Eddie Brock wrote:Vecina ljudi to odradi samostalno. Ako je otisla ploca,ram slot ili bilo koji drugi, nova se uzima tu bas i nema opravke. Napajanje isto. Grafa tesko se popravlja, CPU ako uspe da iskrivi pinove , sam ispravis itd itd.
A i mnogo je nisko podforuum, ne vidi se od stomaka
Karelia slims wrote:Eddie Brock wrote:Vecina ljudi to odradi samostalno. Ako je otisla ploca,ram slot ili bilo koji drugi, nova se uzima tu bas i nema opravke. Napajanje isto. Grafa tesko se popravlja, CPU ako uspe da iskrivi pinove , sam ispravis itd itd.
A i mnogo je nisko podforuum, ne vidi se od stomaka
Ako se pokvario CPU, onda se on ne popravlja nego menja. Grafička može da se popravi.
Napajanje se u 100% slučajeva može popraviti, ali se ne isplati gubiti vreme, jer su napajanja jeftina. Matična se takođe popravlja, osim u slučajevima kada je fizičko oštećenje u pitanju.
U principu, Indijci i tako ti stručnjaci za tehnologiju sve popravljaju
baketa96 wrote:Ima li neko predlog za ultrawide monitor 34'', makar QHD i 75HZ do 400e. Zagledao sam se u ovaj Xiaomiev, ali malo je skuplji pa bih jos nesto da pogledam...
teglica wrote:Ja imam privilegiju da kritikujem i Ostoju
jedno ime wrote:Veliki Dule objasnio malom kariju
Buzz wrote:Dajte neki predlog za napajanje. Konfiguracija, procesor Ryzen 5 2600x, graficka GTX 1060. Budzet 50, 60e.
Return to Tehnika i tehnologija
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests