Ćoba wrote:Tu smo mi negdje sa Kanađanima i Francuzima. U suštini sve zavisi od trojke Vasa, Bogdan i Jokić. Ako tu Kari nađe pravi recept bićemo ozbiljni ako bude nepovezanosti kao na EP imeđu Jokića i Vase mrka kapa.
Mislim da su Kanadjani preslabi u reketu u odnosu na nas,I ako budemo igrali da ćemo tu imati prevagu,I da ćemo tu napraviti razliku.
Sa druge strane Francuzi imaju mesa da ispariraju u reketu,ali su zato dosta slabiji od nas na spoljnim pozicijama

.
Treba se čuvati Nemaca,uvek neugodnih Spanaca,ali mislim da smo u odnosu na njih ipak dosta kvalitetniji.
Naravno ovo je samo papir,treba Kari sve to da uigra,da se napravi hemija,da se podele uloge u timu.Videli smo 2022'koliko jedan mec ,jedan slab dan ume sve da pokvari.
Sada su svi tu ,zdravi,dolaze odmori.Samo još Luca i dvojac iz Olyja igraju play of.Neki poput naših igraca iz večiti,iz NBA odavno su već na odmoru što je jako dobro
Verujem da će Bogdan da bude dobar konektor izmedju Vase i Jokica.
Jedino sto me brine je što su nam oba pleja više okrenuta realizaciji,kosu ,nego li razigravanju ekipe,zato me i čudi izostanak Jovica.
Nadam se da će Kari uspeti da natera Vasu da se podredi timu.