Totenhem izvisio i za Fonseku Ljudi nisu uspeli da dovedu bukvalno šestu opciju, a sedma je mučeni Gatuzo To je taj klub za koji se otimaju treneri i tim kvaliteta Bajern Minhena. Kako su ispali glupi i jadni.
Pitanje koliko je greška čelnika zbog Fonseke jer, koliko sam upućen, administrativni problemi se isprečili između Fonseke i Totenhema. Što ne amnestira koliko je teško naći kompromis i dogovor sa Levijem koji u svetu fudbala važi za tvrdokorog pregovarača.
Какав посао ради Керик у Бороу ове сезоне. Након светског су дали још јачи гас, од 13 мечева имају 10 победа и ево боре се озбиљно и за директан пласман у ПЛ. На руку им иде и данашњи кикс Шефилда. Чуба Акпом из Арсенала гура Боро, 19 голова за сада, најбољи стрелац лиге.
Али Керик ми је звучнији успех направио јер му је ово први клуб и ту је тек од краја октобра док је Компани већ накупио три године искуства као тренер.
Нил Ворнок неки дан преузео Хадерсфилд да проба да их спасе од испадања.
Добро гура и Блекбурн са Томасоном, флертују са плеј офом. Годинама ишчекујем да се ПЛ врати на увек неугодни Ивуд парк.
Dugo sam čekao da se premijerligaška lopta ponovo zakotrlja na "Eland Roudu", ove sezone smo dočekali i Notingemov "Siti Graund", sledeća destinacija je čuveni "Ivud Park".