Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby Diktator » 01 Jun 2012, 12:38

vredjali su ga na nacionalnoj osnovi,i ne navodno vec sigurno jer sam svojim usima to cuo.
i kakve veze ima Ljajic sa tim sto se desava na KiM i sta slave Pazarci? :nisamja: :dunno:
neverovatna spojnica :ajdejebote:
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby Panta » 01 Jun 2012, 13:07

Vidim da su sinoc nasi ljudi na privremenom radu u inostranstvu skandirali Mladicu... Mogao bi ljubitelj Arkanovog lika i dela i to krilaticu da uvede kao must, makar prilikom eventualnih proslava nakon utakmice...

A Ljajic, da je kojim slucajem sinoc igrao, bi imao moju punu podrsku za napustanje terena, kao sto ce imati i uefa kada nas bude isutirala iz svih takmicenja...
Fedor is back.
Panta

Postby harper lee » 01 Jun 2012, 13:15

irriducibili wrote:Nestvaran mi je cinizam koji se ovde plasira, zarad odbrane toboz ugrozenih prava malog govneta. Te se cak plasira teza da su ga vredjali sa tribina, pa se mucenik uznemirio. A to je naravno bilo ranije, eto svedoka koji su culi da su pojedinci pominjali zeleno govnotm. Sve i da je bilo, to su pojedinci, a ja sam licno prisustvovao horskom klicanju otimanju dela nase zemlje od strane Ljajicevih sugradjana. Upravo onog dela zemlje gde nam i danas brutalno ubijaju sunarodnike. Ljajica svakako nije sramota, on je vrlo jasno iskazao svoj stav. Ali bi neke drugi trebalo da zaneme od stida, cijim pravima se bave na dan kada je nasim ljudima ugrozeno pravo na zivot...

:ajdejebote:

Gusle moje javorove.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby Withnail » 01 Jun 2012, 14:13

Dave Kleinfeld wrote:
A Ljajic, da je kojim slucajem sinoc igrao, bi imao moju punu podrsku za napustanje terena, kao sto ce imati i uefa kada nas bude isutirala iz svih takmicenja...

Da li bi punu podrsku imala BSK Borca ili Javor da napuste utakmicu u Novom Pazaru dok sa tribina odjekuje UCK, OVK, Haradinaj i sl? uzeo sam ova dva kluba jer nemaju navijace, pa da se ne ubace grobari, cigani, forsi i ostali u pricu.
Withnail

Postby RobRoy » 01 Jun 2012, 14:45

Ako nije ispoštovao dogovor (ugovor) odgovoran je. Ne možeš da potpišeš nešto i da se toga ne pridržavaš.
Čak je i ministar Ljajić rekao da je Adem pogriješio.
Što se tiče vrijeđanja Adema moram reći da ne opravdavam vrijeđanje bilo koga po bilo kom osnovu, ali je mali dijelom sam kriv.
Sjećam se da se pisalo prije neke 2 godine kako je na nekakvom turniru u malom fudbalu opsovao Božić. To se dosta dugo vuklo po portalima i mislim da mu je dosta ljudi to zamjerilo.
Ne podržavam nasilno pjevanje himne, ali mislim da čovjek, da bi bio i ostao čovjek, mora držati riječ. Znači ako se obavezao, pismeno ili usmeno, trebalo je to da ispoštuje, ili da prije početka meča pokuša to riješiti sa selektorom. Po meni je odabrao najgluplju varijantu.
GoTorreyGoHome
RobRoy

Postby kocic » 01 Jun 2012, 15:30

kako je proslo pevanje? poceli smo da sabijamo sa pevanjem kad smo izbacili ove koji falsiraju :gitara:
vratite kezu!!!
kocic

Postby irriducibili » 01 Jun 2012, 15:33

Aleksa wrote:i kakve veze ima Ljajic sa tim sta slave Pazarci?

