Meni je dilema bila Kelsi ili Ekeler sa prvog pika. Nema vece razlike u igrici nego Kelsi > svi ostali TE.
Ali gdje uzeti to sa prvog pika...
Imao sam spisak od 5 RB-ova koje sam ciljao, medju njima Ekeler i Gibs tako da sam prezadovoljan iako su me rukiji unistavali u prolosti. Rijetko sam se kad proslavio s nekim ali Detroit top OL, na puno poena...
Kako je ideja bila da uzimam RB u prve dvije runde, prije drafta je fokus bio na WR iz middle packa i tu sam targetirao Mura, Pitmena, Vilsona, jednog iz Denvera (Saton ili Dzudi), Kirka, Loketa i Meklaurina. Nadao se mozda i Tilenu...
A za prvog WRa sam pikirao Kupera jos prije drafta mada kad je Vedl ostao tako nisko, nisam smio propustiti. I kasnije jos pokupim Mura kojeg sam bas bas htio i Pitmena + Satona. Lazar kao alternativa Vilsonu super .
Za QBa uopste nisam razmisljao, to je ostavljeno za 6-7 rundu, ali cim sam Votsona uzeo, pikirao sam Rodzersa isto, nejasno mi je zasto je ovako nisko rangiran. Nisam ga smio uzeti rundu ranije, ali srecom mi ostao i nakon 24 pika kasnije.