Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Fudbalska Reprezentacija Srbije

Postby balkanski spijun » 13 Oct 2020, 23:27

Na gut, teilen wir! wrote:Evo pogledah hajlajtse. Nisam pogrijesio, ne vara me sjecanje. To je ta utakmica.
Debitovali Dejo, Tuce i Radmilo. Dejo i Tuce bili odlicni na toj utakmici. Pravo osvjezenje. :okk:
Semir je iduce godine proglasen i fudbalerom godine u Jugi koliko se sjecam...

O kojoj utakmici pisess?Irska
balkanski spijun

Postby Na gut, teilen wir! » 13 Oct 2020, 23:29

balkanski spijun wrote:
Na gut, teilen wir! wrote:Evo pogledah hajlajtse. Nisam pogrijesio, ne vara me sjecanje. To je ta utakmica.
Debitovali Dejo, Tuce i Radmilo. Dejo i Tuce bili odlicni na toj utakmici. Pravo osvjezenje. :okk:
Semir je iduce godine proglasen i fudbalerom godine u Jugi koliko se sjecam...

O kojoj utakmici pisess?Irska

Turska. Na Poljudu.
Last edited by Na gut, teilen wir! on 13 Oct 2020, 23:29, edited 1 time in total.
Kusur, dođi ovamo!

Danas nema časti, ali ima masti. Kolje se.
Na gut, teilen wir!

Postby Radonjaa » 13 Oct 2020, 23:29

@Hajzenberg - Čini mi se da na ovom sajtu još nisu uračunali bod koji su Švajcarci večeras osvojili u Njemačkoj, a da je u tabeli uračunat, zato je Švajcarska preskočila Holandiju i Dansku. Ali si definitivno u pravu da ima grešaka, obrisaću tabelu, da ne zbunjuje nikoga.
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby Hajzenberg » 13 Oct 2020, 23:31

Radonjaa wrote:@Hajzenberg - Čini mi se da na ovom sajtu još nisu uračunali bod koji su Švajcarci večeras osvojili u Njemačkoj, a da je u tabeli uračunat, zato je Švajcarska preskočila Holandiju i Dansku. Ali si definitivno u pravu da ima grešaka, obrisaću tabelu, da ne zbunjuje nikoga.

Ne bi Švica osvojila toliko da prestigne sve ove, bod se dobija uglavnom za remi, Česi su debelo u trećem šeširu a oni na toj tabeli što si stavio na kraju drugog, briši :roll:

Možda je to neka predikcija kako će biti na kraju novembra recimo...
Hajzenberg

Postby bezvezarije » 13 Oct 2020, 23:43

Biće se teško plasirati na Sp, čak i da budemo drugi idemo u baraž gde od 12 ide samo 3 na Sp. Prošli put smo imali sreće šta smo dobili Austriju iz prvog pota, ovaj put je tu samo Danska slaba ako i ona ne ispadne u drugi pot.

Tu bi bilo možda najbolje da sve te kvalitetne ekipe uđu u prvi pot, Nizozemska i Švajcarka a Danska padne. Onda ne bi bila ni jedna grupa sa 2 top ekipe i mina u baražu.

Čini se da bi Bosna mogla biti u 2 ekipe koje idu u baraž za Sp preko lige nacija.
bezvezarije

Postby balkanski spijun » 13 Oct 2020, 23:47

Ti me vozas.

Zlatko gurno loptu,on je sa metar ugurao u go.Ok,to sam I rekao.Dao je go.Nista specijslno nije odigrao,kao sto si rekao sou.Usao u drugom poluvremenu.
Tuce namestio go Zlatku.On usao u drugom.Odigrali su ok.Dobro.Ovaj dao ho,ovaj namestio.
Onda pominjes Irsku.
Protiv Irske na Grbavici nije igrao.Na gostivanju protiv Irske Stojkovic sl.udarac majstorija I Zlatko glavom go.
Najbolja njegova partija je bila 1988 protiv Italije bas kao sto dolikuje-genije.Zaludeo Italijane.
balkanski spijun

Postby Hajzenberg » 13 Oct 2020, 23:49

bezvezarije wrote:Biće se teško plasirati na Sp, čak i da budemo drugi idemo u baraž gde od 12 ide samo 3 na Sp. Prošli put smo imali sreće šta smo dobili Austriju iz prvog pota, ovaj put je tu samo Danska slaba ako i ona ne ispadne u drugi pot.

Tu bi bilo možda najbolje da sve te kvalitetne ekipe uđu u prvi pot, Nizozemska i Švajcarka a Danska padne. Onda ne bi bila ni jedna grupa sa 2 top ekipe i mina u baražu.

Čini se da bi Bosna mogla biti u 2 ekipe koje idu u baraž za Sp preko lige nacija.

