Zlaja wrote:Najveća pobeda Piksija je ta što niko ne priča više o 6 primljenih golova protiv Kameruna i Švajcarske, o tome da smo vodili u obe utakmice, koliko smo udaraca dopuštali i kako smo primali golove, kako smo trčali i šta su izmene donosile.
Sa jedne strane meni neshvatljiva fascinacija nekog Bogdanovića, koji igra ulogu random lika sa pijace ili iz kladionice, gde se na kraju izvlači zaključak da su jutjuberi i žene krivci za sve.
Ako je to što narod želi, onda je jedini neuspeh što se nismo pobili sa Džakom i Šaćirijem.
O fudbalu je retko ko i priča danas na TV ili piše za neki portal ili novine.
Слабо се вала говори и о 29. мјесту.
Ако је то наш максимум онда заиста или смо сви ми колективно луди и идиоти или је Пикси заиста чаробњак, а овај тим раме уз раме са Катаром и иза велесиле Саудијске Арабије. Нема треће.
Ако си ироничан, не замјери на наредним редовима, јер сам упао у тај бунар.
Богдановић је само рекао оно што највећи број људи мисли и може му се оспоравати начин, каријера, познавање фудбалске игре, али истина изречена не би требала. Мјесецима се потенцирала та атмосфера у репрезентацији како некакав покретачки основ, а хотел у којем је селекција смјештена претворен у јавну кућу са све старлетама, женама, дјевојкама, јутјуберима, пјеваљкама.
Да се не враћам о оној да ће увијек играти најспремнији.
Па селектор на крају сам констатује како су му играла 3 повријеђена играча.
И мноштво других примјера гдје је испао контрадикторан.
Шлаг на све је она конференција уочи првенства " не морамо ништа... "
С таквим ставом се не иде на велико такмичење. Једноставно, не иде.
И већ сам писао, нек остане Пикси и даље ту. У неким стварима донио је напредак. Уз то боље он, него да највећи олош у српском фудбалу попут Звездана Терзића постане бог и батина и да нам се не би десило да лажни тренер Дејан Станковић сједне на ту клупу.
Квалификације за ЕП уопште нису релевантне. Добили смо најлакшу групу у својој историји. Дакле ту групу би и Љубе Тумбаковић прошао. А Пиксију омогућити да видимо шта може екипа на ЕП. Ако и ту испаднемо у групи, онда довиђења и пријатно. Вељка Пауновића довести и омогућити да ради у миру.