Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Letnja, zimska fudbalska pijaca

Re: Letnja, zimska fudbalska pijaca

Postby AirBall » 01 Oct 2020, 21:21

murinjo80 wrote:Prihvaćena ponuda Evertona 25 + bonus.Ben Godfrey u naredna 24 sata prelazi .Odlicno pojacanje.

Everton je porobio prelazni rok, vidi se pecat iskusnog vuka Ancelotija
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Bolkonski » 01 Oct 2020, 21:32

Nema ga Kreanga da mi kaze kako su Dukure i Alan dunsteri, a Hames polovnjak :biggrin:
Odmah cim su dosli sam napisao kakav je apgrejd za njihov vezni red.
Master me je iznenadio sto nije doveo jednog klasicnog zadnjeg veznog, kao sto je Karleto doveo Dukurea.
Bolkonski

Postby Kreanga » 01 Oct 2020, 21:39

Pa nije bas da su se timovi otimali oko njih.
To sto deluju ovako je faktor Karlo.
Kreanga

Postby murinjo80 » 01 Oct 2020, 23:08

Ne bi oni videli Everton da nije Karla.Isto tako i vecina pojacanja Sparsa je dosla zbog Murinja.Jbg jaka imena trenerska koja i dalje imaju postovanje .
"Te ljude treba zauvek proterati sa istoka,ali zauvek. Dozivotno im zabraniti ulazak."
murinjo80

Postby Bolkonski » 02 Oct 2020, 01:18

Ja sam tog Dukurea gledao u Votfordu i bas mi se svideo, ozbiljan zadnji vezni. Prosle sezone je bio medju najboljima na toj poziciji u PL-u.
Alan je bio jedan od 3-4 kljucna igraca u Napoliju, koji je bar u to vreme bio dosta visi nivo od Evertona.
Sta reci o Hamesu, covek igrao za Bajern i Real. Jeste bio u zapecku poslednjih sezona u Realu, ali je isto tako imao sezone kao starter, a bio je starter i u Bajernu. Decko je ozbiljna klasa celu karijeru.
Bolkonski

Postby Baxter Stockman » 02 Oct 2020, 10:58

Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Kreanga » 02 Oct 2020, 11:16

murinjo80 wrote:Ne bi oni videli Everton da nije Karla.Isto tako i vecina pojacanja Sparsa je dosla zbog Murinja.Jbg jaka imena trenerska koja i dalje imaju postovanje .

Tacno tako.
Hames je ozbiljan fudbal igrao pre 2 godine i ovo sa njim je velika kocka koja se isplatila.Nesto kao i Bejl,kocka koja moze da donese mnogo, ali je i veliki rizik zato sto je covek sad vise golfer nego fudbaler.
Dukure i Alan su daleko od nekih igraca svetske klase koji prave razlike,ali u sistemu mogu biti ok.
I sa svim tim Everton je dosta manje potrosio od vrha lige,samo je razlika sto se sada trosi pametnije.
Kreanga

Postby Bolkonski » 02 Oct 2020, 11:20

Smoling izgleda dolazi u Romu.
Švaba uspeo da se otarasi najboljeg štopera u timu.
Ali, dolazi i Borha Majoral :laugh:
Ja ne znam kojom magijom taj decko ne igra u Segundi, ili se ne dovodi u vezu za Partizanom i Zvezdom.
Jedan od najbezličnijih fudbalera koje sam video, sto godina važi za nekog talenta, a ni u jednom klubu nije mogao da prebaci 5 golova po sezoni i nema nijedan napadački kvalitet na vrhunskom nivou. Sve je to nešto solidno, prosečno, liči na sve, a u stvari ništa, mlako, metiljavo, neodredjeno.
Bolje da su doveli Marijana.

