Radonjaa wrote:Mislim da je jedini izuzetak koji su pravili za Amerikance taj što do 1998. nisu bili podložni testiranju osim za vrijeme takmičenja, tj nisu mogli da im banu na vrata bilo kad.
Odom se hvalio da je 2004. prevario doping kontrolu da bi igrao u Atini, tako da je sigurno moguće, ali vjerujem da su te njihove prevare više zbog marihuane i kokaina, nego zbog toga što u 2021. američki NBA košarkaši dobijaju takozvane ,,PED'', tj droge koje popravljaju performans. To je možda bilo moguće kad u NBA nije bilo stranih igrača, sad tamo igra više od 100 stranaca, ne bi to moglo da se sakrije. U košarci generalno ima manje dopinga nego u nekim drugim sportovima.
V.M. Varga wrote:Imamo i mi takvog, te mi je drago da nije uzeo medalju.
Hajzenberg wrote:Ovom bronzom smo trenutno 40.mesto u plasmanu a po broju osvojenih 25.mesto, računam ja i to da je ozbiljan podatak. Jedno zlato da uzmemo do kraja i još neku pa makar i bronzu i ima šanse da budemo među 30 u oba slučaja.
veljkos161 wrote:V.M. Varga wrote:Imamo i mi takvog, te mi je drago da nije uzeo medalju.
Bravo mentolu,upravo si izjavio da ti je drago sto Novak nije osvojio medalju za Srbiju.
Ako su vam ove reci prejake,banujte me slobodno,zabole me.
Ionako se povlacim sa ovog foruma posle zavrsetka igara.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests