octopus wrote:Posle dugo vremena, ovog vikenda smo imali šansu da se pomerimo sa brojke 65. Mislim da nakon stonotenisera nismo imali novih članova OI tima, a taj podvig se dogodio pre tačno 14 meseci.
Neuspeh rukometašica ne boli toliko kao kiks rvača, koji će doduše imati još jedan popravni ispit. Gotovo je izvesno da nećemo imati 100+ takmičara. To i nije toliko bitno, koliko činjenica da čim počnemo da se ložimo kako imamo super jake kandidate, oni nekako odjednom nestanu. Mislim na posadu Zorić-Tomićević i Viktora Nemeša. Od dve odlične nade za zlato u Tokiju na sredini ciklusa, na kraju istog postoji realna mogućnost da oba ta predstavnika i ne vide igre. Izgubili smo i Stašu Gejo. Previše kikseva, naglih padova i malera do sada.

Ma taj broj i nije toliko važan, u Londonu smo imali rekordnih 116 pa smo prosli kao bosi po trnju sa mršave 4 medalje.
Naši glavni aduti su se već plasirali na OI, a eto upravo rvači su uz košarkaše jedini koji su ostali da su nam važni jer su kandidati za medalju i tamo. Utoliko boli današnji kiks ali šta da se radi.
Što se tiče timova fale najviše odbojkaši. Mi smo u timskima uvijek jaki. Ja racunam da vec imamo 4, jer su i basketaši 3x3 timski sport. Još ako prođu košarkaši pa da imamo 5 ro bi bilo vrhunski.
Npr. Hrvati zasad imaju samo jedan i šansu za košarkaše a što sumnjam da ce proci. A i ti jedni vaterpolisti dijelio ih je jedan penal od eliminacije.
Mislim da cemo svakako imati dobar i jak tim, evo ja bih sad potpisao da prođu košarkaši, Nemeš i Zurab, ostali ni ne moraju, ionako nece biti konkurentni tamo.