Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Fudbalska Reprezentacija Srbije

Postby Stefanm992 » 13 Feb 2022, 17:03

ja se nadam da ne dobijemo grupu kao 2006te npr. koja je maltene neprolazna , za ponavljanje grupa 2018te ili 2010-te sam itekako za
Stefanm992

Postby Dylam Dop » 13 Feb 2022, 17:07

Baxter Stockman wrote:
Ovo ko grb za neku partiju :lollol:

I Sveti Nikola font :laugh:

Vesićeva partija. Ugurao je ženu u FSS i ona sad vedri i oblači reprezentaciju/nad reprezentacijom.

https://www.instagram.com/g_o_s_p_o_dz_a/

Vrlo dizajnerski "inventivna" i stilizovana gospoDŽa, ne? :teacher:
Dylam Dop
Guest

Postby veljkos161 » 24 Feb 2022, 01:06

Tadić ce u vreme Mundijala napuniti 34 godine.
Očekujete li da se povuče posle turnira?
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby Radonjaa » 24 Feb 2022, 01:43

Tadić je (čini mi se) 2019. potpisao sedmogodišnji ugovor sa Ajaksom, po kome je trebalo da igra do ljeta 2023, a nakon toga odmah da ,,uskoči'' da bude trener u njihovoj akademiji (do 2026.), tj da završi igračku karijeru na ljeto '23. Tad je bilo realno da se povuče nakon Katara, tj da ne učestvuje u ciklusu za EP 2024. U međuvremenu je valjda dogovoreno da igra za njih do ljeta 2024, tako da bi eventualnim nastupom na EP mogao da završi i reprezentativnu i igračku karijeru. Pretpostavljam da će zavisiti od više faktora, (povrede, konkurencija, forma, a i stara dobra atmosfera u ekipi :biggrin:), ali mi iz ove perspektive ima smisla da planira da nastup na EP bude šlag na tortu.
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby Old school » 24 Feb 2022, 10:35

Tadić, Vlahović, Mitrović...se nalaze u ozbiljnim formama već duže vreme i vrede mnogo više nego što njihove trenutne cene na fudbalskom tržištu to pokazuju ali to je već neki drugi fenomen o kome sam par puta pisao.
Naša reprezentacije mora opravdati trenutni kvalitet i sve ispod 1/4 na SP bi po meni bio neuspeh.
Razni Velsevi, Islandi su postizali zapažene rezultate na SP i EP, konačno imamo i trenera koji za da ih motiviše.
"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida." S.Frojd
Old school

Postby Baxter Stockman » 24 Feb 2022, 11:09

Moram da priznam da mi je zanimljiv narativ navijača reprezentacije koja je poslednji put videla eliminacije u prošlom veku da je sve ispod 1/4 SP neuspeh.
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Hajzenberg » 24 Feb 2022, 13:12

A mogu da nam zapadnu Brazil i Nemačka iz prva dva šešira :lollol:
Hajzenberg

Postby Baxter Stockman » 24 Feb 2022, 13:14

Ili Argentina i Nemačka.

Sačekajte grupe pa ćemo da pričamo o dometima.
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Hajzenberg » 24 Feb 2022, 13:40

Naravno, prvo skoči pa reci hop. Od žreba mnogo toga zavisi, setimo se samo 2006 g. a '10 i '18 je bila već druga priča, grupe koje su mogle a možda i morale da se prođu.

Imamo kvalitet, atmosferu, imamo sve neophodno da se konačno prođe neka grupa na nekom takmičenju, čekamo samo to izvlačenje i imamo nadu da ne bude neka ubitačna kombinacija iz prva dva ćupa.

Dobra igra, da ne ''skinu gaće'', da se bore jako i do kraja, pa ako to bude dovoljno za 1/8 finalu puna kapa. A tamo može biti i Francuska rival primera radi a može i neki Peru ili Japan, lupam primer. Eliminacije su posebna priča pa ne možemo sad decidno tvrditi šta je uspeh, osmina, četvrtfinale ili nešto treće. Da se prođe grupa pa da vidimo ali žreb i samo žreb pre svega.
Hajzenberg

Postby Olimp » 24 Feb 2022, 20:29

Veca je sansa da cemo izvuci jako tese rivale iz prva 2 sešira nego da necemo.
Eh da nam je Katar.
Olimp

Postby Stefanm992 » 24 Feb 2022, 22:07

po meni Portugal je u top 5 na svetu , ako smo njih roknuli u gostima , sto ne bi mogli protiv bilo koga da igramo
Stefanm992

Postby Old school » 25 Feb 2022, 10:29

Baxter Stockman wrote:Moram da priznam da mi je zanimljiv narativ navijača reprezentacije koja je poslednji put videla eliminacije u prošlom veku da je sve ispod 1/4 SP neuspeh.

Eliminacije sam poslednji put video upravo kada je tvoj avatar dao čuveni gol protiv Španije za 2:1.
Ispadanje od Argentine na penale nikad nisam prežalio, to je bio dan nac. žalosti u bivšoj SFRJ.

Nema tu ništa zanimljivo. Da budem banalan i uprostim misao. Ako mogu neki Vels, Island i sl. reprezentativne velesile da ode na SP i pomrse mnogima konce sa ekipama čiju okosnicu čine fudbaleri B i C klase evropskog fudbala smatram da bi sve ispod 1/4 SP bio neuspeh za rep. sa trenutnim potencijalom kao što je Srbija.
Naravno, moraju i neke kockice da se poslože da ne dobijemo neku smrt grupu ili top rep. do 1/4 ali i u takvim okolnostima bi morali da se pokažemo.
Imamo top 3 fudbalera koja brat bratu vrede 200M i sva trojica su napadači. Takođe imamo solidnu odbranu, krilne pozicije pa i sredinu.
Avatar je sve lepo posložio, uneo samopouzdanje i dozu fudbalske drskosti. To nam je falilo još od vremena Radomira.
"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida." S.Frojd
Old school

Postby Olimp » 25 Feb 2022, 20:31

Ako je naša odbrana solidna kakve su loše.
Da prođemo grupu mega uspjeh.
Olimp

Postby NEDJA » 25 Feb 2022, 23:16

Bas tako Hajz. Za veliki rezultat pored sjajne igre, atmosfere i hemije najbitniji je zreb. Vraticu se hronoloski na put malih reprezentacija do 1/2 SP. Bugarska 1994. u 1/8 bila bolja od Meksika na penale pa u 1/4 od svetskih prvaka Nemaca sto je ogroman podvig ali Nemci daleko slabiji nego 1990. Svedska na istom turniru u 1/8 izbacila Saudijsku Arabiju pa u 1/4 na penale tada odlicnu Rumuniju sa Hadzijem. Hrvati 1998. u 1/8 izbacili tada omatorele i daleko slabije Rumune i u 1/4 Nemce koje smo mi ispustili u grupi i Meksikanci u 1/8. Mondijal 2002. je obilovao ogromnim iznenadjenjima. Najveci podvig je napravila Juzna Koreja jer je na putu do 1/2 izbacila dve mocne reprezentacije, Italiju i Spaniju ali su oba puta bile brutalne kradje. Na istom SP Turska stigla do 1/2 preko Japana i Senegala. Na SP 2006. iako nije top velesila i ako se obrukala 2002. nije uopste iznenadjenje sto je Portugal stigao do 1/2 preko Holandije i Engleske. Na SP 2010. Urugvaju se otvorio zreb a lako je moglo i Srbiji, i do 1/2 su stigli preko J.Koreje i Gane. U Brazilu 2014. nije bilo nikakvog iznenadjenja, u zavrsnici Nemacka, Argentina, Brazil i Holandija. U Rusiji Hrvati stigli do 1/2 preko Danske i Rusije posle penala a cak su otisli i korak dalje preko Engleza. Takodje i Belgija koja nema neku tradiciju je stigla do 1/2 ali to svakako nije bilo iznenadjenje. Znaci za top rezultat, za najveci uspeh naseg fudbala i plasman u 1/2 mora mnogo kockica da se slozi. Prvo povoljan zreb, hrabra i kvalitetna igra cak i iznad realnih mogucnosti, sportska sreca koja je pre svega potrebna ako se stigne do penala. Jedva cekam da vidim koliko mozemo
Od prvog casa zivota svog
od trena kada sam ugled'o dan
u glavi se mojoj misao radja
da zivim za Partizan

Na kraju sveta da igra Partizan
on nece nikada ostati sam
i svako ce od nas ponosno reci
za njega zivot cu da dam
racunajte na nas
NEDJA

Postby Sezione » 25 Feb 2022, 23:29

Ti pricas o zrebu u nokaut fazi koji svakako dosta znaci ali nama je ovde prvenstveno problem u zrebu u grupi, smesi nam se neka koska od grupe

Na jednu utakmicu u nokautu mozemo da se pobijemo sa apsolutno svakom reprezentacijom na svetu
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja