Koridor wrote:Ko vas je najvise razocarao do sada, a da nije RTS?

U odnosu na prethodna očekivanja, praktično niko. Možda Silađi i Čelić koji su baš dosta podbacili u odnosu na viđeno u kvalifikacijama. Za Čelića mi je donekle jasno, debitant je, a ni sa drastično boljim vremenom u odnosu na ono koje ga je kvalifikovalo, ne bi bio blizu finala, pa se ne može pričati o nekom velikom razočaranju.
Silađi, sa druge strane, četvrti put olimpijac, poslednje takmičenje pred penziju, kad ako ne sad. Očekivao sam polufinale, ali važi što i za Čelića, nije bilo većih očekivanja.
U odnosu na viđeno, imamo za čim da žalimo. Porazi Perišić i Nikolić u džudou su bili dosta bolni, pogotovo jer se ispostavilo da ih ne bi puno dijelilo od borbe za medalje. Šteta i za ženski dubl, Kineskinje su bile ,,pečene'', dijelio bi ih jedan meč od borbe za medalje, a ne bi bile skroz bez šansi protiv Barti i Sanders. Naravno, najbolniji je poraz Mikeca i Arunovićke, i zbog toga što su ostali baš četvrti, i zbog toga što je nedostajalo jako malo. Žao mi je Zorane, odlično je pucala, valjda će biti prilike da joj se nekad vrati za ovo. Da ne ispadnem sad alav, ali volio bih da je Tijana išla na Špankinju u kasnijoj fazi turnira, kad je bila opuštenija, ko zna kakav bi bio ishod.
Za sad generalno vrlo dobar nastup našeg tima, i oni koji nisu kandidati za medalje su bili dobri u okviru trenutnih mogućnosti, prije svih plivačka štafeta, Crevar, Barna, pa i Stjepanović i Levajac. Nastupi iz kojih se vidi da nisu došli na OI kao puki turisti.