Zappa wrote:Marušić je rodjen u Beogradu ,ali Marušići su Crnogorci (ispravi me ako grešim)
Marko Baša ,otac je sa Cetinja
Bećiraj iz Peći
Vukan Savicevic
napadač Dejan Damjanovic je rodjen u Mostaru, pretpostavljam da ima neke veze sa CG (vojno lice)
Radoslav Batak ,vojvodjanski Crnogorac
Jovan Tanasijevic ,Crnogorac sa KiM
Uroš Djurdjevic
Branko Bošković
Savo Pavicevic
Vladimir Božović
A mislim da nikakve direktne veze sa CG nemaju
Marko Simic
Filip Stojkovic
Mirko Ivanic
Nikola Drinčić
Volkov
Milan Jovanovic
Nemanja Nikolic
Vladimir Rodic
Mislim da je su to svi igrači.. Više igrača rodjeno u mrskoj Srbiji nego na Cetinju igralo za Crnu Goru... Čudi me da je crnogorski savez propustio Medojevica, Ivana Lakicevica..
Čitam da crnogorski savez želi da vrati i Tedića..Mada sada je nebitno za koju srpsku državu igraju..

Da, to je manje više to, zaboravio si Janka Tumbasevića, mislim da ni on nema veze sa CG. Zanimljivo je da je i Deni Hočko Goranac iz Globočice, ali je njegova porodica u tumbanjima devedesetih završila u Crnoj Gori, gdje je i rođen.
Nisam siguran da Drinčić nema crnogorsko porijeklo, svi Drinčići koje znam su iz okoline Šavnika.
Tanasijeviću je ,,samo'' majka iz Crne Gore, on je otvoreno pričao da je igrao za CG jer mu se nije čekao poziv Srbije
Bećiraja nisam ni računao tu.
Baši je otac sa Cetinja, majka iz Trstenika. Odličan igrač, mislim da bi u nekom trenutku imao mjesta i u reprezentaciji Srbije.
Damjanoviću je otac iz sela Damjanovići kod Bijelog Polja, a čini mi se da je Dejan odrastao u Pančevu, kao što reče, vojno lice.
Jedino za Marušića i Bataka nisam siguran. Marušića ima i u centralnoj Srbiji, i u Hercegovini, i u Crnoj Gori, kaže kolega Kapiten i na Kosovu. Ipak ne vjerujem da vodi porijeklo iz CG, jer bi to crnogorski mediji svakako istakli kad je uzimao državljanstvo, a ne sjećam se da su pomenuli. Što se tiče Bataka, prezime se najviše pojavljuje u Dalmaciji i Vojvodini. U Dalmaciju su došli prije makar 300 godina iz okoline Nikšića, ali bi se tom logikom polovini Srbije moglo naći porijeklo iz CG, i obrnuto.
Nego, dok se mi zamajavamo time, ode i Tedić. Boli nas uvo.