Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja SP u Fudbalu Katar 2022.

Grupa G (Brazil, Srbija, Švajcarska, Kamerun)

Које репрезентације пролазе групу?

Бразил
70
48%
Србија
48
33%
Швајцарска
25
17%
Камерун
3
2%

Total votes : 146

Re: Grupa G (Brazil, Srbija, Švajcarska, Kamerun)

Postby Bogisa91 » 04 Dec 2022, 10:08

Nedimovic sigurno ne odlučuje a Piksi ima dobar odnos sa onim ko odlučuje. Dok je tako biće selektor osim ako ne želi sam.
Bogisa91

Postby Cvele » 04 Dec 2022, 10:13

Bogisa91 wrote:Nedimovic sigurno ne odlučuje a Piksi ima dobar odnos sa onim ko odlučuje. Dok je tako biće selektor osim ako ne želi sam.

Zasto je onda onaj koji odlucuje uopste gurnuo Nedimovica u pricu?
Cvele

Postby Starks » 04 Dec 2022, 10:32

Gerzovo wrote:Starks, šta si ti očekivao od ove reprezentacije na SP?
S neke realne i objektivne fudbalske strane, a ne sa strane hajpa i euforije, da ćemo po medalju krenuti.

Osminu finala, skladno sa postojećim kvalitetom igrača.

Četvrtfinale bi bilo značajan uspjeh koji bi se pamtio i prepričavao generacijama.

0-1-2 uz 5:8 gol razliku je debakl za koji neko mora da odgovara.
There's a lot of ways to play any game. I play mine on the house percentages.
Starks

Postby Demokratski rob » 04 Dec 2022, 10:39

Piksi bi morao da ostane jer je pokazao sposobnost u kvalama i LN. Na ovom SP je pokazao mnogo slabosti, možda je i poleteo, a morao bi da izvuče pouke. Ne može se bez ozbiljnih pomoćnika i ne može se insistirati na jednom planu igre bez ikakvih adaptacija i bez plana B.

Ja bih voleo da objasni:

1. Kako je njegova preterana alibi kuknjava na povrede objasnila raspad odbrane.?
2. Koji su to igrači bili povredjeni a dali bi veći doprinos odbrani?
3. Kako je uspeo da promaši baš svaku od svih 15 izmena u tri utakmice?
4. Zbog čega Radonjić nije menjao povredjenog i vidno umornog Kostića nego je morao na desnu stranu umesto Živkovića?
5. Zbog čega je povredjeni Mitrović igrao protiv Brazila?
6. Zbog čega nije poveo Uroševića kao najboljeg levog beka?

Осећања увек прођу, љубав према Звезди никада.
Demokratski rob

Postby grobar_Zvornik » 04 Dec 2022, 10:56

Zlaja wrote:Najveća pobeda Piksija je ta što niko ne priča više o 6 primljenih golova protiv Kameruna i Švajcarske, o tome da smo vodili u obe utakmice, koliko smo udaraca dopuštali i kako smo primali golove, kako smo trčali i šta su izmene donosile.

Sa jedne strane meni neshvatljiva fascinacija nekog Bogdanovića, koji igra ulogu random lika sa pijace ili iz kladionice, gde se na kraju izvlači zaključak da su jutjuberi i žene krivci za sve.

Ako je to što narod želi, onda je jedini neuspeh što se nismo pobili sa Džakom i Šaćirijem.

O fudbalu je retko ko i priča danas na TV ili piše za neki portal ili novine.

Слабо се вала говори и о 29. мјесту.
Ако је то наш максимум онда заиста или смо сви ми колективно луди и идиоти или је Пикси заиста чаробњак, а овај тим раме уз раме са Катаром и иза велесиле Саудијске Арабије. Нема треће.

Ако си ироничан, не замјери на наредним редовима, јер сам упао у тај бунар.

Богдановић је само рекао оно што највећи број људи мисли и може му се оспоравати начин, каријера, познавање фудбалске игре, али истина изречена не би требала. Мјесецима се потенцирала та атмосфера у репрезентацији како некакав покретачки основ, а хотел у којем је селекција смјештена претворен у јавну кућу са све старлетама, женама, дјевојкама, јутјуберима, пјеваљкама.

Да се не враћам о оној да ће увијек играти најспремнији.
Па селектор на крају сам констатује како су му играла 3 повријеђена играча.

И мноштво других примјера гдје је испао контрадикторан.
Шлаг на све је она конференција уочи првенства " не морамо ништа... "
С таквим ставом се не иде на велико такмичење. Једноставно, не иде.

И већ сам писао, нек остане Пикси и даље ту. У неким стварима донио је напредак. Уз то боље он, него да највећи олош у српском фудбалу попут Звездана Терзића постане бог и батина и да нам се не би десило да лажни тренер Дејан Станковић сједне на ту клупу.
Квалификације за ЕП уопште нису релевантне. Добили смо најлакшу групу у својој историји. Дакле ту групу би и Љубе Тумбаковић прошао. А Пиксију омогућити да видимо шта може екипа на ЕП. Ако и ту испаднемо у групи, онда довиђења и пријатно. Вељка Пауновића довести и омогућити да ради у миру.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby ИлићКапитен22 » 04 Dec 2022, 10:56

licimur wrote:Gotov je...

Да ће вас бар Терзић добро наградити.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby rabesandratana » 04 Dec 2022, 11:04

Zlaja wrote:Najveća pobeda Piksija je ta što niko ne priča više o 6 primljenih golova protiv Kameruna i Švajcarske, o tome da smo vodili u obe utakmice, koliko smo udaraca dopuštali i kako smo primali golove, kako smo trčali i šta su izmene donosile.

Sa jedne strane meni neshvatljiva fascinacija nekog Bogdanovića, koji igra ulogu random lika sa pijace ili iz kladionice, gde se na kraju izvlači zaključak da su jutjuberi i žene krivci za sve.

Ako je to što narod želi, onda je jedini neuspeh što se nismo pobili sa Džakom i Šaćirijem.

O fudbalu je retko ko i priča danas na TV ili piše za neki portal ili novine.

Golden Warrior wrote:Piksi je bas podbacio na prvenstvu sa neke takticke strane ali sta zameriti coveku pored ovih govana u savezu i generalno celokupne javnosti?

Dok se ne iscisti ta gomila kriminogenata mi nikad necemo napraviti neki rezultat.

Uvek ista prica i bacanje klipova u tockove.
Vucicu pederu ne damo ti titulu !

Dacha
Deda
NBG
Cuburac i cerka
Dexi
Angus Young
Don i kum
Jedno ime
Chinaski
rabesandratana

Postby fontaneros » 04 Dec 2022, 11:11

Vidim da se njih 5-6 ne vraca sa ekipom

Koliko je to tuzno, pa otisli ste zajedno, vratite se zajedno

Sad ce mrtva Viola da se digne na tabeli, ako Bleki dodje 2 dana ranije

Ili onaj nesrecnik Racic...
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Malkovic » 04 Dec 2022, 11:12

Tadiću se mora malo po malo smanjivati uloga, jer će potencijalno na EP imati 35 godina. On ni u svojim najboljim danima nije bio neko ko je sposoban da igra odbranu, a tada ćemo ga trpeti jer nemamo boljeg kreativca. Budemo li došli na to da opet igramo sa njim, Mitrom i Vlahovićem napred koji su u odbrani minus igrači, to pozadi neće pokrpiti Kazemiro i Kante

Мораће да се мења улога Тадића али и Костића, пошто је његов највећи квалитет брзина којом напада шеснаестерац а он свкако неће бити ништа бржи него што је (био). Због тога се неке ствари морају променити, хтели не хтели. Због тога и не желим бити у кожи наредног или актуелног селектора јер ће му селекција бити отежана, сигурно тежа него у овом циклусу. Изгубиће неке ударне игле али има на кога и да се ослони.

Можда је то и добро јер ова игра, са овом селекцијом играча, што смо виђали на СП нас неће извести из групе ни на ЕП-у. Камиказе стил који не успева на турниру.
Данас пламсаш само од крви најбољих
што су мачу дали своја тела справна;
блештећи у духу и у чистој вољи,
божанствена света земљо Православна
Malkovic

Postby licimur » 04 Dec 2022, 11:15

ИлићКапитен22 wrote:
licimur wrote:Gotov je...

Да ће вас бар Терзић добро наградити.

Nema meni vece nagrade od jos 5 godinica vracanja stvari na svoje mesto... :okk:
ko vas jebo godinama ...
licimur

Postby licimur » 04 Dec 2022, 11:17

Ovo sto neko napisa... Trpeti 2 spica, Ducu i SMSa ne moze ni jedna jedina ekipa na svetu a da ne bude suplja kao sir...
ko vas jebo godinama ...
licimur

Postby Inzaghi » 04 Dec 2022, 11:18

Opravdava se nadimak. Samo je pitanje kada ce iskociti iz one lazne objektivnosti :laugh:

Piksi ne daj se govnima. Bjekovicu nja nja nja
"да једна мала група људи није хтела да одустане..."
Inzaghi

Postby Zlaja » 04 Dec 2022, 11:19

Ja se izvinjavam, ali ne vidim nikakvu povezanost između saveza, javnosti, jutjubera, žena... i ona 2 primljena gola protiv Kameruna i 1 protiv Švajcarske gde pri vođstvu pola odbrane pravi ofsajd zamku a trener i druga polovina ne zna šta se radi.

Isti savez, iste žene, isti odnosi, isti igrači, sve je isto bilo i u kvalifikacijama za SP i u ligi nacija.

Ti igrači imaju te iste žene i u svojim klubovima i saigrače sa kojima su u lošijim ili nikakvim odnosima.

Isti ti igrači su sudionici u socijalnim promocijama prethodne 4 godine, kako u klubu i u reprezentaciji, tako i privatno.

Ja iskreno ne vidim šta je to drugačije od spoljnih uticaja što se moglo dogoditi u ove 3 nedelje, a što se ne dešava ostalim reprezentacijama, ili što se nije dešavalo u ovom ciklusu ranije.

Mene više interesuje forma igrača, njihova priprema, njihovi zadaci, njihov odnos prema igri, saigračima, trenerima, poslu trenera i pomoćnika, koliko je bilo iskrenosti o stanju povreda, fizičke spreme...

Pa kad se to odradi na RTS, Žurnalu, Sport klubu, neka pink, informer i alo pišu o tome ko koga prati na instagramu, ko je u koliko sati koga lajkovao, čiju je devojku ko oženio...

Ovako mi se čini da se sve pretvorilo u žutu štampu i da smo po tome jedinstveni na svetu.
Zlaja

Postby medjutim » 04 Dec 2022, 11:25

'ajde reprezentacija, nego počinjem da sumnjam da je i ovde na kvorumu neko nagnao nečiju ženu..
Sačuvaj me bože srpskog junaštva, hrvatske kulture i legendi Partizana
medjutim

Postby Ćoba » 04 Dec 2022, 11:37

Znam da nije za ovu temu ali nešto razmišljam ovo je najgora sportska godina od kako ja pratim sport. Bukvalno smo u svim sportovima popušili. Jedino odbojkašice popravljaju utisak.
Ćoba

PreviousNext

Return to SP u Fudbalu Katar 2022.