by Grande Alessandro » 06 May 2023, 20:08
@Tileoleo
Kao sto je napisao Radlirez, prvo da vidimo ko ce biti trener...mislim da ce to dosta zavisiti od rezultata u LE i plasmana u LS za sledecu sezonu, koji je sad nesto sigurniji posle vracanja onih 15 bodova...
Ono sto je sigurno, trazice se bar jedan stoper, a mozda i dva. Ja bih licno voleo da Ruganija i Bonucija vise ne gledam i da se dovedu dva bolja stopera. Bremer, Danilo i Gati ce verovatno biti tu...
Takodje, sigurno ce se dovesti bar jedan bek i verovatno vratiti Kambijaso. Od trojje Kvadrado, Sandro i De Siljo, ce ostati sigurno jedan igrac, a verovatno i dvojica...mada bih ja opet svu trojicu pustio...
Sto se sredine tice, tu ce dosta zavisiti od ostanka Rabioa i situacije oko Pogbe. Ako ostanu obojica i jos vrate Rovelu, nece tu biti mnogo prostora...jer su tu Lokateli, Fadjoli i Mireti, koji su po meni sigurni...tako da ja tu vidim prostor za jos jednog igraca pride, mada je pitanje sta ce biti sa Arturom i Zakariom.
U napadu, Kina moramo da otkupimo, za Milika je odluceno da ostaje, Kjeza i Kostic su mi sigurni, a verujem da ce i Di Marija ostati.
Ostanak Vlahovica ce zavisiti i od trenera i od interesovanja drugih klubova.
Tu je i mladi Sole, kao i Iling, ali mislim da ce obojica na pozajmicu...mozda samo jedan ostane...
Zakljzcak, najvise ce probema biti u odbrani...moje misljenje...
Inace, postoji prica i oko Man. Utd-a i Scesnog, tako da ni to nije iskljuceno...