Board index Fudbal Svetski i evropski fudbal

Letnja, zimska fudbalska pijaca

Re: Letnja, zimska fudbalska pijaca

Postby fontaneros » 21 Sep 2020, 15:16

I ne treba nam debeli indijanac, ionako smo se jedva ratosiljali jednog takvog..

Moratica moze, on je kod nas bas plodio... Mada je sad bas daleko od te forme

Realno, Edin je najbolje resenje (nazalost kratkotrajno), jer je on vec presao igricu zvanu Seria A
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Stenli » 21 Sep 2020, 15:41

Debili mentol Jović ne može Miliku kopačke da čisti.
Jovića ukenjala jedna sezona, a inače je baš igrač kalibra Frankfurta i sličnih.
Ako dođe Jović od mah se penjem na Beograđanku i lasta.

Kakav potpis Paoka. :okk:
Stenli

Postby Radonjaa » 21 Sep 2020, 15:57

Strašno koliko griješiš za Jovića, ili jednostavno sudiš na osnovu ličnih simpatija
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

Postby Bolkonski » 21 Sep 2020, 16:45

Greši u smislu da Jović jeste kalibar za ovakvu Romu koja se muči i za 4. mesto.
Kao što si ti grešio da je kapacitet Reala, a on nije kapacitet ni za klupu najvećeg kluba na svetu :biggrin:
E, sad, pošto je neotesana šabančina i jedan od prirodno najglupljih likova, ne bih ga voleo u Romi.

Suarez na pragu Atletika, mislim da će razbiti kod Seljaka.

Djozep ima problem da nadje štopera za 70 miliona i tako, od kada je došao u Siti, potroši 220-230 miliona na odbranu, jer, zajebano je to 1/4 finale LŠ-a.

Bajern blizu Seržinja Desta, Švaba muku muči da dovede Telješa, koga Porto nudi za 20 miliona. Mesna zajednica Eda Vudvorda :laugh:

Barselona prodaje Semeda u Vulvse.
Bolkonski

Postby Radonjaa » 21 Sep 2020, 16:54

Real je pozajmljivao i prodavao i Karvahala, Kazemira, Moratu (evo sad i Regilona), kad su bili u Jovićevim godinama, pa se ispostavilo da su itekako kvalitet za Real. Oće li Jović pokazati ono što je pokazivao u Frankfurtu zavisi samo od njega i njegove glave, ja mislim da bi mu Italija odgovarala da vrati samopouzdanje.

Inače mislim da bi se Juventus baš prosuo sa Džekom u špicu, nikako ne ide ta kombinacija.

Radonjaa

Postby Grande Alessandro » 21 Sep 2020, 17:21

Nisam ni ja bio za Suareza...a slazem se da je Dzeko trenutno bolji od Morate, ali je on resenje samo za jednu sezonu...

Za Moratu nisam bas nacisto...

U Juveu imao odlicnu sezonu, ali sve posle toga mnogo slabo...
Iz tog ugla mi je mnogo da izdvojis za njega 55 miliona...maksimalno do 40-45...tj. 5 za pozajmicu i 35-40 kao opciija otkupa na kraju sezone...
Cak bih pre mozda probao sa mali Keanom, nego sa Moratom...em mladji, em bi bio jeftiniji i na kraju se racuna kao igrac kog je Juve stvorio...a to je bitno za registraciju igrackog kadra za LS...

Po meni...najbolje je Dzeko + Kean na pozajmicu, sa opciom otkupa...i da tu zavrse prelazni rok...
Grande Alessandro

Postby fontaneros » 21 Sep 2020, 17:35

Ne daju Karamelice Keana na pozajmicu..

Iskreno, ja bih pojurio Jovica.. (kad vec pricamo o njemu).. Mada vidim da su i pregledi Serlota stopirani, zasto ne probati s njim?
fontaneros

Postby Grande Alessandro » 21 Sep 2020, 19:02

Ma hoce da ga daju, ali traze obavezan otkup i to od 30 miliona...a to je vec rizicno...
Ma kakav Jovic...nije on za top klubove...sto dalje od Juvea...

Bice na kraju Morata i Dzeko...
Inace je Morata izgleda vec zavrsen, tj. sutra ce biti zvanicno...

Ja sam negde mozda ocekivao da ipak Milik dodje...i cak mi je ovo sto se desilo sa transferom u Romu podgrejalo nadu da ce ipak u Juve...

Sad trenutno Milik za 25-30 miliona je bas dobra kupovina...
Grande Alessandro

Postby Bolkonski » 21 Sep 2020, 19:26

Jeste, ali ni Regilona, ni Kazemira, ni Moratu, ni Karvahala nije doveo iz lige petice i platio 50 miliona evra. Kad dovedeš igrača iz lige petica i platiš ga 50 miliona, ne očekuješ baš da ga šalješ na pozajmicu...

Ali, Juve koji juri Kena, koga je prošle sezone otpremio na Gudison, a ovaj se i tamo raspao...
Morata je jedan od najnedorečenijih fudbalera. Veliki talenat, svi segmenti na visokim nivou, osim završnice. Mada, ni ona nije loša koliko je nekonstantna.
Visok skoro 190, prilično pokretljiv za tu visinu, odlična tehnika, dobar dribling, sposoban da učestvuje u igri, kvalitetne kretnje u sva tri pravca, solidna igra glavom, malo tanja završnica i kašnjenje pasa, ali, generalno veliki broj napadačkih kvaliteta, a opet, nikada nigde nije razvalio sezonu. Najbolja je bila u Juventusu, ali ni to nije bila neka elitna sezona, tipa 35-40 golova, 10 asistencija.
Mada, svakako bi bio najbolje pojačanje za Juventus, od ovoga što se pominje, osim Suareza, koji je, uz Levu, najbolji napadač na svetu poslednjih 10 godina.

Weghorst zapratio Sparse na Instagramu :biggrin:, a Master je izgleda ozbiljan u nameri da dovede Lingarda.
Bolkonski

Postby ilika99basket » 21 Sep 2020, 19:56

France football prenosi da Liverpul zavrsava i Sara iz Votforda za 35-40€ mil.
Iskreno mi je tesko da poverujem da dovode dva tako skupa krila za klupu, mozda se sprema neka izlazna bomba.
Spominju se i za stopera Kabaka iz Salkea, za oko 25miliona
ilika99basket

Postby Radonjaa » 21 Sep 2020, 20:41

ilika99basket wrote:Spominju se i za stopera Kabaka iz Salkea, za oko 25miliona

On je bio na pragu Milana prošlog ljeta pa sam ga gledao pažljivije u ovoj sezoni, nisam siguran da je baš tip štopera za PL, mislim da bi mu više odgovarala Njemačka ili Španija. Ali u svakom slučaju baš talentovan igrač.

Radonjaa

Postby fontaneros » 21 Sep 2020, 20:50

@ Alesandro

Ma dobar je Jovic, veruj mi.. Pokidao bi..

Za razliku od Milika koji je tezak raspad

Ps,

Ovo za Sara sam ja procitao jos pre par dana.. izgleda da je istina da ce Sadio u Barsu
fontaneros

Postby Stenli » 21 Sep 2020, 21:34

Jović tipičan šarlatan sa jednom ili dve dobre sezone.
Roma je ušla u ozbiljnu reformu kluba i potrebni su joj vrhunski igrači kako bi za 2-3 godine napala Skudeto, a to je svakako cilj.
Stenli

Postby kulusevski » 21 Sep 2020, 23:54

Jovica je pojeo Real.
Real je najveci tim na svetu, kad za tebe plati 50+ miliona tesko je ostati na zemlji.
Voleo bih da gresim ali mislim da je Jovica toliko pojela slava da vise nece moci da igra nigde. Jer gde god da ode posle Reala pucace ga kompleks... Steta sto ga nije uzeo neki manji klub od Reala jer Reala ne mozes da odbijes a definitivno mali nema psihu za tako veliki klub.
Mali je klasicni neobrazovani klinac fudbaler, mentalitetom nedorasto Realu...
3.1. @ Split
9.1. @ Borac
13.1. vs Trento
16.1. @ Buducnost
19.1. @ Metropolitans 92
23.1. vs FMP
27.1. @ Lokomotiv
30.1. @ COL
2.2. vs Lokomotiv
6.2. vs Igokea
kulusevski

Postby ИлићКапитен22 » 21 Sep 2020, 23:58

Ја мислим да је самим чином што је оженио оно показао о каквој дебилчини се ради.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

PreviousNext

Return to Svetski i evropski fudbal