Board index Paris 2024

Pariz 2024 - Vesti, aktuelnosti, zanimljivosti...

Re: Pariz 2024 - Vesti, aktuelnosti, zanimljivosti...

Postby zvezdaraking » 05 Aug 2024, 18:32

Ćoba wrote:Tegi, sve si u pravu samo malo žulja da su oni dobili sve a mi ništa i usput nam počinili genocid i to onaj pravi.. Dakle gradimo budućnost na odnosu dobitnika i gubitnika. Nekome ni to ne smeta ali meni lično dovoljno da ne želim ništa više osim hladnih komšijskih odnosa naravno bez ikakvih sukoba.

:bravo:
zvezdaraking

Postby Veljkona22 » 05 Aug 2024, 19:08

Biće to bolje u budućnosti
Mikisha wrote:Helikopter iznad Zr upravo.

pikanterije wrote:Obeliks idi nadji Asteriksa.

pikanterije wrote:Sad ce i Leo bice komplet lepinja na prolece
Veljkona22

Postby grobar_Zvornik » 05 Aug 2024, 19:21

Има наде.

"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby NEDJA » 05 Aug 2024, 20:00

Jebo ih zenski basket. Igraju odbojku Brazil-SAD a oni ladno ovo prenose
Od prvog casa zivota svog
od trena kada sam ugled'o dan
u glavi se mojoj misao radja
da zivim za Partizan

Na kraju sveta da igra Partizan
on nece nikada ostati sam
i svako ce od nas ponosno reci
za njega zivot cu da dam
racunajte na nas
NEDJA

Postby Kreanga » 05 Aug 2024, 21:25

grobar_Zvornik wrote:Има наде.

I ti kao admin okacis ovo na topiku olimpijskih igara.
Pa se posle nadoveze jedan, drugi, treci, eskalira neko popije bananu i ode topik u 3 lepe.
Zabole me za ujake, iskr.
Kreanga

Postby Koridor » 05 Aug 2024, 21:44

Ima jos nade da se ove igre nazovu uspjesnim.
Koridor

Postby Malkovic » 05 Aug 2024, 23:03

Tegi wrote:Prethodne godine su pokazale da mržnja između Srba i Hrvata nije organska, zapravo uglavnom se veštačko podgreva: ovde jer je mržnja prema unutrašnjem i spoljašnjem neprijatelju Vučićev modus operandi, a tamo jer je njihov nacionalni identitet neoptećen istorijom ako izuzmemo Vukovar i Oluju, samim tim praznjikav i nestabilan. Sećam se kada mi je profesor sa FPN-a pričao da je 1998. za vreme SP bio u Nemačkoj na studijskom boravku i tamo mu je nemački kolega rekao da se oni danas osećaju Nemcima samo kada igra njihova fudbalska reprezentacija, bez toga, oni su ekonomsko-interesno preduzeće. Bez tompsonovanja, potpuno ista stvar važi i za Hrvate, tako da neće u potpunosti odustati od tog domobranskog bot-patriotizma.

Sa druge strane, mi moramo da se oslobodimo duševnog kasapina Vučića kako bismo uopšte utvrdili koje ciljeve imamo kao zajednica. U priči se dešava svašta, a u stvarnosti gotovo ništa, to dovodi do ozbiljnog kolektivnog rastrojstva i potrebno nam je rasterećenje od nekoliko godina kako bismo se prestrojili.

Tako da na duže staze treba biti optimista što se tiče odnosa nas i Hrvata. Ljudi koji nisu odrasli u SFRJ ili u recidivima njene kulture od Hrvata znaju za desetak pevača, 3-4 fudbalera i po 2 košarkaša i glumca. Nema tu kompleksa ni niže ni više vrednosti. Samo da nas Amerika ne gurne u neki isforsirani rat kako bi prodavali oružje i uvodili nove vojne baze.

Tako da sam fan toga da nam Hrvati budu parametar za uspešnost na Olimpijskim igrama. Ali sam anti-fan dodikizacije Srbije i trovanja naroda šovinizmom da bi lakše okretali pare.

Можда сам и написао једном раније али Срби и Хрвати више немају никаквих нерешених проблема. Како су Срби из Хрватске историјска категорија, те како међу свим Србима мање-више постоји консензус да тако и треба бити, сваки извор неразумевања је ишчилео.

После више од пола века иживљавања удбарије над Србима, дошли смо до тога да многе "непријатне" чињенице не смемо да изговоримо.
Данас пламсаш само од крви најбољих
што су мачу дали своја тела справна;
блештећи у духу и у чистој вољи,
божанствена света земљо Православна
Malkovic

Postby grobar_Zvornik » 05 Aug 2024, 23:17

Kreanga wrote:I ti kao admin okacis ovo na topiku olimpijskih igara.
Pa se posle nadoveze jedan, drugi, treci, eskalira neko popije bananu i ode topik u 3 lepe.
Zabole me za ujake, iskr.

