I zauvek je najuren nakon mesec dana. Tralalatović.
Aktuelni vicešampion sveta je kao trener radio samo u hrvatskoj, albanskoj, saudijskoj i emiratskoj ligi.
Baš smo postavili pitanje na lajvu. Da li bi najveći svetski treneri uspeli ovako da utegnu Saudijce... rekao bih da ne. Za ovako nešto je potrebno veliko trenersko znanje, ali i poznavanje mentaliteta. I jako je bitna stvar što ih je Renar vodio i u kvalifikacijama, za razliku od metoda "odvede nas anonimus, pa mi dovedemo veliko ime 6 meseci pre prvenstva" ili "odvede nas odličan trener, pa se posvađamo oko igrača, priprema i para, pa ga zamenimo nekim tezgarošem".
MT, bila je iznenađenje zbog slabosti američkog tima, ne snage engleskog. FIlm "Utakmica njihovih života". Praktično je to bila reprezentacija Sent Luisa, ne SAD-a, uz nekog špica sa Haitija kojeg su uvezli samo za taj turnir i koji je na kraju presudio Englezima.
Što se Alžira tiče, tu je pitanje da li govorimo o očekivanjima pre meča ili o objektnivnom fudbalskom kvalitetu. Rabah Mađer je sam bio veći igrač od čitave saudijske reprezentacije, samo što se to do utakmice sa Nemačkom nije znalo.

A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.