Don PSD wrote:Mihajlovic izbacio Ljajica iz reprezentacije zbog toga sto nije pevao himnu... Nemam komentar zaista...
Ja se potpuno slazem sa Mihajlovicem. Ako je rekao da himna mora da se peva, onda svi koji to ne rade moraju da snose posledice inace se rusi selektorov autoritet.
O pravilu da svi moraju da pevaju himnu jos i mozemo raspravljati.
VMJunior wrote:The Don Killuminati wrote:Za sta mlad? Za zenidbu mozda, al za to sam i ja mlad. To se jos jedino kod nas gleda da neko sa 21 godinom je mlad sportista.
Ma jok i nije mlad sa 21 godinom.To je bre tek pocetak karijere,ima jos 15 godina da igra fudbal.
Moze on da igra jos i 20 godina, nije ovo izreceno u tom kontekstu. Vec kod nas je talentovan igrac do 24-25 godina, pa tako ako neko ko je proglasen za ogromnog talenta u svojim ranim dvadesetim ne igra ili ne igra na ocekivanom nivou mi kazemo ima vremena, mlad je, bice on svetska klasa.
Ti veliki svetski talenti, kako je kod nas proglasavan Ljajic, vec sa 19-20 godina igraju ozbiljne uloge u svojim timovima. Da ne idemo dalje od nasih igraca i Fiorentine, vidi gde je JoJo i koliko znaci za Fioru, a vidi gde je Ljajic.