Board index Forum Avangarda.in

Predlozi, primedbe, pohvale...

Re: Predlozi, primedbe, pohvale...

Postby Pit Bull » 17 May 2024, 00:05

Ako ces iskreno, ja ne znam ni ko je Warlord, a ni ko je Deran. Tj. za tog Warlorda sam tu i tamo naletao na forumu nekad prije, valjda na onim Filmovi/Serije temama, ali ne garantujem.

Vjerujem da su neke kolege iz moderacije bolje upucene.

Slobodno pisite za duple naloge na ovoj temi pa ce biti provjereno.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Sezione » 17 May 2024, 00:14

Pit Bull wrote:Ako ces iskreno, ja ne znam ni ko je Warlord, a ni ko je Deran. Tj. za tog Warlorda sam tu i tamo naletao na forumu nekad prije, valjda na onim Filmovi/Serije temama, ali ne garantujem.

Jeste na tim temamo sigurno, ja garantujem

https://www.imdb.com/title/tt0399295/
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby grobar_Zvornik » 17 May 2024, 05:52

Dare wrote:Nema niko pojma izgleda.

Nema pojma ni Zvornik koji ne smije da piše u privatne poruke "jer neko možda čita", pa mi odgovara na tviter, a sad izbjegava da da odgovor i briše postove gdje spomenem klonove.

Nema pojma ni Zlaja kojem sam postavio pitanje ovdje prije mjesec dana i još na njega nije odgovorio.

Niko nema pojma, i svi ćemo se naivni praviti.

Opšte poznata stvar da je trajno banovani nalog Warlord sada registrovan kao Deran, što je uvaženi moderator Zvornik sam rekao prije par mjeseci uz molbu da se ne piše o tome.

Ali zato ima pojma nakačiti se Fratelu na ledja jer kako smije protiv nekog ko se prekrsti prije slobodnog bacanja.

Модерација нема шта да објашњава очигледно. Не бих се дотицао колега из модерације, већ овог дијела гдје ме помињеш. На један феноменалан начин си потврдио ону "човјеку дај прст, он ће ти откинути руку"

Овим постом само си доказао људске квалитете.

При томе си недвосмислено ставио сумњу на мој модераторски рад да ја браним дупле налоге или конкретно тога кога си навео и да како кажеш не смијем да пишем јавно, само ме чуди како то знаш, када ниси члан модерације и немаш приступ модераторским темама.

И шта да пишем јавно, када сви одавно знају о чему је ријеч, а и сам форумаш је признао дјело. Слажем се, таква врста активизма противна је правилима.

А нисам тако мали човјек да пишем детаље из пп-а и са твитера, сваки пут кадa....

Друго, од свих форумаша из Републике Српске, а активних је негдје око 20, далеко највише је теби гледано кроз прсте свих ових година...Вријеђао си, правио властите теорије о другим форумашима, континуирано се оглушујући о обавјештења модерације и сматрао да ћеш тако обитавати без икакве санкције.

Приступ према неистомишљеницима ти је катастрофалан....

Што се Фратела тиче, против њега немам апсолутно ништа. Друга је ствар што и он сматра да је изнад форума...Много ми је жао што су поједини форумаши који итекако имају шта да напишу спали на ниво да уништавају главне теме.

Замолио бих те да ми не реплицираш убудуће по овом питању нигдје и никада.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Dare » 17 May 2024, 11:21

I evo ga, triggered. :biggrin:

Normalno da stavljam sumnju na tvoj moderatorski rad, kad nije ispravan.

Znaci ima radnja koja nije "zakonski" legalna, ali cemo na nju da zmurimo, a ovamo cemo kao da sprovodimo silu i trazimo postovanje "zakona". How yes no. Pravo imam da se bunim, vi imate pravo da me zbog toga banujete, pa ko prije izgura svoje.

O ljudskim (ne)kvalitetima, malim ljudima, vlastitim teorijama ne bih, ne znamo se uopste, a i generalno me zaboli patka sta ti mislis o meni.

Ziv bio i svako dobro
https://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?p=3202743#p3202743
Dare

Postby N92 » 17 May 2024, 13:00

Obratite pažnju malo šta se radi na temi ostali olimpijski sportovi, gde jedan čovek vedri i oblači, sve mu je dozvoljeno jer je moderator.
Malopre moj drugar Dovla933, a verovatno i još neko banovan bez razloga samo zato što se usprotivio i nazvao stvari pravim imenom.
Bez da odma brišete malo pogledajte i u svoje dvorište, dobronameran savet.
N92

Postby Balon » 17 May 2024, 17:10

John Doe wrote:Jel postoji mogućnost da se na forumu uvede da onoga koga staviš na foe listu da isti ne može da čita tvoje postove? To bi uštedelo mnogo vremena i nepotrebne rasprave.

Ovo bi bilo nesto najbolje ako je ikako moguce
Balon

Postby Inzaghi » 17 May 2024, 17:15

Koliko uvredjenih ovo nije realno. Na sve strane.
"да једна мала група људи није хтела да одустане..."
Inzaghi

Postby Muflon » 17 May 2024, 17:45

Muflon

Postby Veljkona22 » 17 May 2024, 19:57

Otključajte FK temu.
Mikisha wrote:Helikopter iznad Zr upravo.

pikanterije wrote:Obeliks idi nadji Asteriksa.

pikanterije wrote:Sad ce i Leo bice komplet lepinja na prolece
Veljkona22

Postby Kreanga » 18 May 2024, 07:39

2 puta sam bio na hladjenju u poslednja 2 meseca.
Prvi moderator cele godinw vrti jednu pricu cele godine, da li namerno ili slucajno i kada se podseti na ono sta je pricao isao je ban.
Drugi put sam reagaovao bezobrazno, u skladu sa otimacinom koju smo doziveli. Prica o srpskim igracima, kada su nas srpski i cuvena " domaca osnova " kostali vec 3 sezone je nepotrebna kada otimaju i kada se derem pola meca da povuce ekipu.
I ostajem pri onome sto sam napisao, osim refleksne i ljute reakcije, mi ne gubimo od ovog raspada od ekipe zbog famozne domace osnove i nekvaliteta igraca, vec zbog spoljnih faktora koje neki latentno, a neki vec i otvoreno podrzavaju.
Samo da dodam povodom ove odluke za vredjanje igraca, bez obzira sto ja to retko radim, mora bas da bude raspad da bih se upalio.
Shvatate li da su oni placeni da slusaju uvrede i psovke na racun njih i njihovih porodica i u hali i na portalima i na forumima .. prosto im je to u opisu posla. Ja treba da budem osetljiv da se nezne dusice ne uvrede dok im lezu stotine hiljada evra na racun
Kreanga

Postby Old school » 18 May 2024, 08:35

Da ne ispadnem neki mirotovorac ali treba imati razumevanja za povremene ispade jer mnogi od forumaša imaju i više od decenije staža na forumu, imaju izgrađenu sliku o pojedinim ljudima sa kojima dele forumu, često neslaganje pa i animozitet pa shodno tome burno odreaguju. Ne mislim da je "disciplina" foruma opala već se ljudi toliko već poznaju.
To ne opravdava vređanja na ličnoj osnovi ali neko ima tanje a neko deblje živce.
Ja sam odavno par ljudi stavio na listu, jednostavno svaki njihov komentar mi je iritantan i neka skrivena ironija ili provokacija pa mi je od tada mirna glava a i izbegao sam oštrije sukobe, obostrano vređanje i banove jer sam možda i ja za njih iritantan sagovornik.Neke od teme apsolutno više i ne posećujem jer bi iskazivanje mog mišljenja na adekvatna način, kako osećam, bio ozbiljan ban i kontaminacije teme. U prvom redu mislim na temu fk Partizan.
Ko se prepozna u mom komentaru neka pokuša i ovako, možda je bolje.
"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida." S.Frojd
Old school

Postby medjutim » 18 May 2024, 19:39

tačno tako sam ja prestao da pratim košarkaške teme, jer među nama bude svega sem sporta, i u jednom momentu je postalo otrovnije od Tvitera, a to uopšte nije lako.
Sačuvaj me bože srpskog junaštva, hrvatske kulture i legendi Partizana
medjutim

Postby bwa » 19 May 2024, 21:10

Ako vec dozvoljavate Tesli, Zappi, Cobi i ostalim Gatuzoima da prave majmune ovuda od nas, udostojite me banom kad im odgovorim na nacin koji sam odabra. NEMOJTE MI BRISATI POSTOVE!
Ja od veceras clan ovog foruma nijesam, dosad mi je to bila cast ali od veceras ne mogu da dijelim isti prostor sa navedenim ciganskim olosem. Posto njih sigurno ocerati necete, ja odoh a vi nastavite s njima.
NE DAJTE SE PASJIM SINOVIMA!

1) samarao Larencakisa
2) pretukao Lazarevica
3) samarao Trifunovica
4) samarao Avramovica

Sta posten Grobar vise da pozeli, iskreno...
bwa

Postby Zappa » 19 May 2024, 21:35

Opušteno, nastavi pisati , neću se javljati na temama vezanim za klupski sport.
Tebi Partizan više znači, nego meni Zvezda..
Tegi wrote:Deksi-Bojdo-SrbinPG.
U pravu su ljudi koji tvrde da savezna UDBA nije propala.
Zappa

Postby Veljkona22 » 19 May 2024, 22:27

Ovo je sramota za šta je Kreanga banovan. Ako nemaš petlju da progutaš ono što si pričao onda istrpi kad ti neko kaže istinu.
Mikisha wrote:Helikopter iznad Zr upravo.

pikanterije wrote:Obeliks idi nadji Asteriksa.

pikanterije wrote:Sad ce i Leo bice komplet lepinja na prolece
Veljkona22

PreviousNext

Return to Avangarda.in