Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Postby Ćoba » 10 Jun 2024, 16:18

Zlaja wrote:Jokić nije nešto specijalno u Fiba košarci

Zadnje EP i kvalifikacije prije je bio odličan. Tada smo imali problem sa drugim igračima i njihovim zalaganjem u odbrani.
Ćoba

Postby veljkos161 » 10 Jun 2024, 16:19

Zlaja wrote:Jokić nije nešto specijalno u Fiba košarci

Ma gde nije,30 poena u rukama ima.
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby Hezonja » 10 Jun 2024, 16:22

Ključ je da Vasa ne odigra 768 re-pikova po utakmici i da igra odbranu, ali posto je Bogdan tu verujem da će i on imati manje lopte nego sto je to bilo pre 2 godine.
Hezonja

Postby Djalminja » 10 Jun 2024, 16:23

po meni imamo odlicne vodonose Vanju, Dobrica, Petruseva, Avramovica

imamo veliki potencijal u Jovicu i Pokusevskom, vrhunske EL igrace Milutinova, Lucica i Gudurica

Trojicu vanserijskih igraca Jokica, Bogdana i Micica

Ne bi trebalo da bude problem da se to fino poslozi
Ovaj tim još uvek ne može da se poredi sa onim iz Partizanovih slavnih dana. Ali, ako ih potcenite, platićete".
Djalminja

Postby Cvele » 10 Jun 2024, 16:24

Zlaja nije za staro gvožđe :biggrin:
Cvele

Postby Dexi » 10 Jun 2024, 16:34

Ćoba wrote:Tu smo mi negdje sa Kanađanima i Francuzima. U suštini sve zavisi od trojke Vasa, Bogdan i Jokić. Ako tu Kari nađe pravi recept bićemo ozbiljni ako bude nepovezanosti kao na EP imeđu Jokića i Vase mrka kapa.

Mislim da su Kanadjani preslabi u reketu u odnosu na nas,I ako budemo igrali da ćemo tu imati prevagu,I da ćemo tu napraviti razliku.

Sa druge strane Francuzi imaju mesa da ispariraju u reketu,ali su zato dosta slabiji od nas na spoljnim pozicijama :biggrin: .

Treba se čuvati Nemaca,uvek neugodnih Spanaca,ali mislim da smo u odnosu na njih ipak dosta kvalitetniji.

Naravno ovo je samo papir,treba Kari sve to da uigra,da se napravi hemija,da se podele uloge u timu.Videli smo 2022'koliko jedan mec ,jedan slab dan ume sve da pokvari.

Sada su svi tu ,zdravi,dolaze odmori.Samo još Luca i dvojac iz Olyja igraju play of.Neki poput naših igraca iz večiti,iz NBA odavno su već na odmoru što je jako dobro :okk:

Verujem da će Bogdan da bude dobar konektor izmedju Vase i Jokica.

Jedino sto me brine je što su nam oba pleja više okrenuta realizaciji,kosu ,nego li razigravanju ekipe,zato me i čudi izostanak Jovica.

Nadam se da će Kari uspeti da natera Vasu da se podredi timu. :okk:
Dexi

Postby Miki321 » 10 Jun 2024, 16:37

Izgleda ja jedini vidim sigurno davidovca u 12 vrijeme ce pokazati,mislim da je karijev miljenik .
Miki321

Postby Bogun » 10 Jun 2024, 16:39

Jaramaz :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

veljkos161 wrote:Dakle konacno spajamo prajm Jokica i prajm Bogdana plus prajm Micic.
Ne znam da li bi problemi sa egom to dozovolili ali ja bih Micica gurnuo u drugu petorku,da bude njen predvodnik i takoreci sesti igrac,prva petorka ima Bogdana i Jokica i to je dosta da napad funkcionise,pritom hijerarhija na terenu je lakse rasporedjena,ne treba nam da eventualno Vasilije se nadjebava sa Bogdanom tj pokusava da dokazuje ko je predvodnik bekovske linije.
Lopta u ruke ovoj dvojici i vozi.
Nadam se i da se Jokica nece stedeti po pitanju minutaze u bitnim utakmicama.

Bravo Veljose.

I ja sam razmišljao o tome. Avram u startu, a Micić da se razigra u drugoj postavi.

Posle da zavtaraju Micić - Bogdanović - Jokić i još dva najraspoloženija igrača.
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Sezione » 10 Jun 2024, 16:55

veljkos161 wrote:Dakle konacno spajamo prajm Jokica i prajm Bogdana plus prajm Micic.
Ne znam da li bi problemi sa egom to dozovolili ali ja bih Micica gurnuo u drugu petorku,da bude njen predvodnik i takoreci sesti igrac,prva petorka ima Bogdana i Jokica i to je dosta da napad funkcionise,pritom hijerarhija na terenu je lakse rasporedjena,ne treba nam da eventualno Vasilije se nadjebava sa Bogdanom tj pokusava da dokazuje ko je predvodnik bekovske linije.
Lopta u ruke ovoj dvojici i vozi.
Nadam se i da se Jokica nece stedeti po pitanju minutaze u bitnim utakmicama.

Nema sta da ga stedi, moze samo da ga zaboravi
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby Zappa » 10 Jun 2024, 17:38

Bojim se da je Pit u pravu.. Ne vidim nas u polufinalu i Vasa Micic mi nikako ne uliva poverenje..

Stefan Jovic i onakav povredjen >Vasa Micic..
Bekovi nam nemaju čvrstinu
Tegi wrote:Deksi-Bojdo-SrbinPG.
U pravu su ljudi koji tvrde da savezna UDBA nije propala.
Zappa

Postby Nikola » 10 Jun 2024, 18:23

Lester Bo wrote:Za divno čudo samo 16 igrača na prvobitnom spisku.

I mene je iznenadilo, ali super. Igre su za mesec i po dana, nema razloga praviti spiskove od 25 igraca bezveze. Kontam da je Kari od svih ovih dobio potvrdu i da je sad na njemu koga ce povesti.
Na papiru ovo je drugi najjaci tim na OI. Na terenu cemo videti
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby Foteljas » 10 Jun 2024, 19:40

Mozda je za svaki slucaj trebalo staviti jos par igraca. Mi smo poznati da nam se svako malo neko nenadano povredi. Ali sto ste vec napisali, sasvim je moguce da se najveci deo tima vec zna, pa cemu onda preterano sirenje spiska.

Ajde i ja da kazem da mi se cini da ce Davidovac ici na turnir, s obzirom na doprinos sa proslog SP.
SOS = Srpski Olimpijski Sindrom
Foteljas

Postby Radonjaa » 10 Jun 2024, 19:41

Ovo će po koncentraciji kvaliteta biti možda najjači košarkaški turnir svih vremena, u zavisnosti od žrijeba posle grupne faze nije nemoguće ni da ekipa ovog kvaliteta odigra dobar meč u četvrtfinalu, a da svejedno bude nadigrana. Itekako treba biti svjestan te specifičnosti kad se prave prognoze.

Micić mi je glavni znak pitanja. Ne mora da ima 15ppg, ali mora da donese stabilnost u igri, pošto Avramović to ne može. Njih dvojica mogu odlično da zaokruže ekipu ili da budu teret svima (u najmanju ruku primoraju Bogdana da igra pleja), a mislim da to više zavisi od Micićevog nastupa. Završio je sezonu u dobroj formi, pored Bogdana i Jokića će imati prostora iz trećeg plana kao nikad u životu, valjda su se stekli uslovi da odigra dobar turnir.
Pretpostavljam da je deset sigurnih a da se 2 preostala traže u trouglu Lučić-Davidovac-Pokuševski. Ne bih dovodio Lučićevo mjesto u pitanje, pogotovo iz ugla da ima 35 godina, a treba direktno sa finala Bundeslige da dođe na okupljanje, ali mi je teško da zamislim da Davidovac otpadne nakon kontinuiteta kod Pešića i vrlo pozitivne prošlogodišnje uloge, a Pokuševski sa kombinacijom odbrane i pokrivanjem različitih pozicija sigurno nije bez šanse ako bude dobar na pripremama, na šta ipak ne polažem prevelike nade. Recimo da sam 90% siguran da Lučić ide, 70% Davidovac, a da Pokuševski ima 40% šanse da uhvati mjesto jednog od njih dvojice.
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby Pit Bull » 10 Jun 2024, 19:45

Treba imati u vidu da smo i sa SAD u grupi sto znaci da bi bilo koji poraz 20+ vjerovatno znacio ispadanje u grupi ako se ne pobijedi Italija/Litvanija (ko vec prodje kvalifikacije).

U ovim drugim grupama ce tim koji bude na 1-2 vjerovatno imati bolji kos kolicnik nego u nasoj.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

PreviousNext

Return to Reprezentacije