Заиста се извињавам свим хрватским форумашима на форуму, ако је тај видео проузроковао душевну бол било коме.
Што се банана тиче, не видим што би неко зарадио банану, вјерујем да свако на овом форуму осуђује пјевање "Уби Србина"...
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Nikola » 06 Aug 2024, 03:31

Tek malopre u pregledu vidim da za USA u odbojci na pesku igra Chase Budinger :biggrin:
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby Kreanga » 06 Aug 2024, 05:30

grobar_Zvornik wrote:Заиста се извињавам свим хрватским форумашима на форуму, ако је тај видео проузроковао душевну бол било коме.
Што се банана тиче, не видим што би неко зарадио банану, вјерујем да свако на овом форуму осуђује пјевање "Уби Србина"...

Naravno da osudjuje, ali da li ti mislis da je tom klipu mesto ovde ?
Kreanga

Postby Sezione » 06 Aug 2024, 07:57

Tegi wrote:Prethodne godine su pokazale da mržnja između Srba i Hrvata nije organska, zapravo uglavnom se veštačko podgreva: ovde jer je mržnja prema unutrašnjem i spoljašnjem neprijatelju Vučićev modus operandi, a tamo jer je njihov nacionalni identitet neoptećen istorijom ako izuzmemo Vukovar i Oluju, samim tim praznjikav i nestabilan. Sećam se kada mi je profesor sa FPN-a pričao da je 1998. za vreme SP bio u Nemačkoj na studijskom boravku i tamo mu je nemački kolega rekao da se oni danas osećaju Nemcima samo kada igra njihova fudbalska reprezentacija, bez toga, oni su ekonomsko-interesno preduzeće. Bez tompsonovanja, potpuno ista stvar važi i za Hrvate, tako da neće u potpunosti odustati od tog domobranskog bot-patriotizma.

Sa druge strane, mi moramo da se oslobodimo duševnog kasapina Vučića kako bismo uopšte utvrdili koje ciljeve imamo kao zajednica. U priči se dešava svašta, a u stvarnosti gotovo ništa, to dovodi do ozbiljnog kolektivnog rastrojstva i potrebno nam je rasterećenje od nekoliko godina kako bismo se prestrojili.

Tako da na duže staze treba biti optimista što se tiče odnosa nas i Hrvata. Ljudi koji nisu odrasli u SFRJ ili u recidivima njene kulture od Hrvata znaju za desetak pevača, 3-4 fudbalera i po 2 košarkaša i glumca. Nema tu kompleksa ni niže ni više vrednosti. Samo da nas Amerika ne gurne u neki isforsirani rat kako bi prodavali oružje i uvodili nove vojne baze.

Tako da sam fan toga da nam Hrvati budu parametar za uspešnost na Olimpijskim igrama. Ali sam anti-fan dodikizacije Srbije i trovanja naroda šovinizmom da bi lakše okretali pare.

Tonci Huljic je puno poznatiji vani nego u Hrvatskoj. Ja zivim i studiram u Engleskoj 4 i pol godine i neznaju bas mnogo o nama ali cetvero je Hrvata za koje svaki Englez zna. Slaven Bilic, Zrinka Cvitesic, Maksim Mrvica i Tonci Huljic. Od najmladjih do starijih, gotovo svaki Englez zna za njih.
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby Puta Tapar » 06 Aug 2024, 08:53

Tko ne bi znao za Zrinku :rose:
Puta Tapar

Postby Koridor » 06 Aug 2024, 09:52

Sto bi Dejo Savicevic rekao pricamo o Hrvatima, ne .....po izboru.
Al najlakse svesti krivi srpski politicare za odnose. Za Jasenovac i Gradisku staru,Krk i Pag...Oluju i Bljesak...
Koridor

Postby Bojdo » 06 Aug 2024, 13:20

grobar_Zvornik wrote:Има наде.

Ima nade da ce protjerati i ono malo preostalih Srba.

Samo pun stomak Baki.

https://www.facebook.com/watch/?v=7964037190343844

Ali ne treba gusiti ovu temu, mogle bi se nastaviti na Politika.
Република Српска је Пијемонт српства!
Bojdo

Postby Niko123 » 06 Aug 2024, 13:28

Šačica jadnika koji rade za 400 evra, ne manipuliše samo naša vlast, nego i njihova.Prebacujte ovo u odgovarajucu temu
Niko123

PreviousNext

Return to Paris 2024