A odakle je Adem Sahmira Ljajic, sa Marsa? On je svojim cinom jasno pokazao gde pripada, a gde ne. Svima su kristalno jasni razlozi zbog kojih doticni nije hteo da peva himnu, samo sto bi ti u najboljoj tradiciji harperizmatm koji zastupas, da izokrenes stvari i da krivca predstavis kao zrtvu...

Dave Kleinfeld wrote:Vidim da su sinoc nasi ljudi na privremenom radu u inostranstvu skandirali Mladicu...

Vidis, i ti si bio tamo? Da postavim pitanje u Aleksinom maniru, kakve veze ima Adem Sahmira Ljajic sa Ratkom Mladicem, pa da bi to njega pogodilo? Uz to je cak i po pravilima sramnog Tribunala, koji sluzi istom gospodaru kao i oni zlotvori koji danas pucaju na narod, Ratko Mladic osumnjiceni, a ne osudjeni. Istina samo formalno, od dzelata niko pravdu nije docekao.

Idemo dalje, agencijska vest glasi da se to desavalo na ulicama, a ne na stadionu. Uz direktno ucesce navijaca PSG-a, valjda bi i njih trebalo izbaciti iz Evrope. O maturantima Vazduhoplovne skole i da ne govorim, njih bi sve kolektivno trebalo izruciti Hagu. Da ih stigne ruka pravde, a cisto i da se ne kvari novouspostavljena tradicija ophodjenja srpske vlasti prema svojim drzavljanima...

harper lee wrote:Gusle moje javorove.

Ti bas ne mozes da podneses sto ti je tamotm Kinik zauzeo mesto kinikatm, pa bi makar ovde da se pozicioniras. Ne daj se, ima i drugih kandidata...
irriducibili

Postby harper lee » 01 Jun 2012, 15:45

irriducibili wrote:
Aleksa wrote:i kakve veze ima Ljajic sa tim sta slave Pazarci?

A odakle je Adem Sahmira Ljajic, sa Marsa? On je svojim cinom jasno pokazao gde pripada, a gde ne. Svima su kristalno jasni razlozi zbog kojih doticni nije hteo da peva himnu, samo sto bi ti u najboljoj tradiciji harperizmatm koji zastupas, da izokrenes stvari i da krivca predstavis kao zrtvu...

Dave Kleinfeld wrote:Vidim da su sinoc nasi ljudi na privremenom radu u inostranstvu skandirali Mladicu...

Vidis, i ti si bio tamo? Da postavim pitanje u Aleksinom maniru, kakve veze ima Adem Sahmira Ljajic sa Ratkom Mladicem, pa da bi to njega pogodilo? Uz to je cak i po pravilima sramnog Tribunala, koji sluzi istom gospodaru kao i oni zlotvori koji danas pucaju na narod, Ratko Mladic osumnjiceni, a ne osudjeni. Istina samo formalno, od dzelata niko pravdu nije docekao.

Idemo dalje, agencijska vest glasi da se to desavalo na ulicama, a ne na stadionu. Uz direktno ucesce navijaca PSG-a, valjda bi i njih trebalo izbaciti iz Evrope. O maturantima Vazduhoplovne skole i da ne govorim, njih bi sve kolektivno trebalo izruciti Hagu. Da ih stigne ruka pravde, a cisto i da se ne kvari novouspostavljena tradicija ophodjenja srpske vlasti prema svojim drzavljanima...

harper lee wrote:Gusle moje javorove.

Ti bas ne mozes da podneses sto ti je tamotm Kinik zauzeo mesto kinikatm, pa bi makar ovde da se pozicioniras. Ne daj se, ima i drugih kandidata...

O, rano moja neprebolna. Ej, kukavno srpstvo ugaseno. :crybaby:
harper lee

Postby Unexpected » 01 Jun 2012, 16:17

Srbija dogovorila meč sa Ircima
01. jun 2012. 16:45 > 17:05

Da li će reprezentacija zemlje čiji je jedan od simbola detelina sa četiri lista biti srećna za Srbiju pred start kvalifikacija za Mundijal?

Poslednju pripremnu utakmicu pred septembarski početak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Brazilu Srbija će imati protiv Republike Irske, 15. avgusta.

