Sad bi lepo išlo da se objavi goatova slika u Junajtedovom dresu, a ispod Kreangin upis gde ga naziva govedom

Biće ovo bitka Čelsija i Sitija za titulu.
Junajted je tu negde po kvalitetu tima, ali po kvalitetu trenera je razlika ekvivalentna razlici izmedju Premijer lige i norveškog prvenstva.
Čak i pored onolike sreće koju ima, a koja se graniči sa onostranim, neće imati nikakve šanse za titulu.
Eventualno Liverpul može da se priključi. Povratak Van Dajka je za njih povratak motora u auto, a sada je i dopunjen Konateom.
Čelsi

Kakva pijaca ...
Na, do automatizma, sinhronizovan i zategnut tim, oni su doveli Lukakua i briljantnog Saula, a uz to uspeli da za ozbiljne pare prodaju igrače koji ne bi imali minutažu.
Kapa dole, nemaju slabu tačku. Čak i ono što bi delovalo slabim tačkama, a to je štoperski trio Aspilikueta, Ridiger, Kristensen, je potpuno zaštićeno trenerskom genijalnošću Tomasa Tuhela i zidom ispred odbrane, oličenog u Kanteu, Kovačiću, Žoržinju, a sada i Saulu.
Sam Romelu će, pored golova, doneti i veliko širenje prostora za Vernera, Haverca i Maunta.
Čak mislim da ni Siti neće održati korak, uprkos uigranosti i širini.
Još jedna potvrda uticaja trenera.
Čelsi, koji je do dolaska Tuhela, izgledao kao metafora promašaja, odjednom, dolaskom genijalnog trenera, postaje prvak Evrope i glavni favorit za naslov Premijer lige.
Inače, kapa dole i za njega, ali i za Klopa, ljudi su u kratkom vremenskom periodu ostvarili veći uticaj na klubove nego onaj Djozep za ovolike godine i ko zna koliki puta više potrošenih para.
(Znam da je Klop došao u Liverpul manje-više u isto vreme kad i Djozep u Siti, možda polusezonu pre, ali je još pre tri godine uzeo ono što ovaj sanja, uz to igrao finale i doneo titulu koju su ovi čekali 30 godina.)
Arsenal je nešto najgore u ligi.
Tipujem da će visiti na petnaestom mestu u momentu smenjivanja Artete i spašavanja od ulaska u opasnu zonu.