by Felipao » 10 Jan 2021, 03:08
Ne znam kakve su nam sanse ako ovako roviti odemo na GB ali svakako vec sad jedna dobra sezona za nas. Pratio sam letos dosta sta se pise o Ramsima, pratio misljenje ljudi po socijalnim mrežama i suprotno uvrezenom misljenju sam i ovde pisao da ocekujem odlicnu OL (niko nije ocekivao nakon nedolaska novih igraca) kao i elitnu odbranu gde nije bilo govora nakon odlaska Faulera i Litltona a nasih problema sa seleri kepom. Uglavnom, sastojci su bili tu, Stejli ih je odlicno smuckao, a u napadu se videlo da su Evans i Edvards, prosloslogodisnji rukiji dobri igraci, kao i Korbet da se odlicno uklopio kod nas. Sve je to fino cucnulo i od autsajdera u diviziji stigli smo do polufinala NFC. Jedini problem koji ima ovaj tim je nedostatak jednog qb sa mudima, lidera tima, a nazalost cini mi se da nece skoro. Svakako bi bilo lepo na leto dovesti konkurenciju Gofu, putem drafta ili nekog FA. Al otom potom, sad se valja spremati za sledeci skalp, ko zna, mozda ovo bude neka pepeljuga sezona u stilu Folsove Filadelfije.