Dare wrote:Nema niko pojma izgleda.
Nema pojma ni Zvornik koji ne smije da piše u privatne poruke "jer neko možda čita", pa mi odgovara na tviter, a sad izbjegava da da odgovor i briše postove gdje spomenem klonove.
Nema pojma ni Zlaja kojem sam postavio pitanje ovdje prije mjesec dana i još na njega nije odgovorio.
Niko nema pojma, i svi ćemo se naivni praviti.
Opšte poznata stvar da je trajno banovani nalog Warlord sada registrovan kao Deran, što je uvaženi moderator Zvornik sam rekao prije par mjeseci uz molbu da se ne piše o tome.
Ali zato ima pojma nakačiti se Fratelu na ledja jer kako smije protiv nekog ko se prekrsti prije slobodnog bacanja.
Модерација нема шта да објашњава очигледно. Не бих се дотицао колега из модерације, већ овог дијела гдје ме помињеш. На један феноменалан начин си потврдио ону "човјеку дај прст, он ће ти откинути руку"
Овим постом само си доказао људске квалитете.
При томе си недвосмислено ставио сумњу на мој модераторски рад да ја браним дупле налоге или конкретно тога кога си навео и да како кажеш не смијем да пишем јавно, само ме чуди како то знаш, када ниси члан модерације и немаш приступ модераторским темама.
И шта да пишем јавно, када сви одавно знају о чему је ријеч, а и сам форумаш је признао дјело. Слажем се, таква врста активизма противна је правилима.
А нисам тако мали човјек да пишем детаље из пп-а и са твитера, сваки пут кадa....
Друго, од свих форумаша из Републике Српске, а активних је негдје око 20, далеко највише је теби гледано кроз прсте свих ових година...Вријеђао си, правио властите теорије о другим форумашима, континуирано се оглушујући о обавјештења модерације и сматрао да ћеш тако обитавати без икакве санкције.
Приступ према неистомишљеницима ти је катастрофалан....
Што се Фратела тиче, против њега немам апсолутно ништа. Друга је ствар што и он сматра да је изнад форума...Много ми је жао што су поједини форумаши који итекако имају шта да напишу спали на ниво да уништавају главне теме.
Замолио бих те да ми не реплицираш убудуће по овом питању нигдје и никада.