a njihove skvo vidale na razne načine. Gledaj da ta sekira i dalje ostane u zemlji.

Haug!
Moebius

Postby Oglala » 10 Jul 2012, 16:15

Moebius wrote:
Oglala wrote:
Moebius wrote:2.Mobi opusti se, ne budi agresivan :biggrin:

:stani:

Ja biti opušten, ti ne razumeti dobro moj dimni signal. Ja samo govoriti o poglavici Golubovo Pero i njegovom duhu koji bledi. Kada bih ti rekao da si bufalojebač to bi značilo da ja biti agresivan. Ja nikada svoju braću iz Dakote Južne ne bih gađao vatrenom granom i nije lepo da ti meni govoriti da se ja opustiti. Ratna sekira ostaće zakopana, jer su me dakotska braća više puta vadila iz mnogih nevolja, a njihove skvo vidale na razne načine. Gledaj da ta sekira i dalje ostane u zemlji.

Haug!

Naravno da ce ostati zakopana. Kome je do kopanja po ovoj vrucini. :biggrin: I ti si nama jedan od omiljenih wasicun, lepo od tebe sto si se vratio.
Hau!!!
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Oglala

Postby Moebius » 11 Jul 2012, 16:57

Oglala wrote: Naravno da ce ostati zakopana. Kome je do kopanja po ovoj vrucini. :biggrin: I ti si nama jedan od omiljenih wasicun, lepo od tebe sto si se vratio.
Hau!!!

:thumbup:

Image
Moebius

Postby Oglala » 18 Jul 2012, 11:05

Nisam navikao na ovoliku tisinu o reprezentaciji. Traju pripreme, a gotovo i da nema vesti.
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Oglala

Postby Napredpartizan » 18 Jul 2012, 11:14

Krle se zalio na buku sinoc posto je Severina snimala spot tamo gde je reprezentacija smestena :D
Napredpartizan

Postby Zli Gli » 19 Jul 2012, 10:05

http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.h ... bez-Micova

Kako se ispalio Micov, nije mu uopšte trebalo ono oglašavanje u novinama kada svakako nije mogao da igra.
Zli Gli

Postby nolinjo » 19 Jul 2012, 12:42

Zli Gli wrote:http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.html:389112-Srbija-definitivno-bez-Micova

Kako se ispalio Micov, nije mu uopšte trebalo ono oglašavanje u novinama kada svakako nije mogao da igra.

aj pojasni sta si hteo reci :roll:
Jedaj moj brat
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby AirBall » 19 Jul 2012, 13:04

Micov je dao intervju Mondu u kome je izjavio da nije tacno da mu je povredjeno koleno kako je Golubar rekao i da je spreman da igra, sad se ispostavilo da koleno nije OK...

Ili ti po srpski, mnogo buke oko nicega...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby nolinjo » 19 Jul 2012, 15:00

golubar nie zvao micova kad je trebalo ,nie morao ni sad da ga zove ...
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby Oglala » 19 Jul 2012, 17:16

nolinjo wrote:golubar nie zvao micova kad je trebalo ,nie morao ni sad da ga zove ...

Ok, ali ni brat ti nije ispao bas cvecka :bleh:
veni, vidi, Kecman
Ay, Carmela
Paint i black

Oglala

Postby bekrinjo » 23 Jul 2012, 12:52

Od 18h igramo trening mec zatvorenog tipa sa Letonijom u Vrscu...
bekrinjo

PreviousNext

Return to Reprezentacije