Po dolasku na mesto selektora Siniša Mihajlović je najavio da će "orlovi" posle Španije, Francuske i Švedske, u avgustu igrati još jedan test meč pred start kvalifikacija za Mundijal. Danas je saopšteno da će taj protivnik biti Republika Irska, a prema dogovoru dva Saveza Srbija će uzvratiti Ircima i gostovati u Dablinu 5. marta 2014. godine.

Za sada nije odlučeno gde će biti odigran prijateljski meč Srbija - Irska 15. avgusta.

S obzirom da će u septembarskim kvalifikacionim terminima rivali reprezentacije Srbije biti, najpre selekcija Škotske u Glazgovu, 8. septembra, a potom će, četiri dana kasnije, u Beogradu će gostovati reprezentacija Velsa, stručni štab srpskog nacionalnog tima, na čelu sa selektorom, procenio je da bi tim Republike Irske bio idealan partner za poslednji test ekipe uoči starta takmičenja.

Irci, koje trenira Italijan Đovani Trapatoni, učestvovaće na predstojećem Evropskom prvenstvu Poljske i Ukrajine u grupi sa Hrvatskom, Italijom i Španijom.

(MONDO)
The End.
Unexpected

Postby Panta » 01 Jun 2012, 16:35

irriducibili wrote:Vidis, i ti si bio tamo? Da postavim pitanje u Aleksinom maniru, kakve veze ima Adem Sahmira Ljajic sa Ratkom Mladicem, pa da bi to njega pogodilo? Uz to je cak i po pravilima sramnog Tribunala, koji sluzi istom gospodaru kao i oni zlotvori koji danas pucaju na narod, Ratko Mladic osumnjiceni, a ne osudjeni. Istina samo formalno, od dzelata niko pravdu nije docekao.

Slazem se u potpunosti. To sto je Ljajic musliman nema nikakve veze. Skandiranje tom bolesniku je za ludnicu ili zatvor, za svakog normalnog coveka...

Ma bravo, i Hitler je nevin, stavise protiv njega nije ni pokrenut postupak.
Fedor is back.
Panta

Postby rabesandratana » 01 Jun 2012, 19:48

:lol:

Vucicu pederu ne damo ti titulu !

Dacha
Deda
NBG
Cuburac i cerka
Dexi
Angus Young
Don i kum
Jedno ime
Chinaski
rabesandratana

Postby harper lee » 01 Jun 2012, 19:54

rabesandratana wrote::lol:

:blue:

Canak je car.
harper lee

Postby Diktator » 01 Jun 2012, 19:54

:laugh: :jumpall:
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby Panta » 01 Jun 2012, 23:47

Canak je, nevezano za ovo, jebeni car... Njega ni irr ne moze da ne gotivi...
Fedor is back.
Panta

Postby mali_buda » 02 Jun 2012, 00:02

Ako stavimo na stranu stvari koje i nemaju toliko veze sa fudbalom, kako bi ocenili ovu "reprezentativnu akciju"?

IMO, moze biti od koristi... Konacno je Miha uradio ono sto smo godinama ocekivali... Ubacio je dosta mladih i perspektivnih igraca... Video je koliko ko moze... Ne znam sta ste ocekivali od igre i rezultata... Momci su mislima na odmoru, van takmicarske sezone, samo par njih je igralo vec zajedno ranije, protivnici su izuzetno jake selekcije, koje se nalaze na zavrsetku priprema pred EP...

Ne znam zbog cega su se birali bas ovi protivnici... Ne bih voleo da ovi (realno ocekivani) porazi unesu sumnju u novi strucni stab... Potrebno je odredjeno vreme i megdani sa ravnopravnim protivnicima, pa da damo konacnu ocenu o Mihinom radu...

Na slican nacin smo izgubili Djukica, kao potencijalno vrlo kvalitetno resenje za selektora...

Trazili smo nova lica u ekipi... Dobili smo dosta toga... Red je malo i strpljenja da pokazemo...
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja