by Bodi Bond » 26 Feb 2012, 19:31
Od Danilovića, pa na dole po vertikali, da se svi zapitaju šta koji moj rade u klubu kad u juniorskom timu nemaju krštenog talentovanog igrača, izuzimajući Radičevića. Mada, s obziromd a je Čačanin jako mi je čudno što nije neki šuter i to mu je velika mana. Ostalo, ide u meso, završnica i levom i desnom, već sada formiran igrač i treba da igra seniorsku košarku makar u KLS ligi u nekom klubu. Ostali nisu vredni pomena.
Što se tiče Zvezdinih igrača tu ima jako puno talkentovanih momaka, možda nisu svi talenti za najveće klubove u Evropi ili NBA, ali ako nastave da se razvijaju kako treba naješće se hleba od košarke dosta njih.
Najveće razočaranje turnira je Nikola Janković, apsolutno ništa nisam video od njega što bi opravdalo tolike hvale mnogih. Ristić i Đukanović su moji pikovi iz ove ekipe Zvezde za nešto više, ali Ristić je centar čija igra najviše liči Pau Gasolovoj. Dakle, mekan igrač, ali vrhunski napadač. Đukanović fantastičan šuter koji zna i da probije i da doda, zna sa loptom. On me oduševio još letos u reprezentaciji...
Nasuprot Ristića, Nikola Milutinov. Građom i kretnjom na terenu, pa i izgledom neodoljivo podseća na Valančijunasa. U skoku dominira, odlično zatvara reket, dobro igra pik, ali ne igra uopšte leđima ka košu. Izvlači se i šutira i uglavnom ništa ne pogađa i poene daje nakon ofanzivnih skokova. Ukoliko ga uzme pravi trener pod svoje i nauči da zida mogao mi biti opak centar.
Luka Anđušić je možda i talentovaniji od brata, a pored košarkaškog ima i još jedan talenat, da sjebe sve dobro što njegov tim uradi. Ukoliko izbaci neke svoje bubice i ispravi neke greške u svojoj igri može i on biti fantastičan bek.
Da, na kraju, Mandariću je neko ukrao igračke i srušio sneška izgleda, čovek urla kao navijen.
Ja volim taj sex.