mmarko28 wrote:Golden Warrior wrote:Osim sto je diskutabilno da li je uopste bolji od Folesa jer to nikad nije dokazao. Uvek su bili bollji kad je na terenu krocio Big Dick.
Poenta je da bi njega zadrzali za smesne novce i ne bi morali da se odreknu maltene pola sampionskog tim zbog tog masnog ugovora.
Folesa bi sutra mogao da se resis da se ovako raspada i da te nimalo ne boli glava, ovaj tromi Smaug ce se razvlaciti godinama i lezati na svom zlatu...
Koga su se to odrekli od šampionskog tima? Oni su sve bitne igrače tog tima zadržali i u tome i jeste problem današnjih Eaglesa. Plaćali su igrače za ono što su uradili, a ne za ono što treba da urade. Platili su igrače od po 30 godina i sad se čude što im je tim loš kad su ti igrači napunili 32-33 godine. Jedini važan igrač kojeg nisu platili je Malcolm Jenkins i to je bilo 2020 godine. Što se tiče toga da je Foles jeftin, kad je otišao iz Eaglesa dobio je ugovor na 4 godine 88 miliona $. Ne znam od kad se to zove jeftino. A toliko je dobro igrao u Jaguarsima i Bearsima da je su te dve ekipe odlučile da je bolje da igraju rookie pik 6.runde Minshew i Mitchell Trubisky. Ako to ne govori koliko je kvalitetan, ne znam šta govori.
Pa problem i jeste sto je na sve greske menadzmenta i njegov astronomski ugovor dosao kao omca oko vrata. Foles ne verujem da bi trazio ni priblizno tolike novce koliko je uzeo Jaguarima...
Pazi sled dogadjaja 2017. pre ACL povrede oni jesu bili odlicni i sa Wentzom (imao je MVP sezonu) - preuzeo Foles prvi put i jos nadogradio onaj odlicni napad i titula.
2018. krece Foles, posle 1-1 preuzima Wentz, izgledaju ocajno secam da su Jeffrey i Agoholor bukvalno bili neupotrebljivi, na 6-6 u odlucujem mecu za pobednika konferencije ide kulminacija i poraz od Dallasa gde se Wentz povredjuje i odlaze na 6-7 sa maltene teoretskim sansama za PO.
Preuzima nazad Foles, od jednom je napad kao slucajno slucajno kliknuo, zavrsavaju sezonu sa 3 uzastopne pobede u nizu i odlaze u WC sa 9-7!!!
U WC pobedjuju Chicago u gostima pa onda idu Saintsima u goste koji su razvaljivali cele sezone na domaceg terenu i poraz 20-14, mislim da su imali drive za pobedu.
2019. odlazi Foles opet preuzima Wentz, napad cele sezone opet nekako ocajan, vec mislim da su bili gotovi na 5-7 ali su sezonu zavrsili sa 4-0 ( 3 pobede protiv Giantsa i Washa koji su jako tankovali) i klasican raspad Dallasa i nekako su se provukli do WC.
Tamo u 1/4 nakon nekoliko skandaloznih paseva povredjuje se Wentz preuzima raspali McCown i hebes mi sve opet su izgledali bolje nego cele tekuce sezone

Secam da su ostali u igri do samog kraja...
2020. sezona koja trenutno traje, gledamo uzivo ovaj njegov shit show iz kola u kolo, nemogucnost da se dodje do 4 pobede u istorijsko losoj konfeneciji posle 12 kola...
Sta se desava? Wentz se ponovo povredjuje i gle qrca dobise ljudi Saintse veceras sa izvesnim Jelenom Hurtsom na mestu QB

Opet slucajno da dobiju ekipu koja je na 10-2 u tom trenutku?
Sta vise reci, nadam se da je odigrao poslednju partiju kao starter u dresu Eagelsa...