Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Italijanska liga

Re: Italijanska liga

Postby Grande Alessandro » 06 May 2023, 11:55

Interesantno...provuklo se par puta jos jesenas/zimus, sada izgleda vec jako blizu realizacije...

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... oli/450645
Grande Alessandro

Postby Tileoleo » 06 May 2023, 13:02

Занимљиво, нисам знао за овог човека. Свака му част на погоцима, маестрално. Питам се колико има тако људи из сенке који су главне архитекте неког тима а да нисам чуо за њих.

Алесандро и други Јувентини и форумски љубитељи фудбала, шта очекујете од Даме следеће сезоне што се тиче појачања? За резултате се мање више зна. Нови штопер уз Бремера? Нови бекови као конкуренција Бразилцима? Или продати можда Данила или Сандра? Шта ће бити са веселим Погбом? Влаховић? Мора боље дефинитивно. Да ли Ди Марији дати нови уговор? Овај му истиче за два месеца. Исто и Куадраду а он ми је увек деловао као доста захвалан играч иако није топ класа, да ли продужавати и њега? Голманска позиција исто може да се доведе у питање. Такође, доводити неког креативнијег везњака, мислим да ту Јувентусу шкрипи екипа?

Много позиција делује да је за реновирање.

Ко уопште њима сад седи горе у управи и ко је задужен за трансфере?
Tileoleo

Postby Radlirez88 » 06 May 2023, 13:50

Prvo bi trebalo da se vidi ko ce biti trener pa dalje u transfer rok. Licno bih dovodio samo defanzivce. Mislim da se Grimaldo iz Benfike crta kao sigurna opcija na levom beku za dz, Alex Sandro ce se verovatno produziti na jos jednu godinu. Danilo sigurno ostaje, a Kvardado sigurno ide, tkd treba jos jedan desni bek jer preostaje tu muceni De Siljo, a Danilo cesto igra i na stoperu. Bitno je videti planira li se igrati sa cetiri ili tri nazad. Stoper poput Pau Toresa je obavezan mozda cak jos jedan pored njega.
Veznom redu ostaju Pogba, Lokateli, Mireti, Fadjoli, Rabiou treba dati nov ugovor i Rovela se vraca sa pozajmice. Treba prodati sve ove igrace sto su po pozajmicama, neki imaju obavezan otkup, a neki ne. Tu su Kulusevski, Mekini, Zakaria, Arturo Melo kog niko nece verovatno.
Juve je ili vec trigerovao otkup ugovora Kina ili je dogovorio to tkd u napadu su Vlah, Milik i Kin sto je top. Produziti Di Mariu za jednu godinu, na krilima da budu: on, Kijeza, Kostic i Illing Jr.
Sve u svemu bio bih zadovoljan da dodju: Mazarui, Grimaldo i Tores plus eventualno neko za rotaciju, ubacice sigurno neke iz Next Gen ekipe i tjt.
Radlirez88

Postby Tileoleo » 06 May 2023, 14:09

Ух Грималдо би био баш добро решење јер је годинама добар у Бенфици, поготово ове сезоне. Могао би брзо да замени Алекс Сандра. Још може да дође за џабе јер му истиче уговор.

Не знам, тај везни ред Јувентуса са Погбом, Локателијем и Рабиом (иако је ове сезоне доста бољи него претходних) ми се баш не допада. Пре свега ту мислим на Погбу који је у Јувентусу наставио исту традицију као и у Манчестеру где веже две добре текме па га нема 10 текми што због повреда што због курцобоље. Мирети и Фађоли су млади, вреди их чекати. Ал опет ми делује да им ту треба неко креативније решење.

Напад је добар али ће Влаховић морати боље следеће сезоне, мада верујем да би и он био бољи кад би иза леђа имао неког играча који ће да му даје лопте у простор као што има Костића и Ди Марију са стране. Можда Кјеза то може да буде.
Tileoleo

Postby Radonjaa » 06 May 2023, 14:14

Leao izašao zbog povrede, jebeno
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby fontaneros » 06 May 2023, 18:34

Murinjo izgleda misli da ce uzeti LE posto tankuje ligu

Opasno se kocka
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Grande Alessandro » 06 May 2023, 20:08

@Tileoleo

Kao sto je napisao Radlirez, prvo da vidimo ko ce biti trener...mislim da ce to dosta zavisiti od rezultata u LE i plasmana u LS za sledecu sezonu, koji je sad nesto sigurniji posle vracanja onih 15 bodova...

Ono sto je sigurno, trazice se bar jedan stoper, a mozda i dva. Ja bih licno voleo da Ruganija i Bonucija vise ne gledam i da se dovedu dva bolja stopera. Bremer, Danilo i Gati ce verovatno biti tu...
Takodje, sigurno ce se dovesti bar jedan bek i verovatno vratiti Kambijaso. Od trojje Kvadrado, Sandro i De Siljo, ce ostati sigurno jedan igrac, a verovatno i dvojica...mada bih ja opet svu trojicu pustio...

Sto se sredine tice, tu ce dosta zavisiti od ostanka Rabioa i situacije oko Pogbe. Ako ostanu obojica i jos vrate Rovelu, nece tu biti mnogo prostora...jer su tu Lokateli, Fadjoli i Mireti, koji su po meni sigurni...tako da ja tu vidim prostor za jos jednog igraca pride, mada je pitanje sta ce biti sa Arturom i Zakariom.

U napadu, Kina moramo da otkupimo, za Milika je odluceno da ostaje, Kjeza i Kostic su mi sigurni, a verujem da ce i Di Marija ostati.
Ostanak Vlahovica ce zavisiti i od trenera i od interesovanja drugih klubova.
Tu je i mladi Sole, kao i Iling, ali mislim da ce obojica na pozajmicu...mozda samo jedan ostane...

Zakljzcak, najvise ce probema biti u odbrani...moje misljenje...
Inace, postoji prica i oko Man. Utd-a i Scesnog, tako da ni to nije iskljuceno...
Grande Alessandro

Postby Cvele » 06 May 2023, 20:10

Kakav je odnos Alegrija i Vlahovića, šta se piše?
Cvele

Postby Pit Bull » 06 May 2023, 20:22

Hudini jesi ziv?

Nije fora samo kritikovati kad se gubi. :biggrin: :biggrin:
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Grande Alessandro » 07 May 2023, 12:41

Cvele, ništa konkreteno...više se nagađa po minutaži koju Vlahović dobija, mada se usput konstatuje da ima i povrede...
Grande Alessandro

Postby Houdini » 07 May 2023, 12:57

Pit Bull wrote:Hudini jesi ziv?

Nije fora samo kritikovati kad se gubi. :biggrin: :biggrin:

Živ sam, ali ništa epohalno nije urađeno..

Dobili smo Romu bez par vrlo bitnih igrača.. I dalje smo igrački najbolja ekipa koja juri mesto u LŠ i sa boljim trenerom bi se sada jurili sa Napolijem..

Recimo Alegri rešava Atalantu sa Fagiolijom u veznom redu i ovim mladim levim bekom..
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Veljkona22 » 07 May 2023, 13:34

Prošlu tekmu mu Dući da gol i on umesto da ga stavi u prvih 11 on ga pusti sa klupe... Srećon ga metnuo Vlahović. Ovo će mu dodatno povećati samopouzdanje.
Mikisha wrote:Helikopter iznad Zr upravo.

pikanterije wrote:Obeliks idi nadji Asteriksa.

pikanterije wrote:Sad ce i Leo bice komplet lepinja na prolece
Veljkona22

Postby Vasilije 1980 » 07 May 2023, 14:34

AS Roma are closing in on deal to sign Houssem Aouar as free agent. There’s an agreement in principle, waiting on contract to be signed in the next days.

Fabricio Romano.
Vasilije 1980

Postby fontaneros » 07 May 2023, 19:52

Krenula Verona jako, ovo ako bi dobili...

Mada bi bilo steta i da Lece ispadne
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Grande Alessandro » 07 May 2023, 20:24

Houdini wrote:Recimo Alegri rešava Atalantu sa Fagiolijom u veznom redu i ovim mladim levim bekom..

Fadjoli ima veliki potencijal...i fenomenalan karakter...
Grande Alessandro

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal