Board index Košarka Reprezentacije

Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Re: Kosarkaska Reprezentacija Srbije

Postby Crna Ovca » 20 Feb 2020, 20:03

Ima li neko boxscore?
Јер ја сам дете Партизана, црна овца друштва, увек бела врана
Crna Ovca

Postby Dexi » 20 Feb 2020, 20:06

JoJo wrote:
Tegi wrote:Ilic premocno izgleda. Bice on 4/5, nikakvo krilo ne dolazi u obzir.

Mislim da Najvise dolazi do izrazaja na poziciji 3...

Ima noge da isprati nize igrace u odbrani, a moze i da preuzme 4 pa i 5...

Odlicne fizikalije, visina 206,...

Dobar potencijal...

Bravo za pristup i pobedu...

Za poziciju tri mora pre svega sut da popravi koji je los.Sa 18 god.ima odlicne fizikalije i uz pravilan razvoj i dobar rad mogao bi da postane ozbiljan kosarkas
Voleo bih da taj svoj potencijal razvija narednih godina u KKP :biggrin: .Ja ga bas vidim na 4/5 u buducoj karijeri.
Dexi

Postby Foteljas » 20 Feb 2020, 20:08

Drago mi je da je ovo lagano odradjeno. Sada istim pristupom i na Gruziju u nedelju.

Crna Ovca wrote:Ima li neko boxscore?

http://www.fiba.basketball/eurobasket/2021/qualifiers/game/2002/Finland-Serbia#tab=boxscore
SOS = Srpski Olimpijski Sindrom
Foteljas

Postby Crna Ovca » 20 Feb 2020, 20:23

Hvala puno :okk:
Јер ја сам дете Партизана, црна овца друштва, увек бела врана
Crna Ovca

Postby ilika99basket » 20 Feb 2020, 20:29

I Fiba ispoštovala Novicu preko boxscora, sva prezimena normalno napisana samo njegovo boldovano i to sa velikim slovima :okk:

Po meni bi idealan scenario za visoke bio: Beli i Smajli na 4, a Jokic, Milutinov i Petrušev na 5. Još ako tu budu Lučić i Kalinić da koji mogu da pokriju 4 to je super rotacija.
Bobiju se zahvaliti kad nije igrao na prošlim igrama ne mora ni sada. Baš kao i Raduljica on je bivši košarkaš.
ilika99basket

Postby Dylam Dop » 20 Feb 2020, 20:36

Za tim u kojem je tek pola igraca, od ovih pozvanih, igrala zajedno u proslim kval. prozorima i uz tek par treninga odradjenih, odbrana je sjajno izgledala (minus bradati koji je to ipak kompenzovao u napadu :D)
Dylam Dop
Guest

Postby jedno ime » 20 Feb 2020, 20:47

ilika99basket wrote:
Po meni bi idealan scenario za visoke bio: Beli i Smajli na 4, a Jokic, Milutinov i Petrušev na 5. Još ako tu budu Lučić i Kalinić da koji mogu da pokriju 4 to je super rotacija.
Bobiju se zahvaliti kad nije igrao na prošlim igrama ne mora ni sada. Baš kao i Raduljica on je bivši košarkaš.

Slazem se sa ovim. I da se Jokicu da mnogo vise minuta na 5, da ne bude onih egzibicija na 4 kao sa Saletom.

1. Micic, Jovic, Jaramaz
2. Bogdan, Guduric/Milosavljevic
3. Lucic, Kalinic
4. Bjelica, Smailagic
5. Jokic, Milutinov, Petrusev

Samo sto bih prvo Petruseva probao kroz ove kvalifikacije...Da vidimo kako izgleda u ozbiljnijoj kosarci.
NISMO ISTI.

''Prosto, kao Partizanovac, kao Zeljkov prijatelj, nadam se... nece doci lako, znam, ali ce doci uspeh i da ce se ponovo pevati nasa pesma''
Gospodin Dusko Vujosevic.

bhc_comp wrote:Tek ćemo da stežemo kaiš dok se namire prijatelji kluba u kkp.
jedno ime

Postby bhc_comp » 20 Feb 2020, 20:53

Napokon ćemo gledati smislenu košarku i u reprezentaciji :okk:

teglica wrote:Ja imam privilegiju da kritikujem i Ostoju

jedno ime wrote:Veliki Dule objasnio malom kariju
bhc_comp

Postby Dexi » 20 Feb 2020, 21:18

Tesko da Guduric zasluzuje da igra u reprezentaciji ove godine.Decko ne igra uopste nazalost u Nba.
Nedovic nazalost kuburi dosta sa povredama.Gagi tek se oporavlja od teske povrede isto tesko da ce provesti leto sa reprezentacijom.
Videcemo dal ce zvati Kalinu.Igracki da ,ali opet nisam siguran dal je dobro imati tim prepun zvezda.Moj neki tim za Oi kvalif. i nadam se same OI su.

1.Teo,Vasa,Jovic
2.Bogdan,Jare (Todorovic)
3.Luca,Kalina ( Davidovac)
4.Beli,Smajli
5.Joka,Milutinov,Petrusev ( Radulja)

Naravno na sirem spisku mesta mora da bude za Radanova,Vanju,Radeta,Djordjevica,D.Ilica,Avramovica.
Smatram da posle Oi stozer reprezentacije treba u narednom ciklusu da budu momci rodjeni 94,95 god.(Vasa,Milutinov,Jare,Joka,Rade,Davidovac itd) plus Bogdan od starijih.Veliki sam optimista sa Kokoskovim kao selektorom.Mislim da je zaista odlican trener i da ce nas vratiti na tron.
Nije mi jasno kako je on pomocnik onom Voltonu :krsti: .Ali nista me ne cudi od kluba koji propusti da uzme Doncica i dovedu Beglija. :krsti:
Dexi

Postby White Mamba » 20 Feb 2020, 21:51

Nekad sedenje na klupi/tribinama u Nba znaci puno
Zato sto nije samo sedenje na klupi/tribinama
Pre svega individualna nadogradnja
Sa najboljim strucnjacima na svetu
Deb'o. Sujetan. Oce kadrira. Ne vodi treninge. Oce stan u BGH2O. Dov'o asocijalnog Korija
NECE STEFI DA IGRA ZA NJEGA
Stop hibridnom ratu!!!
White Mamba

Postby bezvezarije » 20 Feb 2020, 21:57

Ma taj Smajli je još neiskusan, treba zvati Micova i Kalinića da pokrivaju pozicije 3 i 4. Dobro, došao je najbolji trener kojega imamo, pa da se ne nerviramo oko igrača, sve će on to prostudirati.
bezvezarije

Postby bhc_comp » 20 Feb 2020, 22:38

I ja sam baš o Micovu razmišljao. Nema razloga da ga Igor ne pozove. Duplo je bolji igrač i od Kaline i od Lučića, a to što je imao sa Saletom novog selektora ne bi smelo da zanima.
teglica wrote:Ja imam privilegiju da kritikujem i Ostoju

jedno ime wrote:Veliki Dule objasnio malom kariju
bhc_comp

Postby grobar_Zvornik » 20 Feb 2020, 22:40

"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby jedno ime » 20 Feb 2020, 22:41

bezvezarije wrote:Ma taj Smajli je još neiskusan, treba zvati Micova i Kalinića da pokrivaju pozicije 3 i 4. Dobro, došao je najbolji trener kojega imamo, pa da se ne nerviramo oko igrača, sve će on to prostudirati.

Kalinica svakako svi stavljaju u sastav, pa ce biti tu da pokriva i na 4, ali Micov > Smailagic....Nikako. Umesto Kaline (ako mu je vec zabranjen pristup repki) i ok. Moramo sto pre da podmladjujemo repku, inace lose nam se pise. Ovakav tim ce svakako ''preziveti'' dva igraca koja su neiskusna.
NISMO ISTI.

''Prosto, kao Partizanovac, kao Zeljkov prijatelj, nadam se... nece doci lako, znam, ali ce doci uspeh i da ce se ponovo pevati nasa pesma''
Gospodin Dusko Vujosevic.

bhc_comp wrote:Tek ćemo da stežemo kaiš dok se namire prijatelji kluba u kkp.
jedno ime

Postby bezvezarije » 20 Feb 2020, 23:33

Pomlađuje se svojim tokom, Jokić, Mićić i Bogdanović su tu već glavna 3 igrača koji su istisnuli Tea, Bjelicu i Raduljica.
bezvezarije

PreviousNext

Return to Reprezentacije