Pa ni Everton nije klub svetske klase, i na kraju neće biti četvrti.
Taj Dukure je posle Kantea i Ndidija možda i najbolji zadnji vezni lige.
Alan je bio jedan od 3-4 ključna igrača u Napoliju koji je bio nivo iznad Evertona.
Ali nisu krucijalna pojačanja.
Da, kako da ne.
Hames nije nikakva kocka jer je svakome jasno da je bio top klasa i u Portu i sada i celu svoju karijeru. U najboljim je godinama i nije sklon povredama.
Bolkonski

Postby Stenli » 02 Oct 2020, 11:45

Jebo ih Borha.
Smoling doktor, a dolaze izgleda i Fosu Mensa i Dogo Dalot u Romu.
Niko tu, osim Smolinga, nije pojačanje.
Stenli

Postby Kreanga » 02 Oct 2020, 11:46

I nije igrao normalno par sezona.
Nije ti to PES gde ubacis igraca sa tom i tom ocenom i udri.Mislim da ces se u to uveriti u slucaju Bejla.
Pricas o Dukureu i Alanu kao da su Kros i Modric.
Everton nije klub svetske klase, ali teze da budu, zato sad i imaju najboljeg trenera u PL.
Ovo za Marojala je jos jedno sviranje.Gde si procitao ? Sun ? Neka IG stranica ? FB stranica Aca informacija ?
Kreanga

Postby Bolkonski » 02 Oct 2020, 12:05

Kakvo sviranje?
Lik nije kalibar ni za Hetafe.

Bejl i Hames su razlika. Bejl maltene da nije ni trenirao sa ekipom, više je igrao golf, a uz to je uvek bio sklon povredama.
Hames je aktivno trenirao sa ekipom, igrao neke utakmice, nije sklon povredama i nije došao ni do trideste godine.
Dukure je treći-četvrti najbolji zadnji vezni lige, a Alan i Hames su igrali za veće klubove i na višem nivou od Evertona. Ne znam šta tu nije jasno.

Karlo je drugi najbolji trener lige :beyond:

Inače, ne pratim nijednu Instagram ili FB stranicu, a ti suviše omalovažavaš i ističeš neku trivijalnost i površnost sagovornika za nekoga ko je platio kartu i zapucao u BG da sluša Svetalnu Ražnatović, pa još tvrdi da je " brutalan vokal".
Shodno tome, pre će biti da si ti verni pratilac Ace Informacije i Instagram stranica.
Bolkonski

Postby Kreanga » 02 Oct 2020, 13:08

Ko kaze da sam platio :D
Sta vokal, vokalcina.
Ne pratim, zato i nisam nigde procitao za Majorala.
Kreanga

Postby murinjo80 » 02 Oct 2020, 13:15

Totenhem poslao ponudu za Demirela ,Juve odgovorio nije na prodaju.
"Te ljude treba zauvek proterati sa istoka,ali zauvek. Dozivotno im zabraniti ulazak."
murinjo80

Postby Radlirez88 » 02 Oct 2020, 13:47

Nikako Demiral ne sme da ode, po meni je trenutno i kvalitetniji od de Lihta, jest da je stariji tri godine. Odlazi muceni Rugani izgleda u Ren na pozajmicu, valjalo bi da odigra tip nesto negse pa da ae sledece godine moze prodati.
Radlirez88

Postby Bolkonski » 02 Oct 2020, 16:47

Kakav je komičar Švaba :laugh:
Znači Vacke i uprava Dortmunda su mu pedeset peti put rekli da Sančo ostaje i da je im je istekao rok da ga dovedu, ali ovaj zapeo da proda Dzejmsa da skupi pare za Sanča.
Nemci su dali rok do kada mogu da dodju sa ponudom, rok istekao i svako ko malo prati fudbal zna da je tu kraj svake priče.

Ed mu nudi da jure treću opciju - Okamposa, ali ovaj hoće da mu Vacke i Cork još pet puta kažu da Sančo u ovom periodu prelaznog roka nije na prodaju.
Bolkonski

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal