Hajzenberg wrote:djukinjo wrote:Mrzelo me da sam tipujem pa sam kopirao predvidjanje Hajza za grupe i rezulatate prvog kola od Tileoleo

Loše si prepis'o

ARG i FRA će se pre naći međusobno u osmini a za šta su šanse 50% nego što će snage odmeriti u finalu, ako prođu grupe za početak

nešto sam se preračunao

Argentina predvođena Mesijem je jedan sklop mentalnih luzera i ništa više drugo. Oni su se decenijama mučili da osvoje i prvenstvo svog kontinenta a kamoli nešto više drugo.
Sreća moja te prva dva dana pogodih tri očigledne pobede favorita i remi USA-WAL pa uzeh neku lovu na kladži a ovo interno tipovanje tačnih rezultata mi nešto i ne ide od ruke.
Dobro si ipak Đukinjo prepisao

fine i neke solidne pare sam uložio da će to biti finale a još finije i masnije ću podići. Koliko je ljudi (ne samo ovde na forumu) tipovalo na ARG-BRA a to je faktički bilo nemoguće ako se dalo pretpostaviti da će oba tima svoje grupe osvojiti. I dobro je što ih ''popljuvah'' posle prvog kola, obično posle bacanja ''pegle'' krene nabolje
Bar se malo izvadih i na našem internom klađenju, nisam stigao da tipujem mislim od četvrtfinala pa nadalje a ne bi ništa epohalno ni promenilo. Nzm ko će osvojiti titulu, napisao sam Argentina, al' ipak se na to kladiti neću

dosta je i ovo...