Tegi wrote:Najiritantniji momenat Pinkovih prenosa je bilo puštanje reklame nakon svakog gola. gde Kežman ili Ševčenko daju gol, pređu na mali ekran i bez tona gledaš ih kako se raduju, a na velikom ekranu završi Nenad Jezdić kako donosi gajbu piva kumovima koji na to uskliknu "To, Lave!".
bwa wrote:Micko Talijan
СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Гроф Тинторето wrote:Jedna od gotivnijih ekipa pocetkom dvadesetog veka je bila La Korunja koja je sokirala tim Milana sa slike.
Mislio sam da ce osvojiti te sezone
Domingoo wrote:Uh ja sa tog SP pamtim samo album sa slicicama radio prenos Jugoslavija Iran iz komsijinog juga floride i jedno veliko razocarenje koje tada nisam bas razumeo a otelotvorilo se kasnije u cuvenoj recenici "JOS SE TRESE"..
Tada sam imao 8 godina fudbal sam igrao ali ga nisam razumeo niti gledao , bilo je leto secam se da smo nas par otisli sa stapovima ispod ulice na reku da pecamo kad smo se vratili sa pecanja videli smo nase roditelje komsije i rodbinu sa snuzdenim licima potpuno razocarani , kasnije sam shvatio da se tog dana tresla cuvena Mijatova precka.
Tileoleo wrote:https://footballia.net/
Вероватно знате али ајде да окачим. На овом сајту постоји милијарду мечева из прошлости које можете да гледате за џ када се региструјете. Буквално који год меч вам падне на памет.
Return to Svetski i evropski fudbal
Users browsing this forum: Bojanns and 1 guest