Ne može Bosna preko LN u baraž, ne popunjava se mesto za baraž kao za EURO što se popunjavalo, gleda se samo ko je pobednik grupa, nebitno da li A,B,C liga u pitanju, upravo sam na temi Lige Nacija o tome pisao.

A da će biti teško plasirati se na SP to da, pa uvek je teško, mi da budemo drugi u grupi pa da budemo presrećni jer biće zeznutih ekipa i iz trećeg šešira, ali mi nekako na SP i odemo a na EP nikako.
Hajzenberg

Postby bezvezarije » 13 Oct 2020, 23:57

Hajzenberg wrote:
bezvezarije wrote:

Ne može Bosna preko LN u baraž, ne popunjava se mesto za baraž kao za EURO što se popunjavalo, gleda se samo ko je pobednik grupa, nebitno da li A,B,C liga u pitanju, upravo sam na temi Lige Nacija o tome pisao.

Po toj logici onda će pobjednici grupa B ili C lige u baraž zato šta će ovi iz A vjerovatno osigurati SP preko kvala. Koja je onda korist za slabije ekipe da nastupaju u ligi A. Znači da smo mi osvojili ovu našu B grupu onda bi osigurali taj dodatni baraž za Sp.
bezvezarije

Postby Hajzenberg » 14 Oct 2020, 00:03

@ bezvezarije

Pa neko iz B lige vrlo moguće da ode u baraž preko LN a iz C lige teško ali ne i nemoguće. UEFA je želela da da motiv ovim timovima pre svega iz B lige da jure prva mesta u svojim grupama i da daju značaj i B i C ligi a ne da recimo Island ili neko iz A lige ko izgubi svih 6 mečeva ode u baraž za SP. A korist za ove slabije timove što sada igraju u A ligi je pre svega novčana a i one koje ispadnu tipa BIH, Island, Švedska imaju bar za sledeći ciklus obezbeđenu ligu B a samim tim i lakši put prema EURO 2024. Ko je nama kriv što smo ovako bedno odigrali LN, napisah na drugoj temi - možda i nemamo kvalitet za osvajanje grupe ali ova 3 tima ni po čemu nisu bolja od nas i sramota će biti ako ispadnemo u C ligu + utakmice su važne zbog žreba za mundijalske kvalifikacije. Ali naši su potpuno tankovali ovu LN koja nam je mogla mnogo toga doneti a izgleda će mnogo toga odneti.
Hajzenberg

Postby bezvezarije » 14 Oct 2020, 00:14

Ima sve više smisla ta Liga nacija. Ali ovi debili iz struke vjerovatno ni ne znaju sva ta pravila pa zato tankujemo.
bezvezarije

Postby СрбинПодгорица » 14 Oct 2020, 13:57

Ако затворе NOVA S као што раде вечерас нећемо имати у ЦГ гдје гледати Србију. СК 1 преноси Италију чини ми се.
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

Postby Hajzenberg » 14 Oct 2020, 14:02

СрбинПодгорица wrote:Ако затворе NOVA S као што раде вечерас нећемо имати у ЦГ гдје гледати Србију. СК преноси Италију чини ми се.

Prenos je NOVA SPORT, ne na NOVA S, reče mi buraz koji živi u PG da kad je bilo protiv Mađarske nije bilo problema sa Nova Sport, išlo od početka ali kad bilo protiv Norveške onda je Nova S bio skremblovan, kod vas išao prenos na vašoj verziji SK 1 ali i tu bilo zatamnjeno na početku. Večeras je na Nova Sport i tu bi trebalo da je sve OK. Znači večeras upali Novu Sport a ne Nova S :roll:
Hajzenberg

Postby СрбинПодгорица » 14 Oct 2020, 14:18

Нема, преносе Хрвате на НОВА Спорт. Имам и Нова С и колико сам видио у програму није било утакмице са Мађарима, на њој него на Нова спорт. Сада има преноса само на Нова С, а на ова два програма не.

СрбинПодгорица

Postby Hajzenberg » 14 Oct 2020, 14:24

СрбинПодгорица wrote:Нема, преносе Хрвате на НОВА Спорт. Имам и Нова С и колико сам видио у програму није било утакмице са Мађарима, на њој него на Нова спорт. Сада има преноса само на Нова С, а на ова два програма не.

E, sad i ja to vidim da je tako, nešto su menjali, trebalo je Nova Sport pa će ipak ići na Nova S, ko će sve pohvatati...ne bi trebali da vam skrembluju Nova S zato što nema na SK 1 ali pitanje je...
Hajzenberg

Postby СрбинПодгорица » 14 Oct 2020, 15:23

А скрембловаће 100%

СрбинПодгорица

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja