Btw,mislim da će se Žota odlično uklopiti u Liverpulov sistem.Slaba im je klupa,a boljeg od njega nisu mogli dovesti čini mi se.Pri tome su Alkantaru dobili za relativno mali novac,pa su s toga dozvolili sebi ovaj "luksuz".
Vila dovela Traorea iz Liona, msm da je to definitivni znak da Grilis ide u UTD. Juventus poslao Pjacu u Djenovu na pozajmicu, sad nemaju ni napadaca ni levo krilo, dok je Dibala povredjen, o osim Ronalda. Djenova dovela i Zapakostu iz Celzija isto na pozajmicu.
3.1. @ Split 9.1. @ Borac 13.1. vs Trento 16.1. @ Buducnost 19.1. @ Metropolitans 92 23.1. vs FMP 27.1. @ Lokomotiv 30.1. @ COL 2.2. vs Lokomotiv 6.2. vs Igokea
Vidim da ste obradili Romin prelazni rok. Doveli smo odličnog, mladog štopera, a tu je i Manćini, a možda i Smoling, ipak tu nije kraj rekonstrukciji odbrane. Roma je poslala ponudu Galatasaraju za štopera Marka tešku 13m. Polako sa Milikom, prvo da ga vidim sa šalom, pa je onda potpisao.
Secam se kad je trebao da dodje u Real, mene jos pubertet kosio, bas sam se nalozio bio te 2013... vise sam to iscekivao nego sto sam organizovao 18.rodjendan. Ronaldo sa jedne, ovaj bombarder sa druge strane . Ipak, Iako je postigao neke neverovatno bitne golove za Real u finalima raznih takmicenja, utisak je da nikad nisu kliknuli kako se ocekivalo. I danas se secam prvog gola protiv Zute podmornice. Bio mi je omiljeni igrac.
Povrede su mu sjebale karijeru i prilicno los fudbalski karakter. Nikad se nije ni potrudio da nauci spanski niti se vezao za ijednog saigraca. Emocija bez.
Od njega vise nije ostala ni senka, svaki izlazak iz povreda je bio sve katastrofalniji.
Sezona pre dolaska u Real mu je bila bolesna, toliki broj evrogolova neko ne bi postigao za tri karijere. Ovaj klip pre nego je obrisan, u izvornom obliku je imao preko 30m pregleda i predstavljao je najgledaniji fudbalski video u tom trenutku.
Ovaj Reguilon ne znam koliko je napredovao u Sevilji, ali ozbiljna rupcaga je bio, ali preozbiljnih navalentnih sposobnosti.