Kreanga wrote:Nisam gledao pazljivo.
Bacio sam samo pogled u nekom trenutku.Video sam da je bilo sansi na obe strane.
Ovo nije kiks, ne moze bod na emiratima da bude kiks. Mozda je moglo da se pobedi, ali bilo je materijala da ode i na drugu strani. Pravi kiks je Sefild i to je samar koji je odvojio Siti.
Bitno je sto pre uci u novu seriju pobeda i nadati se da Pep opet zatrokira, ali tesko.
Desava se ono sto sam tupio vec - City ima autoput (mada, eto nije da su bas razbili Sove) a mi ne da ne hvatamo korak nego prosipamo bodove. Na kraju cemo svi redom iz sveg srca navijati za Liverpool kad im ovi dodju u goste
DeniBer wrote:Je l' poslušao neko izjavu Olea nakon tekme? Šta li je on čovek gledao da mi je znati. Mančester dominantan, celo vreme držali utakmicu pod kontrolom, pobeda bila već viđena...
Pa, dobro, realno smo imali vise prilika, samo je Cavani imao dva zicera. Vi ste imali onu precku i izblokiran sut (sad zaboravih ko je ono bio kad je AWB stigao da ga blokira). Ali naravno je moglo otici na obe strane
Btw. bili su statsi pre dva kola (verovatno je i dalje tako) da smo imali najvise udaraca u okvir gola. Mnogo propustamo prilike sto ce na koncu biti jedna od stvari koje ce nas kostati sanse da se uopste nadjemo u poziciji da pred kraj budemo u igri za titulu