John Schneider wrote:Juce Eaglesi i Saintsi napravili trejd tako da sada i jedni i drugi imaju po dva pika od 15 do 19 pika.
Realno nikad salbija generacija za top 10 i retko jaka generacija za drugu, trecu rundu.
Ja prakticno na svaka 2,3 dana promenim misljenje sta bi moji trebalo da urade sa ovim 9-im pikom.
Juce Tony Pauline rekao da je vrlo moguce da Cross kao treci OT ode pre 7-og pika Giantsa. To bi povecalo sanse da Thibodeaux padne do nas, ali cak i da padne meni je on klasican 4-3 DE i ja ne znam sta bi on igrao u ovoj nasoj novoj semi.
Mnogi ovi klinci sto gledaju i analiziraju video po ceo dan se napalili na Ridera za nas a meni se Koral svidja mnogo vise. I mislim da ce se i Snajderu vise dopasti. Kerolovi tipovi su Piket i Rider.
Trenutno sam u fazonu, ako ovi moji znaju kako bi koristili Kejvona u 3-4 da je on jedini igrac kog treba da uzmu ako padne do naseg pika, u svakom drugom scenariju trade back. Chargersi su mi potencijalni partner, mada i Sejntsi bi mogli da se penju za QB-a. Ali ja vise mislim da su oni napravili ovaj trejd da bi uzeli i QB i WR a ne da bi iskoristili ta dva pika da trejduju u napred i uzmu samo QB-a.
Users browsing this forum: No registered users and 7 guests